Siūti Technika Siuvimo Siūlų Stovo Laikiklį 2 Ritės Stovėti Siuvinėjimo Mašinos, Brolis NX2000 QC1000 NV5000 Siuvimo Siūlus Stendas

Siūti Technika Siuvimo Siūlų Stovo Laikiklį 2 Ritės Stovėti Siuvinėjimo Mašinos, Brolis NX2000 QC1000 NV5000 Siuvimo Siūlus Stendas

€16.21 €14.91
Yra sandėlyje
w187882

Suderinama Modelis 3: Babylock WS Serija
Pakuotė: Lizdinė Pakuotė
Naudoti: Siuvinėjimo
Modelio Numeris: SA542
Prekės Pavadinimas: Siūti Tech
Pastaba: 2 Ritės Siūlų Stovo
Medžiaga: Plastikiniai
Suderinama Modelis 1: Brolis NX2000 QC1000 NV5000
Suderinama Modelis 2: Brolis NV1500 NV2500 NV2800
Tipas: Sriegio turėtojas
kilmės vieta: Shanghai,Kinija

  • Pakavimo Sąrašas

    1 x sriegis stovėti SA542

    Siūti Tech Pažymėjimą, Leidimą

    Apie Siūti Tech Prekės

    Siūti Technika, skirta Siuvinėjimo ir Siuvimo pramonė daugiau nei 12 metų, suteikė milijonai tūkstančių siuvinėjimo rėmai, presser pėdų ir kitų siuvimo priemonių ir jų priedai klientams visame pasaulyje.Su aukštos kokybės produktus ir šiltas aptarnavimas, Siūti Tech gauti labai rekomendacija visame pasaulyje, ir padės jums Būti Savo Mados Dizaineris.

    Apie Atsiliepimą

    Mes, yra malonus ir sąžiningas pardavėjas, tikimės, kad kiekvienas mūsų klientas mėgautis apsipirkti mūsų parduotuvėje. 1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų – Visi 5 Žvaigždučių Reitingą.Tai labai svarbus mūsų verslo ir tai didelė garbė gauti iš jūsų – mūsų dear klientas. 2. Jei turite kokių nors problemų, apie produktus ir paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti visus komentarus, ir mes suteiksime jums geriausias sprendimas.Ačiū.

    Apie Laivybos ir Pastabos

    1. Visame pasaulyje laivybos sąlyga, išskyrus keletą šalių. 2. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito norma, pirkėjas yra atsakingas už tai. 3. Dėl skirtingos vaizduoklių ir šviesos poveikio, tikroji spalva produktai gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. 4. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. 5. Jei negavote prekės per laivybos laikotarpis, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

    Daugiau Rekomendacija

    Žymos: siuvimo mašina ritės juoda, lauke vienaragis, fil a broder mašina, mini siuvimo mašina ritės, stendas sriegis, laikiklio sriegis, siuvinėjimo mašinos, siūlai, ritės laikiklis, masalą šamas, emerillon.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai