Ne-Susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Kaktos Termometras ABS ir Suaugusiems, ir Vaikams su skystųjų Kristalų Ekranas Skaitmeninis Lazerinis Temperatūra Dropshipping Ne-Susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Kaktos Termometras ABS ir Suaugusiems, ir Vaikams su skystųjų Kristalų Ekranas Skaitmeninis Lazerinis Temperatūra Dropshipping Ne-Susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Kaktos Termometras ABS ir Suaugusiems, ir Vaikams su skystųjų Kristalų Ekranas Skaitmeninis Lazerinis Temperatūra Dropshipping Ne-Susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Kaktos Termometras ABS ir Suaugusiems, ir Vaikams su skystųjų Kristalų Ekranas Skaitmeninis Lazerinis Temperatūra Dropshipping Ne-Susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Kaktos Termometras ABS ir Suaugusiems, ir Vaikams su skystųjų Kristalų Ekranas Skaitmeninis Lazerinis Temperatūra Dropshipping Ne-Susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Kaktos Termometras ABS ir Suaugusiems, ir Vaikams su skystųjų Kristalų Ekranas Skaitmeninis Lazerinis Temperatūra Dropshipping

Ne-Susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Kaktos Termometras ABS ir Suaugusiems, ir Vaikams su skystųjų Kristalų Ekranas Skaitmeninis Lazerinis Temperatūra Dropshipping

€10.33 €7.23
Yra sandėlyje
w186522

Amžiaus Grupė: Kūdikiams
Elemento Tipas: Termometrai
Kilmės: Kita
Medžiaga: ABS
Modelio Numeris: Infraraudonųjų Spindulių Termometras
Tipas: Elektroninis
Amžius: >14Y
Prekės Pavadinimas: OUTAD
Termometras Tipas: Skaitmeninis
Sertifikavimo: NĖRA
Prašymas: Kakta

  • Savybės:

    1. Du vienetai: produktas palaiko matuoti pagal celsijų temperatūros ir Celsijaus temperatūra, kuri gali patenkinti įvairių situacijų.

    2. Patogu skaityti: produktas priima skaitmeninis ekranas skaitymo režimu ir palaiko apšvietimo dizainas.Jis gali persijungti tarp Farenheito ir Celsijaus matavimas su vienu paspaudimu, kuris yra labai patogu.

    3. Paprasta operacija: produktas palaiko vienas mygtukas temperatūros matavimas.Termometras bus greitai išmatuoti temperatūrą, kai gaidukas yra nuspaustas.

    Aprašymas:

    Produkto remia ne-kreipkitės matavimo ir gali būti naudojamas su savimi, nešiojamų, gražus ir prabangus, tinka matuoti žmogaus kūno temperatūrą.

    Techniniai duomenys:

    Tipas: infraraudonųjų spindulių termometras

    Atstumas: 1-3cm

    Matavimo laikas: ≤ 2 sekundes

    Automatinis išjungimas: ≤ 30 sekundžių

    Atminties duomenų: 32 grupės

    Matavimo diapazonas: priekinės temperatūros režimas: 34.1-42.0 ℃

    Paviršiaus režimas: 25-45 ℃

    Spalva:violetinė

    Dydis: 134 * 76.5 * 38 mm

    Pakuotė:

    1* Termometras (ne baterija)

    1 * Instrukcija

    1 * Spalva dėžutę

    1 * Sertifikatas

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

    Žymos: ne kontaktinę thermomet, statybos pyrometer, outad žiūrėti, ekranas 14 27, atstumo matuoklis žalia, seeed, karščiavimas matuoklis, pramonės pyrometer, thermomet, humaniškai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai