6 Colių VP Profesinės Šukuosenos Kirpimas Žirklėmis Kirpykla Ir Kirpykla Žirklės Kirpti Priedai Barbershop Rinkinys 6 Colių VP Profesinės Šukuosenos Kirpimas Žirklėmis Kirpykla Ir Kirpykla Žirklės Kirpti Priedai Barbershop Rinkinys 6 Colių VP Profesinės Šukuosenos Kirpimas Žirklėmis Kirpykla Ir Kirpykla Žirklės Kirpti Priedai Barbershop Rinkinys 6 Colių VP Profesinės Šukuosenos Kirpimas Žirklėmis Kirpykla Ir Kirpykla Žirklės Kirpti Priedai Barbershop Rinkinys 6 Colių VP Profesinės Šukuosenos Kirpimas Žirklėmis Kirpykla Ir Kirpykla Žirklės Kirpti Priedai Barbershop Rinkinys 6 Colių VP Profesinės Šukuosenos Kirpimas Žirklėmis Kirpykla Ir Kirpykla Žirklės Kirpti Priedai Barbershop Rinkinys

6 Colių VP Profesinės Šukuosenos Kirpimas Žirklėmis Kirpykla Ir Kirpykla Žirklės Kirpti Priedai Barbershop Rinkinys

€8.98 €5.39
Yra sandėlyje
w192853

Nerūdijančio Plieno Tipas: 4cr13
Prekės Pavadinimas: vp
Retinimo Norma: 20%-30%
Bendras Ilgis: 17
Tipas: Žirklės
Ašmenų Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Rankenos Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Dantys: 27/30/35 dantys
Dydis: 6 inch
Modelio Numeris: M6-3
Elemento Tipas: Plaukų Žirklių
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Techniniai duomenys: Medžiaga: Japonų 4cr13 plieno Kietumas: 62 HRC Retinimo norma-20-30% Dydis: 6.0 cm Ilgis: 17 cm 1 Aštriais ašmenimis: ašmenų, yra aštrus ir patogus, krašto linija tolygiai nušlifuoti ir neatsiejama štampavimo yra suformuota, ir ryškumą nėra slydimo. 2Excellent medžiaga: nerūdijančio 440C plieno štampavimas, gero plieno kietumas, didelio patvarumo, baudos kūrinys, aštrus pjovimas. 3Comfortable rankenos: patogu ranka jaučiasi, ergonomiškai suprojektuota rankena, patogi rankena, sumažinti pernelyg didelę naštą ant riešo ir peties. 4 Reguliuojami varžtai: balansas reguliuojamas varžtas dizainas, asmeninį jaustis, reguliuojamas varžtas sandarumą, taigi, kad ir žirklės yra labiau pageidautina. 5Muffler: Patogus triukšmo mažinimo dizainas, sumažinti triukšmą per mažesne nei rinkos verte, vengti aštrių nuo triukšmo poveikio.

    Kokybės ateina iš židinio, ryškumą tik dėl VP

    VP - prekės Informacija Siekiant užtikrinti, kad prekės jums gauti yra neapgadinta, kiekvienas produktas turės būti griežtai patikrintos ir išbandytas pagal procedūras, prieš išvežant. 1. Patikrinkite, ar produktas pakuotė yra nepažeista ir priedai yra baigtas. 2. Patikrinkite išvaizda prekių defektų. 3. Patikrinkite, ar prekės gali būti naudojamas įprastai.VP - Paslaugos 1. Jūsų pasitenkinimas Mūsų tikslas. 2. Esame pasiryžę pasiūlyti savo klientams saugiausias ir lengviausias pirkimo patirtį. 3. Mes jums siūlome naujausius dizaino, su daug įvairių stilių ir spalvų, visų jūsų akių poreikiams.VP - Atsiliepimus Teigiamų Atsiliepimų (5 žvaigždučių) yra veryimportant mums.Pls susisiekti su mumis dėl www.automotoplius.lt prieš išvykstant bet neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus,taip, kad mes galime pagerinti ir solye problemas už jus.Jei turite kokių nors abejonių dėl mūsų paslaugos ar žirklės,pls susisiekti su mumis elektroniniu prekybos anganer arba palikite mums žinutę dėl www.automotoplius.lt prieš atvirą ginčą,mes išspręsti ft.Dėkojame už jūsų parama, mums taupyti energiją kitą žingsnį Mes esame grupė įprastą verslo grupių, gyvena paprastą gyvenimą ir turintys gražių idealų.Praleisti šiek tiek atsargiai galvoti apie nuobodus ir pasikartojantis darbas, tiesiog tikiuosi, kad gerai produktų visiems Tai nuostabi nuotaika Jums gali būti graži ir paprasta kaip ir mes..

    Žymos: barbershop dekoras, pro plaukų žirklės, wahl plaukų clipper rinkinys, plaukų žirklių rinkinys, "mac" professional, žirklės plaukų profesionalūs aukštos kokybės lygis, hairdress, priedų mašina siūti, kirpykla rinkinys, clipper.

  • Atsiliepimai (3)

    • Pawelkozik6

      I am nothing received so do not comment to this person and in addition we can not even recovered our sub

    • Petrovsanta

      I got the goods never get! Please send me the paid product!

    • Beyazprenses

      Feels good to use and thins even the thincker hair. Better than the inexpensive ones out of local supermarket. Complete set, recommended.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai