Priekiniai Ir Galiniai Dvigubas Ekranas Sienos, Sumontuoti Infraraudonųjų spindulių Termometras su 18650 Ličio Baterija Anti-saulės spindulių Patalpose, Lauko Priekiniai Ir Galiniai Dvigubas Ekranas Sienos, Sumontuoti Infraraudonųjų spindulių Termometras su 18650 Ličio Baterija Anti-saulės spindulių Patalpose, Lauko Priekiniai Ir Galiniai Dvigubas Ekranas Sienos, Sumontuoti Infraraudonųjų spindulių Termometras su 18650 Ličio Baterija Anti-saulės spindulių Patalpose, Lauko Priekiniai Ir Galiniai Dvigubas Ekranas Sienos, Sumontuoti Infraraudonųjų spindulių Termometras su 18650 Ličio Baterija Anti-saulės spindulių Patalpose, Lauko Priekiniai Ir Galiniai Dvigubas Ekranas Sienos, Sumontuoti Infraraudonųjų spindulių Termometras su 18650 Ličio Baterija Anti-saulės spindulių Patalpose, Lauko Priekiniai Ir Galiniai Dvigubas Ekranas Sienos, Sumontuoti Infraraudonųjų spindulių Termometras su 18650 Ličio Baterija Anti-saulės spindulių Patalpose, Lauko

Priekiniai Ir Galiniai Dvigubas Ekranas Sienos, Sumontuoti Infraraudonųjų spindulių Termometras su 18650 Ličio Baterija Anti-saulės spindulių Patalpose, Lauko

€14.69 €9.55
Yra sandėlyje
w18849

Teorija: Infraraudonųjų Spindulių Termometras
Maitinimo Tipas: Įkroviklis
Ekrano Tipas: Skaitmeninis
Prekės Pavadinimas: ACEHE
Ekrano Dydis: 2.0 - 3.9 Colių
Įėjimo įtampa: USB DC-5V/ 18650 ličio baterija(įtraukti)
Naudojimas: Patalpų
Kilmės: KN(Kilmės)
Aliarmo režime: šviesos ir didi / balso
Modelio Numeris: Pro B3
Maks. Matavimo Temperatūra: 49°C & Pagal
Stilius: Nuolatinis ir Sienos Kabo

  • Savybės:

    1. Duomenų eksportas: infraraudonųjų spindulių termometras palaiko duomenų eksportavimo funkciją.Galite prijungti prie kompiuterio ir gaminių per mūsų programinę įrangą ir patikrinkite temperatūros duomenų kompiuteryje ir nustatykite termometrą režimu.

    2. Nereikia liesti: dvipusis LCD ekranas, lengva skaityti temperatūra.Šis termometras yra įrengta puiki mikroschema ir labai jautrus jutiklis.Temperatūra žmogaus kūne yra matuojamas sugeria spindulių energijos žmogaus kaktos, ir temperatūros rodmenys gali būti gaunami greitai, saugiai ir tiksliai, be kontakto.

    3. Greitas temperatūros matavimas: naujasis lustas yra priimtas, indukcijos metu yra greitesnis, ir indukcijos metu yra 0,5 s.Temperatūros matavimo tikslumas yra didelis.Bandymo temperatūra praeiti norma per minutę yra gerokai patobulinta.

    4. Lengva įdiegti: Mūsų infraraudonųjų spindulių termometras yra labai lengva įdiegti ant sienos, naudojant nagai, kabliai, dvipusės juostos ar trikojo laikiklis, ir gali būti prijungtas prie sienos, įkroviklis, mobiliųjų energijos tiekimas arba bet koks kitas nešiojamasis maitinimo šaltinis.

    5. Plačiai naudojamas: Mūsų infraraudonųjų spindulių termometras gali būti naudojamas greitai išbandyti daug žmonių, nedelsiant, todėl labai tinka diegimo didelio tankio sritys.

    Aprašymas:

    Termometrai gali būti įrengti biurai, prekybos centrai, parduotuvės, restoranai, apartamentai, viešbučiai, geležinkelio stotys, temperatūros matavimas.

    Techniniai duomenys:

    Matavimo tikslumas: ±0.2℃

    Reakcijos laikas: 0.5 s

    Aliarmo režime: šviesa, ir "didi "/ balsą (pasirinktinai)

    Ekranas: priekiniai ir galiniai skaitmeninis dvigubas ekranas

    Matavimo atstumas: optinis atstumas 3-10cm

    Pradedant metodas: optinė atstumo jutiklio ("anti" -saulės spinduliai)

    Įėjimo įtampa: USB DC-5V/ 18650 ličio baterija

    Matavimo diapazonas: žmogaus kūno 34-42℃, objekto paviršiaus: 0-100℃

    Budėjimo laikas: 2000 h

    Darbinė temperatūra: 10℃-40℃

    Montavimo būdas: sienos kabinti/ klijuojamas lipdukas/laikiklis riešutų/apkabos, fiksuotas

    Telefonui veikiant laukimo režimu): lemputė išjungta

    Produkto svoris: 215 g

    Dydis: 135*84*55mm

    Pakuotė:

    1 komplektas * Termometras su baterija/ Termometras be baterijos (pasirinktinai)

    Pastabos:

    1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

    Žymos: saulės lango termometras, skaitmeninis ir spindulių termometras sienos, sienos montuojamas elektroninis termometras, skaitmenų thermomete, lauko temperatūros, thermometr, 18650 5s, infraraudonųjų spindulių skaitmeninis termometer, stoties orai, balionėlis k9.

  • Atsiliepimai (1)

    • Litony10

      One 귝 application shipping unavoidably commodity.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai