Valdytojas Irklus Mygtukas Valdytojas Irklus Mygtukas Valdytojas Irklus Mygtukas Valdytojas Irklus Mygtukas Valdytojas Irklus Mygtukas Valdytojas Irklus Mygtukas

Valdytojas Irklus Mygtukas "Atgal" Priedą Galinis Pratęsimo Adapteris Elektroninių Mašinų Priedai PS4 Turbo

€4.76 €4.05
Yra sandėlyje
w19628

Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
spalva: juoda
gaminio dydis: Iki 99,5 X 57mm/3.92 X 2.24"
Medžiaga: ABS
Areštas: Tvirtinimo PS4
Atgal Mygtuką Areštas: Mygtukas Areštas
Prekės Pavadinimas: orico
Modelio Numeris: Areštas
Kilmės: KN(Kilmės)
Produkto Svoris: 16.8 g

  • Valdytojas Irklus Mygtukas "Atgal" Priedą " Playstation 4 PS4 Kreiptuką Gamepad Turbo Galinis Pratęsimo Klavišus Adapteris

    Ypatybė:

    1. Funkcijos Nustatymas: 1) Ilgai paspauskite SET mygtuką 2 sekundes, X lemputė mirksi greitai.

    2) Paspauskite mygtuką M1 arba M2 (Paspauskite vieną kartą, norėdami įjungti vieną kartą ), žibintai mirksi lėtai seka (Mirksi Seka: X, Apskritimas , Trikampis, Kvadratas, R3, L3, R2, L2, R1, L1) ir paspauskite SET mygtuką atitinkama funkcija bus priskirti prie M1/2. Pavyzdžiui: Jeigu įvežamų į programavimo režimą, paspauskite M1 klavišą ekranas LED R1, ir tada paspauskite SET mygtuką dar kartą, LED R1 bus įjungti ir funkcija M1 bus R1; programavimo M2, yra panašus į pirmiau. 10 Led yra naudojamas kaip pagrindinė funkcija rodikliai nurodyti funkcija programavimo raktai, o iki 2 LED žibintai gali būti rodoma.

    2. Slopinimo funkcija: Ilgai paspauskite SET mygtuką 5 sekundes, LED pakeitimų iš mirksi, kad ne.Tada M1/2 funkcija yra pašalinta, ir mygtukas nėra programavimo funkcija tuo metu.

    3. Programavimo Mygtuką, Atminties Funkcija: Įdėkite Atgal Mygtuką Priedą, į rankenėlę.

    Jei M1/2 neturi funkciją, LED1 mirksi lėtai (2Hz) 3 sekundes ir tada išeina, ilgai paspauskite SET mygtuką, norėdami patekti į programavimo režimą ir LED1 mirkteli.

    Jei M1/2 paskutinis programavimo funkcija yra įsimintų atitinkamą LED bus.Ankstesniais programavimo funkcija yra išsaugoti tada, kai yra išjungtas.Įdėti rankena vėl dar išlaiko paskutiniais programavimo funkcija.Gamyklinis nėra programavimo funkcija.

    4. Turbo Funkcijos Nustatymas: Paspauskite ir palaikykite paspaudę funkcijos klavišą ir "Turbo" mygtuką, tuo pačiu metu, funkcija, mygtukas turi Turbo sprogo funkcija.Paspauskite aukščiau, klavišų kombinacija vėl atšaukti mygtuką "Turbo" funkcija.Jei Turbo funkcija yra nustatyti, paspaudus mygtuką, LED atitinkamą funkciją, mirkteli (4HZ).

    Specifikacija:

    Medžiaga: ABS

    Spalva: Juoda

    Gaminio Dydis: Iki 99,5 X 57mm/3.92 X 2.24"

    Produkto Svoris: 16.8 g

    Pastaba:

    1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

    2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    1 X Valdytojas Atgal Mygtuką Areštas

    1 X Instrukcija

    Žymos: rinkinys irklas ps4, PS4, vairo irklus, kroviklis turbo, taiko ne tatsujin, gitara ps4, ps4 trinkelėmis medienos, nusitrinti controler ps4, titano kalba, orico ssd.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai