MA300 ymcko 5 skydelio spalvų dažų plėvelė, juostelė 300 nuotraukas Magicard Enduro Rio Pro kortelių spausdintuvai MA300 ymcko 5 skydelio spalvų dažų plėvelė, juostelė 300 nuotraukas Magicard Enduro Rio Pro kortelių spausdintuvai

MA300 ymcko 5 skydelio spalvų dažų plėvelė, juostelė 300 nuotraukas Magicard Enduro Rio Pro kortelių spausdintuvai

€44.95
Yra sandėlyje
w187453

Suderinama: Enduro Enduro Duo Enduro 3E Uno
Kilmės: KN(Kilmės)
kilmės vieta: Jungtinė Karalystė
Spausdinama: 300 Spaudinių/roll
Juostelės Tipas: Plastikinė Kortelė Spausdintuvo Juostelės
Dydis: 110*90
Funkcija: Originalus
Prekės Pavadinimas: EKARWELT
Taikoma Įranga: Enduro Kortelės Spausdintuvas
Modelio Numeris: MA300YMCKO
Tipas: Spausdintuvo Juostelės

  • Magicard Enduro Rio Pro kortelę spausdintuvo Juostelės Ma300ymcko 5 skydelio spalvų dažų plėvelės ymcko 300 spausdina 1.Aprašymas kortelę spausdintuvo juostelės

    Magicard MA300YMCKO spalvų juostelės

    --sudaryti geltona (Y), rausvai raudona (M) ir žydra (C) plokštės spausdinti plataus spektro spalvas derinant spalvas naudodami laipsnius šilumos.

    --K skydas yra juoda derva skydas, kuris paprastai naudojamas spausdinti tekstą ir brūkšninius kodus.

    --O skydas yra plonas, skaidrus apsauginis perdanga.

    Magicard MA300YMCKO spalvos juostelės yra naudojami spausdinti derinys spalvotų nuotraukų ir vieną spalvų tekstą arba brūkšninius kodus.

    Magicard reikmenys yra specialiai suprojektuoti, išbandyti ir patvirtinti Magicard spausdintuvai, siekiant užtikrinti aukštos kokybės vaizdus ir tekstą .Originali Magicard reikmenys siūlo geriausius rezultatus ir pratęsti gyvenimo trukmę jūsų spausdintuvo.

    Specifikacijos Dalies Numeris: Magicard MA300YMCKO visą spalvų juostelės Spausdinti Talpa: 300 spalvotai spausdina ritinio Skydelio Tipas: 5 Skydelis YMCKO (visą spalvų juostelės su derva, juoda ir aišku, perdangos plokštė) Rinkinio, įskaitant: YMCKO spalvų Dažų plėvelė (spalvos juosta); 1 valymo ritės (valymo voleliu), Skirtas naudoti su:

    Enduro, Enduro Duo", "Enduro+, Enduro+Duo, Rio Pro, Rio Pro Duo" ir Greitai

    2.Nuotraukos Magicard MA300 YMCKO visą spalvų juostelės

    Q1. Kaip apmokėti?

    https://service.www.automotoplius.lt/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

    3. Pardavimo Sąlygos

    GARANTIJA

    1.Vienerių metų Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

    2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (originalioje pakuotėje ir priedai).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo www.automotoplius.lt ID ir užsakymo Nr.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    3.Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

    GRĄŽINIMO IR ATLYGINIMO

    1. Jei norite keistis prekės gautos,jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi theiroriginal statusą.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 30 dienų, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

    2.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų Alibaba ID.

    3.Mes grąžinsime jums, gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.automotoplius.lt, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4.Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

    ATSILIEPIMAI

    1.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus leavepositive atsiliepimų mumis, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Ji padeda mums improvewhat ir mes, ir suprasti, ką mes jau daro gerai.

    2.Jei turite kokių nors problemų, ar ne satified su mūsų produktų ir paslaugų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu iki atostogų kitų atsiliepimų,mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas.

    Žymos: ma300 spalvos juosta 300 egzempliorių, phrozen, jūrų garso ma300 app, juostelės ymcko p330i, elegoo derva, spausdintuvo derva, 3d spausdintuvas derva, ymcko 300 egzempliorių roll, elegoo saturnas, 3D Derva.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai