WORLDE PANDA61 MIDI Keyboard Controller MIDI Valdiklis Nešiojamų 61-USB Raktas 8 RGB Spalvinga Apšvietimu Sukelti Pagalvėlės su USB Laidu WORLDE PANDA61 MIDI Keyboard Controller MIDI Valdiklis Nešiojamų 61-USB Raktas 8 RGB Spalvinga Apšvietimu Sukelti Pagalvėlės su USB Laidu WORLDE PANDA61 MIDI Keyboard Controller MIDI Valdiklis Nešiojamų 61-USB Raktas 8 RGB Spalvinga Apšvietimu Sukelti Pagalvėlės su USB Laidu WORLDE PANDA61 MIDI Keyboard Controller MIDI Valdiklis Nešiojamų 61-USB Raktas 8 RGB Spalvinga Apšvietimu Sukelti Pagalvėlės su USB Laidu WORLDE PANDA61 MIDI Keyboard Controller MIDI Valdiklis Nešiojamų 61-USB Raktas 8 RGB Spalvinga Apšvietimu Sukelti Pagalvėlės su USB Laidu WORLDE PANDA61 MIDI Keyboard Controller MIDI Valdiklis Nešiojamų 61-USB Raktas 8 RGB Spalvinga Apšvietimu Sukelti Pagalvėlės su USB Laidu

WORLDE PANDA61 MIDI Keyboard Controller MIDI Valdiklis Nešiojamų 61-USB Raktas 8 RGB Spalvinga Apšvietimu Sukelti Pagalvėlės su USB Laidu

€156.62 €131.56
Yra sandėlyje
w20708

Svoris (kg): 4kg / 8.8 lb
Modelio Numeris: WORLDE PANDA61 MIDI Keyboard Controller
Tipas: Fortepijono
Prekės Pavadinimas: WORLDE
Dydis: 93 * 26.5 * 6cm / 36.6 * 10.4 * 2.4in
Taikoma Žmonių: Mokymas Namuose
Korpuso Medžiaga: Plastikiniai
Klavišų skaičių: 61
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Savybės:

    USB MIDI klaviatūros mygtukai valdiklio su 61 nežinomas greitis-jautrūs klavišai, 1 meistro garsumo slankiklis ir 8 nežinomas slankmačiai.

    8 nežinomas sukelti pagalvėlės su spalvinga RGB apšvietimu darbo statusas, patogiai ir tiksliai.

    8 nežinomas rankenėlės, programuojamas ir 360° be galo sukasi; 8 valdymo mygtukai,kiekvienas mygtukas gali remti dual funkcijas per shift klavišą.

    6 mygtukai MMC ir 10 duomenų įvedimo mygtukai; Pitchbend ir moduliacijos ratukai gali būti priskirtas 135 valdytojai.

    Su 2 neperleidžiamą pedalą (A & B) sąsajas ir MIDI IN/ OUT; USB 2.0 varikliu, plug and play, nereikia tvarkyklių diegimo.

    Suderinamas su Win 10/ Win 8/ Win 7/ XP/ Vista/ MAC OSX; Suderinama su CAKEWALK, FL Studio, Pro Tools, Ableton Live, Logic Pro, CUBASE, Studijoje Vienas, Fortepijonas Mokinys, Lgrand Fortepijono, Muzikos Studija ir kitų bendrojo lavinimo muzikos programinė įranga ar programos.

    Techniniai duomenys:

    Spalva: Juoda

    Medžiaga: Plastikas

    Maitinimas: DC 9V Maitinimo Adapteris(nepridedamas) arba USB Kabeliu(Komplekte)

    Operacinė Sistema: Parama Laimėti 10/ Win 8/ Win 7/ XP/ Vista/ MAC OSX

    Prekės Dydis: 93 * 26.5 * 6cm / 36.6 * 10.4 * 2.4 į

    Prekės Svoris: 4kg / 8.8 lb

    Pakuotės Dydis: 99 * 30.5 * 11cm / 39 * 12 * 4.3 į

    Pakuotės Svoris: 5.17 kg / lb 11.4

    Pastaba:

    Maitinimo adapteris nėra įtrauktas.

    Paketų Sąrašo:

    1 * MIDI Keyboard Controller

    1 * USB Kabelis

    Pristatymas:

    1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

    2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

    3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

    Garantija:

    1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

    2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

    3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.automotoplius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    Žymos: Fortepijonas, klaviatūra yamaha, klaviatūros mechan, midi klaviatūra, nemokamai midi sequencer, pasaulio žemėlapis, klaviatūros, fortepijonas, klaviatūros fortepijono usb, kontrolės midi, nykščio sukelti.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai