Yaqi 24mm Panda Dvi Juostos Barsukas Mazgas Skutimosi Šepetėlis Henry Hakamaki Yaqi 24mm Panda Dvi Juostos Barsukas Mazgas Skutimosi Šepetėlis Henry Hakamaki Yaqi 24mm Panda Dvi Juostos Barsukas Mazgas Skutimosi Šepetėlis Henry Hakamaki Yaqi 24mm Panda Dvi Juostos Barsukas Mazgas Skutimosi Šepetėlis Henry Hakamaki Yaqi 24mm Panda Dvi Juostos Barsukas Mazgas Skutimosi Šepetėlis Henry Hakamaki

Yaqi 24mm Panda Dvi Juostos Barsukas Mazgas Skutimosi Šepetėlis Henry Hakamaki

€25.10
Yra sandėlyje
w187723

Rankenos Medžiaga: Derva
Prekės Pavadinimas: yaqi
Medžiaga: dvi juostos barsukų plaukai
Dydis: 24mmX53mm
Modelio Numeris: R1908-B
Elemento Tipas: Skutimosi Šepetėlis
Rankenos Spalva: Balta ir Juoda

  • Yaqi 24mm Panda Dvi Juostos Barsukas Mazgas Skutimosi Šepetėlis Henry Hakamaki

    Aprašymas: puikus šepetėlis, kad jums pradėti į skutimosi!Pagaminti iš sintetinių plaukų, pageidaujamą šerių sukurti turtingą putoja, šis šepetys yra nuostabi vertę!Medžiaga: dvi juostos barsukų plaukai+ Balta ir Juoda Derva Rankena Šepetys mazgas skersmuo: 24MM (+/-1mm) Palėpėje dydis: 53mm (+/-1mm) Rankena aukštis: 70mm (+/-1mm) Kuo skersmuo rankena: 39mm (+/-1mm) Savybės: būtinas pagalbininkas kasdien asmens skutimosi.Nailono teptukas plaukų yra greitai džiūstantys, o ne lengvai iškristi.Aukštos kokybės, gali suteikti jums puikus skutimosi patirtį.Tinka namuose ir kelionėje.Kaip - turi turėti glaudų patogiai nusiskusti Tankiai alsuoja teptuku galvos Puiki vertė už šią kainą Rūpintis Savo Teptuku 1. Šampūnas šepetėliu šiltame vandenyje, prieš pirmą kartą naudojant.Naudoti tos pačios plaukų šampūnas, kurį naudojate plauti jūsų plaukai. 2. NIEKADA virti savo teptuku. 3. Niekada paspauskite teptuku į jūsų odą.Tai bus pertrauka barsukų plaukai.Vietoj to, insulto jį į šoną, kaip dailininko teptuko. 4. Nuplaukite su šepetėliu ir su šiltu (ne karštu) vandeniu po kiekvieno naudojimo. 5. Brūkštelėjimo šepetėliu pašalinti kuo daugiau vandens, kaip įmanoma, po kiekvieno naudojimo.Taip pat galite švelniai insulto ji sausu rankšluosčiu. 6. Nelaikykite teptuku ant jo pagrindo (taip, mes žinome, kad jie yra plokšti).Vietoj to, naudokite teptukas stovi, tad likęs vanduo gali pasitraukti iš bazės plaukus. 7. Norėdami išvengti miltligės, nelaikykite teptuku vaistinėlė tarp naudoja.Vietoj to, vietoje stovėti ant tuštybės viršuje leisti tinkamą oro cirkuliaciją. 8. Jei naudojate teptuku kelionių rinkinys, įsitikinkite, kad imtis jį į išdžiūti po grąžą.Vežimas: rusijos klientams, prašome įvykdyti savo vardą, pavardę(paprastai sudaro trys dalys) savo adresą, taip, kad jūs galite gauti savo prekę.Užsakymai bus išsiųsti per 48 valandas nuo apmokėjimo gavimo.Ji paprastai trunka 12-60 dienų pristatyti į jūsų adresą, kai kuriose šalyse gali būti 90 dienų.Nedelsiant nutinka sometims, jei jums nereikia gauti savo sklypo tinkamu metu, kreipkitės į vietinį pašto ir pagal užsakymą.Jei jūs negalite laukti, ir norėtų anuliuoti jo užsakymą, prašome pasirinkti vieną priežastį: "aš nenoriu, kad šis straipsnis daugiau." Prašome atkreipti dėmesį, Custom Pareiga yra pirkėjo atsakomybė, kurios nėra įtrauktos į kainą.Sklypų Italija, Ispanija, Kanada, Čilė, bus nedelsiant dienas.Jei jūs nieko prieš, tai, prašau, nereikia įdėti savo užsakymą.

    Apie Yaqi YAQI yra profesionali gamyba iš visų rūšių skutimosi šepetėliai nuo 2007 metų. Yaqi siekia kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus ir dabar populiarus visame pasaulyje.Šiandien, klientai gali pasinaudoti Yaqi M2C(gamyba, klientų) darbo nemokant papildomų pinigų platintojas ar nerimauti, ar elementą, kurį nusipirkau yra knockoff.Išsaugoti savo pinigus, pirkti iš Yaqi GAMYKLOS PARDUOTUVĖ.Atsiliepimų Klientai yra mūsų draugai ir jūsų pasitenkinimas yra Yaqi 's No. 1 prioritetas.Jei jums patinka mūsų produktus, prašome palikti mums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų.Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčų, prieš susisiekdami su mumis.Jei turite kitų klausimų, ar grįžti prašymą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu pranešimus.Laiškus bus atsakyta per 24 val., išskyrus šeštadienį ir sekmadienį.Mes padarysime viską, kad tarnauti ir padėti mūsų klientams spręsti problemas.Darbo laikas: GMT+8 Beijing Laikas 8:30 - 18:00, nuo pirmadienio iki penktadienio.

    Žymos: ašmenys qshave, teptuku skustis, skustuvas, daschund marškinėliai, skustis teptukų rinkinys, yaqi juosta šepetys, serumas su sraigė, yaqi, plaukų skutimosi šepetėlis mazgai, panda pliušas.

  • Atsiliepimai (3)

    • Kolkaosodoev

      выиграл за цент, уже второй точно такой же, отличный помазок!

    • Ckrylova Lerup1981q

      Very nice brush. As described. Slight odor, but getting better with use. Recommend.

    • Pascal Mauclere

      cute little Panda handle love the white and black colour combination I don't know how I feel about badger hair yet I need to use it more so will need to break it in before I give a final review on it but it looks awesome <3

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai