10VNT Magnetinė Nuotrauka, Paveikslų Rėmai Nemokamai Derinys Albumus Fujifilm Fuji Film Instax Mini 8 8+ 9 Momentinį Fotoaparatą Mini8 Filmai 10VNT Magnetinė Nuotrauka, Paveikslų Rėmai Nemokamai Derinys Albumus Fujifilm Fuji Film Instax Mini 8 8+ 9 Momentinį Fotoaparatą Mini8 Filmai 10VNT Magnetinė Nuotrauka, Paveikslų Rėmai Nemokamai Derinys Albumus Fujifilm Fuji Film Instax Mini 8 8+ 9 Momentinį Fotoaparatą Mini8 Filmai 10VNT Magnetinė Nuotrauka, Paveikslų Rėmai Nemokamai Derinys Albumus Fujifilm Fuji Film Instax Mini 8 8+ 9 Momentinį Fotoaparatą Mini8 Filmai 10VNT Magnetinė Nuotrauka, Paveikslų Rėmai Nemokamai Derinys Albumus Fujifilm Fuji Film Instax Mini 8 8+ 9 Momentinį Fotoaparatą Mini8 Filmai 10VNT Magnetinė Nuotrauka, Paveikslų Rėmai Nemokamai Derinys Albumus Fujifilm Fuji Film Instax Mini 8 8+ 9 Momentinį Fotoaparatą Mini8 Filmai

10VNT Magnetinė Nuotrauka, Paveikslų Rėmai Nemokamai Derinys Albumus Fujifilm Fuji Film Instax Mini 8 8+ 9 Momentinį Fotoaparatą Mini8 Filmai

€5.77
Yra sandėlyje
w21145

Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: Nuotrauka Rėmas Fujifilm Instax Mini 8 8+ 9 Fotoaparatas
Medžiaga: ABS, Magnetas
Stilius: Europa
Pakuotės Tipas: 10 Dėžučių
Tipas: Foto Rėmelis
Formos: ROUND
su picture card": No

  • Daugiau Produktų:

    10VNT Magnetinė Nuotrauka, Paveikslų Rėmai Nemokamai Derinys Fujifilm Fuji Film Instax Mini 8 8+ 9 Momentinį Fotoaparatą Filmai

    Informacija:

    Rinkinį sudaro 10vnt 3inch nuotraukų rėmeliai, suderinama su Fujifilm Instax mini 8 8+ 9 momentinis fotoaparatas.

    Pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko su ryškių spalvų, anti-poveikiui, karščiui ir šalčiui atsparios, nėra lengva pertrauka, ir jis gali jums tarnauti ilgą laiką.

    Sukurta su galinga magnetinė, saugiai turi foto rėmelį, kad bet koks metalinio paviršiaus: šaldytuvas, metalinės durys, lentos, biuro spintos ir t.t.

    Jūs galite įdėti juos į įvairių formų, pavyzdžiui, trikampiai, vėduoklės formos, plytelių klijavimas, krovimas, sutampa ir daug daugiau, pilnas įdomus, tiesiog žaisti savo vaizduotę.

    Puikiai tinka papuošti jūsų namuose ar biure, ir ji gali taip pat naudojamas kaip puiki dovana jūsų draugams ir šeimos Kalėdų, vestuvių, gimtadienio ir pan.

    Specifikacija:

    Medžiaga: ABS, magnetas

    Outter rėmo dydis: 8.8 x 6.5 x 0,6 cm/3.46 x 2.56 " x 0.24 colių

    Vidinis rėmo dydis: 6,2 x 4.5 cm/2.44 x 1.77 colių

    Pastaba: Dėl fizinio matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

    Pakuotė:

    10 x Foto Rėmelis

    Mokėjimo >>

    1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

    2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

    3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

    Siuntos >>

    1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

    2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

    3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

    Garantija >>

    1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

    2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

    Grįžti & Grąžinti >>

    1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

    2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

    Atsiliepimai >>

    Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

    Žymos: išlaikyti foto rėmelis, kadro rėmų 40x50, rėmo nuotrauką, nu rėmelį, fujifilm instax mini 11 popierius, fujifilm, sandėlio europoje, mia kino kamera, 45x60 rėmelį, ultem magnetiniai rėmeliai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai