Kėdė Padengti Nuimamas Stretch Valgomasis Kėdė Padengti Elastinga Užvalkalai, Sėdynės Dangtelis, Banketų, Vestuvių Hotel Restaurant Kėdė Padengti Nuimamas Stretch Valgomasis Kėdė Padengti Elastinga Užvalkalai, Sėdynės Dangtelis, Banketų, Vestuvių Hotel Restaurant Kėdė Padengti Nuimamas Stretch Valgomasis Kėdė Padengti Elastinga Užvalkalai, Sėdynės Dangtelis, Banketų, Vestuvių Hotel Restaurant Kėdė Padengti Nuimamas Stretch Valgomasis Kėdė Padengti Elastinga Užvalkalai, Sėdynės Dangtelis, Banketų, Vestuvių Hotel Restaurant Kėdė Padengti Nuimamas Stretch Valgomasis Kėdė Padengti Elastinga Užvalkalai, Sėdynės Dangtelis, Banketų, Vestuvių Hotel Restaurant Kėdė Padengti Nuimamas Stretch Valgomasis Kėdė Padengti Elastinga Užvalkalai, Sėdynės Dangtelis, Banketų, Vestuvių Hotel Restaurant

Kėdė Padengti Nuimamas Stretch Valgomasis Kėdė Padengti Elastinga Užvalkalai, Sėdynės Dangtelis, Banketų, Vestuvių Hotel Restaurant

€22.06 €15.44
Yra sandėlyje
w192986

Naudoti: Pokylių Kėdė
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Rinkinys Tipas: Taip
modelis: Paprastas Dažyti
Medžiaga: Spandex / Poliesteris
Modelio Numeris: DL007
Stilius: Modernus

  • Mados dizaino,100% visiškai Naujas,Aukštos kokybės!Medžiaga: 90% poliesterio, 10% spandex Pakuotė: 1PC Kėdės Apima Dydžio Geriausiai Tinka Pirmininkas: M Atgal Aukštis: 50~53cm(19.6~20.8 colių) Sėdynės Ilgis: 38~46cm(14.9~18.1 colių) Sėdynės Plotis: 38~48cm(14.9~18.9 colių) L Atgal Aukštis: 55~58cm(21.6~22.8 colių) Sėdynės Ilgis: 38~46cm(14.9~18.1 colių) Sėdynės Plotis: 38~48cm(14.9~18.9 colių)Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.

    Maloniai Priminimas

    1.Rankinis matavimas 1-4cm paklaida yra leistina 2.jei nori kito dydžio,prašome susisiekti su mumis 3.greitas pristatymas, nemokamas pristatymas ne reiškia, kad jums nereikia mokėti papildomų Custom 4.įvairių šalies dydis yra skirtingas ,prašome patikrinti jį prieš jums pirkti 5.dėl tolimojo susisiekimo problema ,produktas bus šiek tiek sulenkite,produktas ne toks plokščias kaip nuotraukoje,bet neturi įtakos naudojimas 6.ne, mažmeninės prekybos, pakavimo, jei norite parduoti dar kartą, arba kaip Dovana ,prašome galvoti apie pakavimo problema 7.Kadangi skirtumas tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą .Mes garantuojame, kad stilius yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose. 8.kuris iš jūsų gali pasirinkti iš spalvų Mygtuką, prašome susisiekti su mumis.

    Pristatymas ir grąžinimas

    1. Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas.Mes tikime, kad mūsų prekės yra todėl, neįvykdyti.Visi produktai yra kokybė patikrinta.Jie yra nauji ir geros būklės, kai jie siunčiami mūsų klientams.Esame įsitikinę, jums bus laimingas su jūsų Pirkti. 2. Jei gaminys yra sugedęs ar žalą, atvykus arba neteisingą produkto pristatymas, prašome susisiekti su mumis iš karto.Grįžta priimti per 14 dienų nuo pristatymo datą ir prekė turi būti originalioje naujas būklės, dėvėti ar kokiu nors būdu pakeisti su pridedama tags & wrap.Kitaip spręsti, yra galutinė.Grįžti laivyba turi sumokėti pirkėjas. 3. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų/klausimų/problemų.Mums bus malonu išspręsti bet kokias problemas, jums gali turėti nuoširdžiu ir palankiu būdu. 4. Mes vertiname jūsų Postive Atsiliepimus, ir bus daryti tą patį grįžti.Nepalikite neigiamų atsiliepimų, be pirmoji ryšių su jav.Prašome leisti max 2 darbo dienas mums atsako.

    Žymos: šortai vaikas baseinas, šiltas geltonas megztinis, jogos šortai walmart, sienos hokages naruto, čiuožėjas hoodie gaubtai, tpu "emoji" žiedas atveju, koton laikrodžiai kaina, switchblade klavišą 434, moterų batai lietus.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai