Burbulas Kiss Kristalų Aksomo Sofa Apima Kambarį Elastinga Kampe Sofa Padengti Namų Ruožas Užvalkalai, Universalus Sofos Dangtis Burbulas Kiss Kristalų Aksomo Sofa Apima Kambarį Elastinga Kampe Sofa Padengti Namų Ruožas Užvalkalai, Universalus Sofos Dangtis Burbulas Kiss Kristalų Aksomo Sofa Apima Kambarį Elastinga Kampe Sofa Padengti Namų Ruožas Užvalkalai, Universalus Sofos Dangtis Burbulas Kiss Kristalų Aksomo Sofa Apima Kambarį Elastinga Kampe Sofa Padengti Namų Ruožas Užvalkalai, Universalus Sofos Dangtis Burbulas Kiss Kristalų Aksomo Sofa Apima Kambarį Elastinga Kampe Sofa Padengti Namų Ruožas Užvalkalai, Universalus Sofos Dangtis Burbulas Kiss Kristalų Aksomo Sofa Apima Kambarį Elastinga Kampe Sofa Padengti Namų Ruožas Užvalkalai, Universalus Sofos Dangtis

Burbulas Kiss Kristalų Aksomo Sofa Apima Kambarį Elastinga Kampe Sofa Padengti Namų Ruožas Užvalkalai, Universalus Sofos Dangtis

€40.23 €24.14
Yra sandėlyje
w190749

2 sėdimos vietos: M 145-185cm 57.09-72.83 į
3 sėdimos vietos: L 190-230cm 74.80-90.55 į
4 sėdimos vietos: XL 235-300cm 92.52-118.11 į
Stilius: Europa
modelis: Neklijuotinė
Modelio Numeris: LLSF-010
Prekės Pavadinimas: burbulas bučinys
Funkcija: ruožas,Elastinga,apsaugoti sofa ,apsaugoti baldus,dulkėms,Anti-purvinas
Gamyba: Sofa Dangtis
Medžiaga: Elastinga poliesterio pluošto
Dydis: 35.43-55.12in 57.09-72.83in 74.80-90.55in 92.52-118.11in
1 sėdynė: S 90-140cm 35.43-55.12 į
Taikoma Sofa: Grupinių Sofa
Kilmės: KN(Kilmės)
Kiekis: 1pc
Modelio Tipas: Kietas

  • Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes turime mūsų pačių gamykloje, visi produktai yra sandėlyje ir kainos yra teisingas.

    Gamintojas: Kiss Burbulas Medžiaga: Krištolas aksomo Medžiaga: Elastingos poliesterio pluošto Dydis: Ji tinka daugelio tipų sofos.Prašome priemonė prieš perkant.(Konversijos: 1 cm = 0. 393 colių, 1 colis=2,54 cm) Viena sofa-90-140cm Neto svoris: 0.85 kg Dvigulė sofa-145-185cm Neto svoris: 1.1 kg Trijų vietų sofa-190-230cm Neto svoris: 1.45 kg Keturvietė sofa-235-300cm Neto svoris: 1.75 kg

    1 sofa dangtis, produktas yra tik sofa padengti, įskaitant pagalvėlė padengti. (Vieneto kaina yra tik 1 gabalas, sofos padengti, išskyrus pagalvėlė padengti ar kitus priedus, jei jums reikia pagalvėlė padengti , jums reikia užsisakyti atskirai.) LIEKA VIETOJE: Jei jūsų sofos yra L tipo ar Kampas kartu su 2 dalis atskirai, jums reikia norint 2vnt padengti ji.Ši sofa apima taikomų sofa, kuri yra ir gilus tarpas tarp sėdynės su atlošais ir porankiai.Mažas audinio juostelės, kad galite naudoti norėdami laikyti vieta, stumti juos žemyn ir pagal tiek, kiek galite, surengs vietoje.

    Orui odos draugiškas, sveikas ir draugiškas aplinkai, atsparus dulkėms ir purvui atsparus, praktinių ir gražus, jokio blukimo, nr. deformacijos, nr. susitraukimas.

    Šis pagrindinis slipcover skydai ir apsaugo jūsų baldai iš išsiliejimo, dėmes, dėvėjimosi ir plyšimo, nebūtų iš vis sugriauta.Tai puikus namų augintiniai, arba visiems, norintiems ekonomiškas sprendimas baldai apsauga.Jūs netgi galite nusipirkti įvairių spalvų ir papuošti sofa pagal sezoną ir nuotaiką.

    1. 1 sofa dangtis, produktas yra tik sofa padengti, įskaitant pagalvėlė padengti. (Vieneto kaina yra tik 1 gabalas, sofos padengti, išskyrus pagalvėlė padengti ar kitus priedus, jei jums reikia pagalvėlė padengti, jums reikia užsisakyti atskirai.) 2. Rankinis matavimo 1-3 klaidos yra leistinas, kita šalis turi įvairių dydžių, prašome patikrinti jį prieš jums pirkti. 3. Dėl tolimojo susisiekimo problema, produktas bus šiek tiek sulenkite, tai gal ne tokie plokšti, kaip nuotraukoje, bet dozės neturi įtakos kokybės ir produkto naudojimo. 4. Kadangi skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad modelis yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose.

    Mes paprastai naudoti specialią eilutę, greitas pristatymas už ES rajone 7-15 dienų ,Rusija 10-20 dienų, Jungtinės amerikos valstijos 10-25 dienas, Pietryčių Azijoje 5-7 dienas, Izraelio 7-15 dienų, 15-35 dienų už kitų šalių Dėkojame už jūsų supratimą.

    Realios Nuotraukos (Реальные фото)

    Scenos Ekranas (Сценарий показывает)

    Gamybos procesas sofa apima yra griežtai ir kruopščiai, o aukštos kokybės žaliavos yra griežtai atrinkti mėgautis patogiai gyvenimo namuose.

    Daug spalvų, gali būti pasirinktas.

    Išsamiai Ekranas (Подробный дисплей)

    Bauda kūrinys, apačioje elastinga konstrukcija, daugiau tinkami ir daugiau kompaktiškas, tvirtai nustatyti sofos.

    Q:Yra reali foto? A:Taip, mes galime suteikti jums su nuoroda, jei reikia.Q:Jei jums nepatinka tai, kaip grąžinti prekes? A:Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.Q:Kaip valyti sofos padengti? A:Sofa padengti gali būti mašina plauti arba ranka plauti.Skalbimo mašinų rekomenduojama.Q:Kaip išmatuoti sofos?A:tam yra specialus matavimo metodas, mūsų išsamią įvadas.Jei jūs nesuprantate, tai, jūs galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo ir gali paaiškinti jums išsamiai.Q:Kas logistikos naudojamas pristatymo? A:Prekės vežamos pagal www.automotoplius.lt Standartinis Pristatymas , Kinija Paštu, Oro Paštu , www.automotoplius.lt Premium Pristatymas , ePacket , pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.Jei norite gauti elementą greičiau,susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: UPS , DHL , " Fedex , TNT , DEPX , AVS .Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.mes priimame grįžti ir grąžinti pinigus, jei prekė jokių problemų 1.Paslaugas teikiame paslaugas per 12hours,visi masažas bus atsakyta ne pirmą kartą.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu dėžutė masažas ar prekybininkas, vadybininkas 2.Šaudyti Produkto vaizdai yra 100% natūra fotografavimo,bet todėl, kad šviesos kampas ir kiti klausimai bus šiek tiek kitoks 3.Atsiliepimą palikite 4 ar 5 žvaigždučių,todėl mes žinome, jūs gavote savo užsakymą, ir yra laimingas su elementą.Mes bus daryti tą patį už jus.Jei yra kokių nors problemų su savo pirkiniu,prašome būtinai susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus ar darbo ginčų,todėl mes galime išspręsti problemą į teigiamą pusę.Kaip jūs galite įsivaizduoti,kad jūsų gerų atsiliepimų yra gyvybiškai svarbi mūsų sėkmės.

    Žymos: fox aksomo sofa dangtis, pankolių sofa dangtis, vlours sofa dangtis, suprato, aksomo sofa dangtis, aksomo padengti sofa dangtis, spindinti aksomo sofa dangtis, felvet sofa dangtis, tinka sofa dangtis, stebuklas sofa dangtis, aksomo tikėjimo sofa dangtis.

  • Atsiliepimai (2)

    • Eatscarrot

      perfecto,,,gracias vendedor

    • Maxmullerfitu

      perfecto, mas de lo que me esperaba... gracias vendedor

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai