LARICARE Nešiojamas Stovi JP-2 Paramos 9.7 17 colių Nešiojamieji kompiuteriai, nešiojamų Kompiuterių ir Planšetinių kompiuterių. LARICARE Nešiojamas Stovi JP-2 Paramos 9.7 17 colių Nešiojamieji kompiuteriai, nešiojamų Kompiuterių ir Planšetinių kompiuterių. LARICARE Nešiojamas Stovi JP-2 Paramos 9.7 17 colių Nešiojamieji kompiuteriai, nešiojamų Kompiuterių ir Planšetinių kompiuterių. LARICARE Nešiojamas Stovi JP-2 Paramos 9.7 17 colių Nešiojamieji kompiuteriai, nešiojamų Kompiuterių ir Planšetinių kompiuterių. LARICARE Nešiojamas Stovi JP-2 Paramos 9.7 17 colių Nešiojamieji kompiuteriai, nešiojamų Kompiuterių ir Planšetinių kompiuterių. LARICARE Nešiojamas Stovi JP-2 Paramos 9.7 17 colių Nešiojamieji kompiuteriai, nešiojamų Kompiuterių ir Planšetinių kompiuterių.

LARICARE Nešiojamas Stovi JP-2 Paramos 9.7 17 colių Nešiojamieji kompiuteriai, nešiojamų Kompiuterių ir Planšetinių kompiuterių.

€30.24 €15.42
Yra sandėlyje
w189089

Prekės Pavadinimas: LARICARE
spalva: Blck ir Balta
Paramos Dydis Nešiojamąjį kompiuterį: 9.7 17 colių
Paramos Dydis Tabletės: Daugiau nei 9.7 colių
Kilmės: KN(Kilmės)
Prašymas: Nešiojamas kompiuteris

  • LARICARE Nešiojamojo kompiuterio Stovas

    Home Entertainment | Biuro Darbo

    Sveikesnę darbo

    Šiandien, mes negalime gyventi be telefonai, nešiojamieji kompiuteriai ir PC kompiuteriais.Pavyzdžiui, mums reikia dirbti su PC apie 8 valandas per diena, tai bus labai rimtas, jei mes nenaudojome tai geras įprotis.Nes ilgai lenkimo bus žaizdą, kad mūsų stuburas.Tai labai blogai mums mėgautis gyvenimu.Taigi, mes, LARICARE tiesiog pabandyti išspręsti šią problemą, naudodami stovi.Mes turime daug tipo nešiojamieji kompiuteriai stovi koreguoti savo darbo poza.Ir jūs taip pat galite Stand-up darbą naudojant mūsų Stalo sėdėti-stovėti po įrengimo ilgą laiką.Be to, ten yra daugiau stovėti nešiojamieji kompiuteriai, planšetiniai kompiuteriai, telefonai.Šis nešiojamas stovas; tai padės jums pataisyti savo laikyseną ir liftas, jūsų nuomone, kampas.Siekiant apsaugoti jūsų Kaklo ir akis.Mes tikime, kad maži pakeitimai bus pagerinti savo gyvenimo kokybę.

    Aukštis reguliuojamas

    Šešių Aukštis

    Prašymas

    9.7 17 colių nešiojamieji kompiuteriai arba Tabletės

    Gerai, kad Kompiuteris Išsklaidyti Šilumą

    Aliuminio lydinio ir Sulankstomas

    Režimas:JP-2 Medžiaga: Aliuminio ir silikono Dydis:256*48*20mm

    Kaip naudoti

    Lengva naudoti

    DUK

    Q1: Ar pritariate, kad lašas-Pirkiniai

    A1: Taip, mes.

    Q2: Ar pritariate, Ispanijoje arba JAV sandėlį?

    A2: Taip.Kai kurie iš mūsų produktų palaikymo Ispanija ir JAV sandėlyje.jei reikia, prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą.

    Q3: Ar turite urmu užsakymo nuolaida?

    A3: Taip, jei jums reikia daugiau nei 100 vnt, jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu.

    Q4: Kiek laiko ji imsis, kad laivas paketą į mūsų rankas?

    A4: Na, mes laivas jį artimiausiu metu po jūsų užsakymą.tačiau pristatymo laikas priklauso nuo užsakymą ir pristatymo būdą.ir prašome nesijaudinkite apie siuntimo būdas.mes bus įsitikinkite, kad jums bus gauti pakuotėje.

    Kas įskaičiuota

    Stovi Krepšys Dėžutė

    LARICARE

    Dėmesio Dirbtinio Intelekto įrangos ir programų

    Žymos: minkštas nešiojamas lentelė, nešiojamojo kompiuterio stovas medinis, leshp nešiojamojo kompiuterio laikiklis, laptopo kietas padas, k2 stendas, paramą "mac book pro", android tablet, žaidimas nešiojamas kompiuteris, notepad, asmeninių kompiuterių priedai.

  • Atsiliepimai (1)

    • Sassy 1813

      O produto chegou em uns 16 dias, desde da China até a minha casa. Ele funciona muito bem, além de muito compacto ele ainda vem com uma bolsa pro transporte. Só tenho elogios.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai