Mano Herojus Mokslo Dviejų dalių Rinkiniai Moterims Sexy Šortai ir T-shirt Boku No Anime Demonas Mano Herojus akademinės bendruomenės Tracksuit Mergina Mano Herojus Mokslo Dviejų dalių Rinkiniai Moterims Sexy Šortai ir T-shirt Boku No Anime Demonas Mano Herojus akademinės bendruomenės Tracksuit Mergina Mano Herojus Mokslo Dviejų dalių Rinkiniai Moterims Sexy Šortai ir T-shirt Boku No Anime Demonas Mano Herojus akademinės bendruomenės Tracksuit Mergina Mano Herojus Mokslo Dviejų dalių Rinkiniai Moterims Sexy Šortai ir T-shirt Boku No Anime Demonas Mano Herojus akademinės bendruomenės Tracksuit Mergina Mano Herojus Mokslo Dviejų dalių Rinkiniai Moterims Sexy Šortai ir T-shirt Boku No Anime Demonas Mano Herojus akademinės bendruomenės Tracksuit Mergina Mano Herojus Mokslo Dviejų dalių Rinkiniai Moterims Sexy Šortai ir T-shirt Boku No Anime Demonas Mano Herojus akademinės bendruomenės Tracksuit Mergina

Mano Herojus Mokslo Dviejų dalių Rinkiniai Moterims Sexy Šortai ir T-shirt Boku No Anime Demonas Mano Herojus akademinės bendruomenės Tracksuit Mergina

€19.61 €12.94
Yra sandėlyje
w188284

Apdaila: modelis
Medžiaga: Poliesteris
Suknelės Ilgis: Virš Kelio, Mini
Kilmės: KN(Kilmės)
Uždaryti Tipas: NĖRA
Modelio Numeris: Rasos bamba marškinėliai+Trumpas Kelnes
Amžius: Amžius 16-28 Metų
Prekės Pavadinimas: liser
Apykaklės: O-Kaklo
Sezonas: Vasaros
Drabužių Ilgis: Trumpas
Modelio Tipas: Spausdinti
Stilius: Atsitiktinis
Ziajać Ilgis(cm): Šortai
Ziajać Uždarymo Tipas: Elastinga Juosmens
Rankovės Ilgis(cm): Trumpas
Rankovės Stilius: Reguliariai

  • Kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje.Mes daugiausia parduoti nustatyti drabužius.Mes teikiame mados produktų.Jei turite savo logotipą, galite palikti mums žinutę.Mes teikiame pritaikymas savo reikmėms, ir jūs galite tinkinti savo unikalų stilių.Mes taip pat sveikiname bendradarbiavimo su dropshipping.

    1.mes turime savo gamyklos pardavimo directil pagal gamyklos,pašalinti visus tarpinius ryšius,griežta kontrolė, produkcijos savikaina, kokybė.

    2.Mūsų tikslas yra suderinti su prekės ženklu pasaulyje, ir tegul kiekvienas namų ūkis dėvėti savo drabužius.

    3.Mūsų prekės yra savarankiškai gaminami ir parduodami mažesne kaina, ir mes nuoširdžiai kviečiame Purchas ilgalaikį bendradarbiavimą.

    PASTABA:

    1.Dydis Klaida: Dydis Diagrama Vadovas Plytelių Matavimo,Prašome Leisti 1-3cm Paklaida (1cm=0.3917 colių)

    2. Spalva: Įvairių kompiuterio ekranas gali rodyti skirtingas spalvas, net jei ji yra tos pačios spalvos.Taigi pagrindus eallow pagrįstą spalvų skirtumas.Ačiū už jūsų supratimą.

    3. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia pagalbos,plese, nedvejodami susisiekite su mumis!Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.Ačiū !

    produkto pavadinimas:Mano Herojus akademinės bendruomenės Moterų Fahsion Kostiumas 2pac Mergina Marškinėlius

    Stilius: Mados ir Laisvalaikio

    Lytis:Vyrai ,Moterys

    Proga:Kasdienė,Laisvalaikio

    Medžiaga:Poliesteris

    Modelio Tipas:Spausdinti

    Stilius:Laisvalaikio,Sporto

    Rankovės ilgis:Long Sleeve

    Pritaikymas:Tinka ūkis, dydis

    Storis:Standartinis

    Kaip plauti:plauti Rankomis Šaltame,Pakabinti arba Išdžiūti

    Ką jūs gaunate:1PC Palaidinė

    1.Mūsų produktai yra parduodami daugiau nei 200 pasaulio šalių ir gavę vienbalsiai pagirti.Prašome būti tikri, kad pirkti.

    Dydis, mokėjimo būdas

    1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai .

    3. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5-žvaigždučių kad išsamus įvertinimas.Mes nuoširdžiai dėkojame už jūsų paramą.

    2. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, prieš reitingų.Mes garantuojame, kad mums pavyks išspręsti bet kokią problemą už jus 100%.

    Žymos: monstras kišenėje, žalia tracksuit womens, nustatyti marškinėlius, mielas dviejų dalių komplektas, 2-asis gimtadienis apranga, anime sportinis kostiumas, sportinis kostiumas moterims, trumpas spandex, pledas china, animacinių filmų herojus.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai