83 83 83 83 83 83

83"x 79" Nešiojamas Kišenėje Smėlio Nemokamai Kilimėlis Iškylą Kilimėlis atsparus Vandeniui Sandfree Paplūdimys, Antklodė, Kempingas, Nakvynė Trinkelėmis Lauko Žemės Čiužinys

€10.71 €9.10
Yra sandėlyje
w191234

Lauko Veikla: Sandbeach
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Ypatybė:

    Atsparus VANDENIUI, SANDLESS AUDINYS - Vandens ir smėlio bus tūptinės greitai ir lengvai.Tai leidžia patogiau ir jums, ir nereikalauja jokių pastangų išlaikyti ją valyti po naudojimo.

    TVIRTAS, PATVARUS IR PATVARI MEDŽIAGA - Tinka naudoti kasdien dėl įvairių drabužiai-nemokamas programas.Jis pagamintas iš tvirtos, patvarus, minkštas, odos draugiškas ir pralaidžios orui medžiagos, kuris gali būti naudojamas daugelį metų.

    NEGABARITINIŲ ANTKLODĖ - Mūsų didelis kilimas (79 x 83) tinka šeimai, šaliai, atostogų ar draugais.Bendras svoris paplūdimio kilimėlis yra tik 0.75 svarų.

    MAŽAS MAIŠELIS - Tai maža kišenė dizainas leidžia lengvai atlikti.Pridedamas maišelis (8.6 x 5.1) su antklodė yra lengvas ir lengvai sulankstoma.Jis neužima daug vietos.Ji siūlo daug vietų, kur įdėti savo vertybes, įskaitant kišenė su sagtimi saugoti savo telefoną, raktus, akinius nuo saulės ir pan.

    Techniniai duomenys:

    Tipas: Paplūdimys Antklodė

    Medžiaga: Poliesteris & TPU danga

    Spalva: Mėlyna / Oranžinė (pasirinktinai)

    Dydis: M: 79 x 83 / L: 2 x 2.1 m

    Pakuotės Dydis: 21 x 13cm / x 8.6 5.1

    Svoris: Apytiksl. 350g / 12oz

    Paketas I ncluding :

    1 * Antklodė

    1 * Saugojimo Krepšys Su Sagtimi

    4 * Statymų Peg

    Žymos: oro matress miegamųjų namas, picknick kilimėlis atsparus vandeniui, dažasvydis bako vožtuvas, medinis kilimėlis padas, lauko kempingas lova dvigule, pilna stovykla-lova, išpūsti ponaitis, paplūdimio skara, babi lovelė, paplūdimys karieta longue.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai