Mini 4 Colių Juoda Bevieliuose Elektros Grandinės Pamatė, Gumuotus Viena ranka Žirklės Su Brushless Variklis Pjovimo Šakų Ir Medienos Mini 4 Colių Juoda Bevieliuose Elektros Grandinės Pamatė, Gumuotus Viena ranka Žirklės Su Brushless Variklis Pjovimo Šakų Ir Medienos Mini 4 Colių Juoda Bevieliuose Elektros Grandinės Pamatė, Gumuotus Viena ranka Žirklės Su Brushless Variklis Pjovimo Šakų Ir Medienos Mini 4 Colių Juoda Bevieliuose Elektros Grandinės Pamatė, Gumuotus Viena ranka Žirklės Su Brushless Variklis Pjovimo Šakų Ir Medienos Mini 4 Colių Juoda Bevieliuose Elektros Grandinės Pamatė, Gumuotus Viena ranka Žirklės Su Brushless Variklis Pjovimo Šakų Ir Medienos Mini 4 Colių Juoda Bevieliuose Elektros Grandinės Pamatė, Gumuotus Viena ranka Žirklės Su Brushless Variklis Pjovimo Šakų Ir Medienos

Mini 4 Colių Juoda Bevieliuose Elektros Grandinės Pamatė, Gumuotus Viena ranka Žirklės Su Brushless Variklis Pjovimo Šakų Ir Medienos

€60.48 €42.94
Yra sandėlyje
w192758

Modelio Numeris: Mini Saw
Lašas Apsipirkimo: Parama
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
Savybės: Mini
Prekės Pavadinimas: VAHIGCY
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Svoris: 1600g
Tipas: Pjūklas

  • Kulka Taškų:

    1、Įkrovimo Rankiniai Pjūklai: Lengvas kūno dizaino, šis mini pjūklą sveria tik apie 0,7 kg ir yra bendras ilgis tik apie 33 cm / 13 colių.Jis gali būti lengvai valdomi ir naudojami, ir jis nebus pavargęs po ilgų darbo valandų.

    2、Efektyvus Pjovimo: Aukšto efektyvumo brushless variklio, stiprus energijos, labiau stabili produkcijos nei grandininiai pjūklai pakeista kampo šlifavimo, didelės apkrovos, didesnį pjovimo efektyvumą ir greičiau.

    3、Galingas Galia: Šią ličio-jonų belaidžius grandininių pjūklų naudoja aukštos kokybės vadovas grandinės, kurios buvo giliai neužges, kad būtų užtikrintas sklandus pjovimo.Medinių dantų dizainas gali padaryti, grandininio pjūklo pakimba ant šakos, ir frezavimo ir pjovimo veikia efektyviau ir greičiau.

    4、Ergonomiškas Dizainas: Jis gali būti laikomas viena ranka, šviesos ir nešiojamų.Elektrinis pjūklas priima neslidžia rankena dizainas, kuris yra labai patogu laikyti.Ji negali būti varginantis dirbti ilgą laiką.Stiprėjanti pertvara dizainas apsaugo nuo pjuvenų nuo purslų per pjovimo procesą.

    5、įvairias Programas: Tai elektriniai pjūklai turi platų naudoja.Jis gali būti naudojamas sodo, pjovimas, namų apyvokos malkų pjovimo, bambuko pjaustymo, smulkaus medžio pjovimo, šakų kirpimas, miško pjovimo, "PASIDARYK pats" rankų darbo dovanos ir kt.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: 4-colių Viena ranka Elektrinis Pjūklas

    Spalva: juoda

    Vadovas plokštė ilgis: apie 4 colių

    Grandinės greitis: 5m/s

    Įtampa: 24V

    Baterijos galia: 550 w)

    Akumuliatoriaus talpa: 3.0 Ah, įkraunama ličio baterija, 2000mAh

    Grandinės: greitas skaitymas reguliavimas

    Maksimalus pjovimo storis: 80 (mm)/3.15 colių

    Pavara: brushless variklis

    Taikymo sritis: vaismedžių genėjimo ir kirtimo

    Produkto svoris neto: apie 0,7 kg

    Pakuotės svoris: apie 1600g

    Pakuotės dydis: apie 35.5x26x12 (cm)/13.98x10.24x4.72inch

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Rankiniai Elektrinis Pjūklas

    1*Baterija

    1*Kroviklis

    1*Atsuktuvas

    1*Raktas

    1*Aliejaus Butelis

    1*Apsauginis Dangtelis

    1*Instrukcija

    Pastaba:

    Atkreipkite dėmesį į galimus pavojus saugai, elektros energijos, prašome naudoti šiuos įrankius, pagal gaminio instrukcija, ir imtis būtinų asmens apsaugos priemones.Prašome šį gaminį laikykite ma¾iems vaikams.

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    Žymos: medienos pjūklas, 6 colių skylę pamačiau, Brushless, 4x6 cm, matė, airsoftgun, suderinta jig, ašmenys metalo pjūklas, electr pamačiau, balta šaldiklio.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai