E6HWA 16:9 HDTV Matinis Baltas Reccessed Į Viršutinę Variklio Ištraukiama Projektoriaus Ekranas su keliais kontrolę, protingo namo E6HWA 16:9 HDTV Matinis Baltas Reccessed Į Viršutinę Variklio Ištraukiama Projektoriaus Ekranas su keliais kontrolę, protingo namo E6HWA 16:9 HDTV Matinis Baltas Reccessed Į Viršutinę Variklio Ištraukiama Projektoriaus Ekranas su keliais kontrolę, protingo namo E6HWA 16:9 HDTV Matinis Baltas Reccessed Į Viršutinę Variklio Ištraukiama Projektoriaus Ekranas su keliais kontrolę, protingo namo E6HWA 16:9 HDTV Matinis Baltas Reccessed Į Viršutinę Variklio Ištraukiama Projektoriaus Ekranas su keliais kontrolę, protingo namo E6HWA 16:9 HDTV Matinis Baltas Reccessed Į Viršutinę Variklio Ištraukiama Projektoriaus Ekranas su keliais kontrolę, protingo namo

E6HWA 16:9 HDTV Matinis Baltas Reccessed Į Viršutinę Variklio Ištraukiama Projektoriaus Ekranas su keliais kontrolę, protingo namo

€475.61
Yra sandėlyje
w189490

Formatas: 16
Produkto pavadinimas: Į viršutinę elektros Profesinės projekcijos ekranai
Tipas: Motorizuotas ekranas
Ekrano medžiagos spalva: Priekiniai baltos spalvos black atgal
Prekės Pavadinimas: VISUALAPEX
gian: 1.1
Prašymas: Namų Kino Teatro Ekrane
Sertifikatai: CE/ROHS/ETL/ISO2009/
Žiūrėjimo Kampas : 180 laipsnių
Ekrano Tipas: Lubų Ekranas
Kontrolės: RF+IR+Sienos jungiklis
Skirtuko įtempti: NO
Nešiojamieji: No
Modelio Numeris: E6HWA
Ekrano medžiagos: Matinio Balto stiklo pluošto
Pritaikyti reikalavimai: Priimtina
Garantija: 3 metai
Medžiaga: Matinės Baltos Spalvos Stiklo Audinio Pluoštas

  • E6HWA 16:9 HDTV Matinis Baltas Reccessed Į Viršutinę Variklio Ištraukiama Projektoriaus Ekranas su keliais kontrolę, protingo namo yra geriausias pasirinkimas ekranas, integruoti į interjero dizainą.Kompaktiškas, tačiau standžios būsto, dabar galite paslėpti visą ekraną kūno viduje pakabinamų lubų ribotos erdves.AUDINIO SPECIFIKACIJOS

    Žiūrėjimo Kampas: 180° / Pelnas: 1.1

    MaxWhite FiberG las s (FG) yra stiklo užtikrintų papildomas standumo, kuri teikia flattest galima ne įtempti ekrano paviršiaus su universaliųjų programų.Ši medžiaga suteikia platų matymo vienodas difuzijos nors tiksliai apibrėžti, spalvų reprodukcija ir juodai balta kontrastą.Ekrano paviršius yra juoda-pagrindo panaikinti šviesos skvarbą, yra miltligė, atsparus ir skalbti su švelniu muilu ir vandeniu.

    * Gamintojo patarimas: Tai enhanced matte white produkto aukštesnės klasės DLP/LCD projektoriai tinka komercinių ir gyvenamųjų pristatymus.PAGRINDINĖS SAVYBĖS

    - Produkto pavadinimas: In-lubų elektros profesinės ekranas

    - Formatas:16:9 HDTV

    Ekrano medžiagos: Stiklo baltos spalvos su 1.1 pelnas

    - Iš viso Kontrolė: RF, IR,12V trigeris ir programuojami valdymo sąsaja

    - Nutildyti ir ilgo gyvavimo vamzdinės variklis

    - Įtampa ir kištuko gali būti padaryta, kaip už savo reikalavimą

    - Maitinimo kabelis/tiekimas įsikūręs kairėje pusėje būstą iš žiūrovų pusės

    IŠ VISO KONTROLĖ

    TECHNINIAI DUOMENYS

    BRĖŽINYS

    PREKĖS INFORMACIJA

    DAUGIAU INFORMACIJOS

    PAKUOTĖ

    SERTIFIKATAI

    APIE LAIVYBOS

    1. Prašome rašyti pilną vardą!Ypač Rusai ir Latvijoje.

    2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą, pašto kodą, telefono numeris yra 100% teisinga.

    3. Kiekvienas elementas turi nekilnojamojo lauke paketą, mes stengiamės, kad pakuotėje gerai prevant sugadinimo pervežimo metu.

    4. Mes paprastai pareiškia, žemos kainos, sąskaitos faktūros, siekiant padėti jums sumažinti mokesčio, tačiau pirkėjas neprivalo prisiimti atsakomybę už mokestį ar PVM, muito įkrauti jūsų šalyje.

    5. Jei jūs turite bet kokius specialius paklausa apie custom sąskaitos faktūros vertė, ar jūsų šalyje užsakymą reikalavimas, prašome palikti kad mums žinutę.

    6. Nes ji yra nemokama laivybos, mes pasirinkti pristatymo būdą pagal acutal situaciją.Prašome patvirtinkite, prieš perkant, su ačiū.

    PO PARDAVIMO

    1. Jei prekė yra su trūkumais, kai jis atvyks į jūsų apskritis, jūs turite 7 dienas nuo reikalavimo gavimo dienos pasikeisti į naują arba gauti kompensaciją, bet mes tiesiog mokėti vieną pusę laivybos krovinių iš Kinijos į jūsų šalį.Prieš išsiųsti jį atgal, pls leiskite mums žinoti, ne pirmas.Taip pat prašome pasiūlyti galiojantį dokumentą kokybės problema.

    2. Jei jūs tikrai nepatinka produktą, kai jūs jį gauti, jūs galite siųsti jį atgal į mus su visos originalios pakuotės, ir mes tiesiog grąžinsime jums savikaina(atkreipkite dėmesį:ne, įskaitant krovinių).Jūs turite 3 dienas nuo gavimo dienos grąžinti.

    3.Garantijos nėra, kai prekės yra sugadintos dėl netinkamo naudojimo.

    4. Prašome patikrinti, sklypo atidžiai, kai jūs jį gauti, jei jums rasti sklypas yra pažeistas arba jei prietaisas yra pažeistas, pls atsisako pasirašyti siuntinių ir nedelsdami susisiekite su mumis.

    APIE ATSILIEPIMĄ

    Jei turite kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis iš anksto, mes stengiamės padėti jums išspręsti ji ne pirmą kartą.

    Taip pat, jei esate patenkinti produkto gavę ir patikrinti jį, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimus, kurie padės kiti žmonės žino produktas labiau.

    Vertiname jūsų šiltus atsiliepimus ir palaikymą.

    Duk

    1. Kai pristatymas produktas po užsakymo?

    Mes bus išsiųsti per 5-7days po apmokėjimo.

    2. Kai stebėjimo informaciją atnaujino ?

    Mes atsiųsime jums sekimo numerį, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas, ir stebėjimo informaciją visada atnaujinamas per 3 dienas

    3. Jei galiu atšaukti užsakymą, kai aš galiu gauti mano grąžinamosios išmokos ?

    Pinigų jums mokama yra, laikydami www.automotoplius.lt, gausite visas jūsų grąžinimo iš www.automotoplius.lt per 3-15 dienų po to, kai jūs atšaukimas jūsų užsakymas sėkmingai.

    4. Galite tinkinti man?

    Taip, mes galime pritaikyti jums per jūsų prašymą.Jeigu turite kokių pristigo, prašome palikti mums žinutę.Mes stengiamės, kad jūsų patenkintas mūsų kūrinys.

    Žymos: alr ekranas, platus pažangus ekranas, mini projektorius, wifi kištukinis temperatūros jutiklis, ekrano projektorius su stovu, pilka projektoriaus ekrano rėmelį, projekto ekranas, kontrolės projekcijos ekranai, sulankstomas projektoriaus ekranas, h1 xgimi.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai