Daug 15 Set krūmų teptukų Rinkinys Vaiko theeth Pingvinas, su Žiūrėti Smėlio ir kosmetikos krepšys. galvosūkiai, vaikų regalos gimtadienius, kolegijose. Daug 15 Set krūmų teptukų Rinkinys Vaiko theeth Pingvinas, su Žiūrėti Smėlio ir kosmetikos krepšys. galvosūkiai, vaikų regalos gimtadienius, kolegijose. Daug 15 Set krūmų teptukų Rinkinys Vaiko theeth Pingvinas, su Žiūrėti Smėlio ir kosmetikos krepšys. galvosūkiai, vaikų regalos gimtadienius, kolegijose. Daug 15 Set krūmų teptukų Rinkinys Vaiko theeth Pingvinas, su Žiūrėti Smėlio ir kosmetikos krepšys. galvosūkiai, vaikų regalos gimtadienius, kolegijose.

Daug 15 Set krūmų teptukų Rinkinys Vaiko theeth Pingvinas, su Žiūrėti Smėlio ir kosmetikos krepšys. galvosūkiai, vaikų regalos gimtadienius, kolegijose.

€20.00 €17.99
Yra sandėlyje
w189455

Medžiaga: PVC
Tipas Didmeninės: Taip(>50 Vnt.)
Prekės Pavadinimas: COSAS43

  • DAUG 15 VIENETŲ.Oiginal nustatyti, tualetinių reikmenų krepšys su dantų šepetėliu ir smėlio laikrodis, vaikams išmokti valyti dantis kontroliuoti laiko, kad būtų galima tai daryti.Būtų puiki dovana gimtadienio ir vaikų šalims, bet taip pat mokyklų, labai tinka odontologijos klinikos.Mano tapatybės kortelė, pavadinimą, jam, jei priima tai, valgomasis mokyklos.Matavimo tualetinių reikmenų Krepšys: 21x11 cm.Bus prekiaujama įvairių spalvų (Mėlynos, Fuksija ir Geltona-Žalia).Kaina už daug 15 rinkinių.Dantų šepetėlis su Pingvinas, smėlio laikrodis ir tualetinių reikmenų Krepšys su kortele parašyti vaiko vardą-mergaitė.Apsilankykite mūsų parduotuvėje Detallesparainvitados dėl www.automotoplius.lt norėdami pamatyti visą mūsų pasiūlymo Duomenis ir Originalios Dovanos gimtadienio svečiai ir vaikų šalių, moterų, Vyrų, vaikų, Vestuvių Communions, Christenings, Renginius ir Šalys.Komunija Pigus, ekonomiškas ir praktiškas

    Žymos: las dėlionės, balti dantys, dantų balinti, madagaskaras pingvinas, laikrodis pingvinas, freskos de sumalti, girl žiūrėti, dantis balinti, lipdukai reloj sumalti, berniukas vaikui žiūrėti.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai