1 Vnt Krištolo Rutulį LED Šviesos Automatiškai Putinas Su 7 Muzikos Nugara Music Box Kalėdų, Gimtadienio Dovanos, Namų Puošybai Ornamentu 1 Vnt Krištolo Rutulį LED Šviesos Automatiškai Putinas Su 7 Muzikos Nugara Music Box Kalėdų, Gimtadienio Dovanos, Namų Puošybai Ornamentu 1 Vnt Krištolo Rutulį LED Šviesos Automatiškai Putinas Su 7 Muzikos Nugara Music Box Kalėdų, Gimtadienio Dovanos, Namų Puošybai Ornamentu 1 Vnt Krištolo Rutulį LED Šviesos Automatiškai Putinas Su 7 Muzikos Nugara Music Box Kalėdų, Gimtadienio Dovanos, Namų Puošybai Ornamentu 1 Vnt Krištolo Rutulį LED Šviesos Automatiškai Putinas Su 7 Muzikos Nugara Music Box Kalėdų, Gimtadienio Dovanos, Namų Puošybai Ornamentu 1 Vnt Krištolo Rutulį LED Šviesos Automatiškai Putinas Su 7 Muzikos Nugara Music Box Kalėdų, Gimtadienio Dovanos, Namų Puošybai Ornamentu

1 Vnt Krištolo Rutulį LED Šviesos Automatiškai Putinas Su 7 Muzikos Nugara Music Box Kalėdų, Gimtadienio Dovanos, Namų Puošybai Ornamentu

€3.97 €2.78
Yra sandėlyje
w190943

Modelio Numeris: Besisukantis Muzikos Dėžutė
Medžiaga: Stiklas
Muzika: Spirited Away
Kilmės: KN(Kilmės)
Judėjimas: Kita
Formos: Ovalo formos
Tipas: Elektroninių Tipas
Muzikinės Dėžutės Formos: crystal ball
Yra Protingas Prietaisas: No
Funkcija: Šviesos
Groti Power: Baterija
Tonas Skaičius: 18 Tonai

  • Kulka Taškų:

    1、Išskirtinį Dizainą: princesė' s pilis yra svajingai krištolo rutulį, jis gali suktis ir skristi sniego, keturių kintamųjų spalvingas apšvietimas: raudona, violetinė, mėlyna ir žalia.Šiltas ir romantiškas crystal ball, svajinga ir gražus, vežančių nuoširdus palaiminimus ir tyri sapnai.

    2、4-in-1 Daugiafunkcinis Sniego Gaublys (didelio formato): 1. Ateina su šviesos efektais, 2. Automatinis sningant, 3. Automatiškai kilpa 7 muziką (1, Spirited Away theme song, 2 Medvilnės saldainiai, 3 " Sky City , 4 Alice, 5 Plunksnų, 6 Vestuvių svajonė, 7 TA-Q-BIN), 4. Automatinio pasukimo.Vidutinės tik apšvietimo efektai + 7 muziką, ir reikia rankinis sniego dreifas.

    3、Bauda Meistriškumo: Ši pilis muzikos putinas turi elegantiškas, tekstūra ir aukštos kokybės jaustis.Jis yra pagamintas iš aukštos klasės dervos ir natūralaus akmens milteliai, su bauda meistriškumo.Tai yra didelio dydžio ir gali būti ant darbastalio arba rodomas lentynos.

    4、Elementą Dydis: Vidutinio dydžio, 8cm skersmens, 12cm didelis, didelis dydis 10cm skersmens, 15 cm aukščio, reikia 3 AAA baterijos (neįtraukta).Jūs galite įdėti šį kristalų muzikos langelį, gyvenamasis kambarys, miegamasis, studijų, ir biurui.

    5、Puiki Dovana: Didelis pasirinkimas mergaičių gimtadienius.Kalėdų dovanos, gimtadienio dovanos, Padėkos, dovanos, Naujųjų Metų dovanos, Kalėdų namų puošybai, Kalėdų kolekcionieriams.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Pilies crystal ball

    Medžiaga: derva + stiklo

    Matmenys(apytiksl.):

    Vidutinis skersmuo 8cm/3.15 in, aukštis 12cm/4.72 į

    Didelis skersmuo 10cm/3.94 tam, aukštis 15cm/5.90 į

    Svoris: apie 400g/800g

    Baterijos: 3*AAA baterijos (neįtraukta)

    Spalvos: mėlyna, rožinė

    Pakavimo Sąrašas:

    Pilies krištolo rutulį*1

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    Žymos: lacross ball set, lauke dvasia, 18 gimtadienio berniukas, stich sniego kamuolys, vaiduoklis, tonie lauke krepšys, emalio kristalų dėžutę, žongliruoti kamuoliu rinkinys, toni dėžutę, stylo kristalų dėžutę.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai