Nešiojamų Magnetinio Belaidis Kroviklis, skirtas Nešiojamų Magnetinio Belaidis Kroviklis, skirtas Nešiojamų Magnetinio Belaidis Kroviklis, skirtas Nešiojamų Magnetinio Belaidis Kroviklis, skirtas Nešiojamų Magnetinio Belaidis Kroviklis, skirtas Nešiojamų Magnetinio Belaidis Kroviklis, skirtas

Nešiojamų Magnetinio Belaidis Kroviklis, skirtas "Apple" Žiūrėti Kelionės Lauko, 1000MAh Įkroviklį, "Apple" Žiūrėti Serija 5/4/3/2/1/Nike+

€13.63 €12.14
Yra sandėlyje
w187576

Modelio Numeris: "Qi" Belaidžio Kroviklio mygtukai stovi
Pakuotė: Taip
Prekės Pavadinimas: FGHGF
Ekranas: No
Sertifikavimo: NĖRA
Kilmės: KN(Kilmės)
Greitai įkrauti: No
Išvesties Sąsaja: Wifi
Protingas Mokestis: No
Tipas: USB
Naudoti: belaidžio įkrovimo

  • [Patogu Keliautojas]: Built-in 1000mAh Li-Ion baterija suteikia jūsų "Apple" Žiūrėti papildoma baterija.Įkrovimo greitis iWatch įkroviklis taip greitai, ir visiškai nemokamai žiūrėti tik 3,5 valandos.Kas daugiau, šis nešiojamas įkroviklis, apple watch yra nedidelis ir kompaktiškas.Galite laikyti jį kišenėje, lagaminas lengvai.

    [Belaidis Kroviklis, skirtas iWatch]: Šis kabelis-nemokamai įkroviklio iwatch nereikalauja papildomų kabelių, panaikinti vargo kabelių vyniojimo!Magnetinio apmokestinimo modulį, jūs galite įkrauti savo žiūrėti bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje, o ne ilgas-įkrovimo kabelis ar negabaritinių bazę, kai lauke ar keliauti.

    [5-in-1 Universalus Suderinamumo]: Suderinamas su visais 44mm 42mm 40mm 38mm, skirta "Apple" Žiūrėti Serija 5/4/3/2/1 (Patobulinta versija veikia su visų WatchOS, pateikiama naujausia 6.0.1).Tiesiog pirkti vieną iš mūsų belaidžius kroviklius, ir jūs galite pasidalinti ja su šeima ir draugais.

    [Vienas gabalas USB Įkrovimo]: magnetinis įkroviklis ateina su USB, tiesiog prijunkite jį į kompiuterį ir/mobile galia ar koks kitas USB įkrovimo prietaisas, baterijos įkroviklis, bet kuriuo metu! (žiūrėti ir įkrovikliu galima įkrauti vienu metu)

    dydis:15*40*67mm

    Medžiaga:plastikas

    spalva:balta

    Pakuotės Turinys:

    1 * Belaidis Kroviklis, skirtas "Apple" Žiūrėti

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Žymos: 1000mah smart žiūrėti, correas "apple" žiūrėti "nike", 20 mm nailono diržas, LC10, nike, mini krepšelius "nike", "nike" vaikinai, vyrai, air jordan, nike sneaker, kaulų adidas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai