Tabletę Automobilių Pagalvėlės Kalno, Universalus Planšetinio kompiuterio Laikiklį Automobilių galinių sėdynių, Sėdynės Kalno, Sukasi 360 Kolonėlė, skirtą Tabletę Automobilių Pagalvėlės Kalno, Universalus Planšetinio kompiuterio Laikiklį Automobilių galinių sėdynių, Sėdynės Kalno, Sukasi 360 Kolonėlė, skirtą Tabletę Automobilių Pagalvėlės Kalno, Universalus Planšetinio kompiuterio Laikiklį Automobilių galinių sėdynių, Sėdynės Kalno, Sukasi 360 Kolonėlė, skirtą Tabletę Automobilių Pagalvėlės Kalno, Universalus Planšetinio kompiuterio Laikiklį Automobilių galinių sėdynių, Sėdynės Kalno, Sukasi 360 Kolonėlė, skirtą Tabletę Automobilių Pagalvėlės Kalno, Universalus Planšetinio kompiuterio Laikiklį Automobilių galinių sėdynių, Sėdynės Kalno, Sukasi 360 Kolonėlė, skirtą Tabletę Automobilių Pagalvėlės Kalno, Universalus Planšetinio kompiuterio Laikiklį Automobilių galinių sėdynių, Sėdynės Kalno, Sukasi 360 Kolonėlė, skirtą

Tabletę Automobilių Pagalvėlės Kalno, Universalus Planšetinio kompiuterio Laikiklį Automobilių galinių sėdynių, Sėdynės Kalno, Sukasi 360 Kolonėlė, skirtą "iPad", "Samsung"

€8.98
Yra sandėlyje
w188198

Medžiaga: ABS
Prekės Pavadinimas: LaNBIN
Spalvos Pavadinimas: juoda

  • Tabletę Automobilių Pagalvėlės Kalno, Universalus Planšetinio kompiuterio Laikiklį Automobilių galinių sėdynių, Sėdynės Kalno, 360° Besisukantis Kolonėlė, iPad, Samsung Galaxy Visus 7"- 13" Tabletė

    PUIKUS galinių sėdynių PRAMOGŲ: Tegul jūsų vaikas ar kitas Backseat keleivių pramogoms, o važiuoti ilgus atstumus.Idealiai tinka galiniai keleiviai, žiūrėti filmus, skaityti e-knygas, žaisti žaidimus ir pan.per kelionėse PLATUS SUDERINAMUMAS: Užtikrinti suderinamumą su visais 7-13" prietaisams skirtą "iPad" oro / iPad / iPad / iPad Pro", "Kindle Fire HD", "Google Nexus", "Nokia" Žymes, skaitymo, "Huawei" Tablet PC, Nintendo Jungiklis, ASUS Zenpad , "Samsung" etiketės ir kt.Maksimali įrenginio storis parama tabletės - iki 0.98 colių (25 mm).REGULIUOJAMUMAS: Multi-kampas sukimosi leidžia įvairių padėties koregavimas, siekiant gauti geriausią žiūrėjimo kampas norite.SAUGI IR STABILI APSAUGA: Mechaninis jungiklis dizainas gali turėti savo planšetinį kompiuterį sandariai.Minkšta kempinė padas apsaugo jūsų įrangą nuo vibracijos ir įbrėžimų, ir didina trintį tarp dviejų didesnį sukibimą ir gali atlaikyti laisvi ir rudenį

    Produkto Aprašymas

    1), Kai jūs ir jūsų šeima vairavimo ir keliauti, šeimos ir vaikai gali žiūrėti filmą, ant galinės sėdynės ir atpalaiduojantis kelionę.Kad būtų reikėję automobilio galinių sėdynių laikiklis, kad būtų surengti tabletę filmus arba kalbasi,jos norėčiau pamatyti.

    2)Šio automobilio galinės sėdynės planšetinio kompiuterio savininkas, šį kablys gali būti kairės ir dešinės koreguojamas, tinka visų automobilių rinkoje, 9-22cm metalo polių, galite reguliuoti pasukimo kampas 360 laipsnių kampu, reguliuoti stačiu kampu sau, kad atitiktų jūsų šeimos jokių vaizdo efektų poreikius.IPad, fiksuotų ant pagalvėlės, kad būtų išvengta drebulys ir vibracijos, ir kt.Ši sagtis-tipo dizainas nesvarbu, ką automobilius nelygus ,jis vis dar gali būti labai stiprus, apsaugoti savo prietaisą.

    3)Universalus suderinamumo, puikiai tinka 7-13 colių planšetiniams kompiuteriams, "iPad " Pro", "iPad" Oro 1,2,1,2,3,4 "iPad", "iPad Mini" 1, 2, 3, 4, Ir taikyti jį į 7-colių plokščias, tokių kaip "Samsung " Galaxy".

    Abo ut atsiliepimus

    Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždės

    Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

    Mokėjimo

    1) Mes priimame Alipay,WM,TT,QIWI PINIGINĖS,BOLETO,SOFORT,BANKININKYSTĖ,PAYPAL';

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    Apie laivybos

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    5. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    7. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

    8. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.Ačiū

    9. Rusijos draugais: 1).Prašome pasiūlyti imtuvą full tikrą vardą, kai jūsų užsakymą.nes jūs negalite gauti savo sklypo dėl muitų.jei taip, mes neatsakome už jus. 2).Mes laivas jūsų sklype per mūsų laivybos metodą, tai yra greičiau nei Kinija po Eilinio Mažas Pakelis Plus.pristatymas procesas

    Grąžinimo ir atlyginimo

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.automotoplius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    Žymos: Tabletės, automobilių kaklo pagalvė, dažų tabletę "samsung", logotipas pakurti, android tablet, dviračių automobilio bagažinę, pagalvė tablet, automobilių pagalvėlės, ford ka mobiliojo telefono laikiklis, "ipad " pro".

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai