6/8mm Raudonas ir Juodas Volframo Karbido Žiedas Mens Dvi Tonas Vestuvių Juostas Groove Nupjautas Kraštas Šepečiu Poros Sužadėtuvių Žiedai 6/8mm Raudonas ir Juodas Volframo Karbido Žiedas Mens Dvi Tonas Vestuvių Juostas Groove Nupjautas Kraštas Šepečiu Poros Sužadėtuvių Žiedai 6/8mm Raudonas ir Juodas Volframo Karbido Žiedas Mens Dvi Tonas Vestuvių Juostas Groove Nupjautas Kraštas Šepečiu Poros Sužadėtuvių Žiedai 6/8mm Raudonas ir Juodas Volframo Karbido Žiedas Mens Dvi Tonas Vestuvių Juostas Groove Nupjautas Kraštas Šepečiu Poros Sužadėtuvių Žiedai 6/8mm Raudonas ir Juodas Volframo Karbido Žiedas Mens Dvi Tonas Vestuvių Juostas Groove Nupjautas Kraštas Šepečiu Poros Sužadėtuvių Žiedai 6/8mm Raudonas ir Juodas Volframo Karbido Žiedas Mens Dvi Tonas Vestuvių Juostas Groove Nupjautas Kraštas Šepečiu Poros Sužadėtuvių Žiedai

6/8mm Raudonas ir Juodas Volframo Karbido Žiedas Mens Dvi Tonas Vestuvių Juostas Groove Nupjautas Kraštas Šepečiu Poros Sužadėtuvių Žiedai

€24.51 €17.64
Yra sandėlyje
w185627

Volframo Žiedas: vyrai sužadėtuvių žiedai
Volframo Karbidas Žiedai: volframo žiedas
volframo vestuviniai žiedai: Dvi tonas
Stilius: Klasikinis
vyrai volframo žiedai: Bižuterijos
raudona volframo žiedai: vyrų pažadas žiedai
Volframo Vestuvių Juostas: Dovanos vyrams
Volframo Karbidas: Pora žiedus
Vestuvių Žiedai: raudonas Juodas žiedas
mens vestuvių žiedai: Papuošalų Didmeninė
Prekės Pavadinimas: vivi&joe
mens žiedai: vestuvių juostoje
Žiedų Tipas: Vestuvių Juostas
Suderinamumas: NĖRA
Metalų Tipas: VOLFRAMO
Bauda ar Mados: Mados
Lytis: VYRAI
Elemento Tipas: Žiedai
Nustatymo Tipas: NĖRA
Proga: Vestuvės
Medžiaga: Volframo Karbidas
Formos\modelis: ROUND
Paviršiaus Plotis: 8mm
Funkcija: NĖRA
Modelio Numeris: VIVIR-8273

  • 6/8mm Infinity 6/8mm Raudonas ir Juodas Volframo Karbido Žiedas Mens Dvi Tonas Vestuvių Juostas Groove Nupjautas Kraštas Šepečiu Poros Sužadėtuvių Žiedai Moterų Mens Papuošalai

    Funkcija

    Produkto Aprašymas: Aukščiausios Kokybės Volframo Žiedas - Garantuota Originali Volframo Comfort Fit - Šiek tiek kupolo formos viduje juosta, todėl labai patogūs, nebus jokių briaunų šlifavimo į pirštą raudona ir juoda Jonų Implantavimas.Visi, kurie perka Volframo žiedas visiškai juos myli.Apie Volframo Volframas yra vienas iš sudėtingiausių cheminių medžiagų, Žemės Planetoje Priemones, tarp 8 ir 9 Kietumas pagal Mohs skalę, Deimantai yra 10. Keturis kartus sunkiau, nei titano.Volframo reiškia, stiprumas, tvirtumas ir kietumas.Volframo nėra subraižyti, dent arba mikroschema, visada atrodys naują ir nereikia, poliravimas.Trunka dešimtmečius, o ne metus.Apdaila yra panaši į platinos ar rodis Sprogstamasis populiarumas!Plotis: 6/8mm Svoris: apytiksl. 20.25 gramų, priklausomai nuo dydžio žiedas.Žiedo Dydis: Pasirinkti iš 6-13 Pastaba: Visi svoriai ir matmenys yra apytiksliai.Mažmeninė Vertė: $198

    Nuotrauka

    Pakuotė

    VIVI&JOE AKSOMO MAIŠELĮ arba Neutralus(NO LOGO)AKSOMO MAIŠELIS Žiedo Dydžio Diagramos Priemonė piršto dydį, prieš perkant,volframo karbido žiedas negali būti keičiamas.Popieriaus matavimo skirtas nuoroda tik.Mes norėtume pasiūlyti jums savo piršto dydžio ne juvelyrikos parduotuvė tikslią žiedo dydį.

    Mokėjimo

    1. Mūsų kainos nėra jokių Muitų ar Mokesčių .

    2. Mes galime priimti (T/T ir "western union", geriausias būdas yra tiesioginis apmokėjimas internetu.jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminai, prašome leiskite mums žinoti prieš jums užsisakyti.

    3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

    4. Visi mokėjimai yra tikėtini per 7 dienas po aukciono uždarymo.visi ne mokėti konkurso dalyviams bus pranešta apie www.automotoplius.lt ir gauti nemokamos įspėjimo iš www.automotoplius.lt.

    Pristatymo Sąlygos

    1. Mes laivas visame pasaulyje.

    2. Mes laivas jūsų užsakymų per 1 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.

    Mainų & Grįžti

    1. Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės.jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 7 dienas nuo gavimo elementą, mes pakeisti nauju arba grąžinti pinigus, jei stock out (laivybos, draudimo ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinamas).

    2. Pirkėjai turi apmokėti grąžinimo išlaidas, ir sumokėsime, kiek kainuoja siuntimas iš naujo.

    3. Grįžti punktai yra originali pakuotė ir priedai.

    4. Prašome pridėti lapą popieriaus parašiau savo www.automotoplius.lt ID kartu su grąžinama preke taip, kad mes galėtume proceso pakeitimo/grąžinamųjų išmokų atitinkamai.

    Atsiliepimai

    1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus,mums penkios žvaigždutės, jei esate patenkinti, mums įtikti.

    2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai

    kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.ji bus tik jums 1minute, bet šią minutę aš yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

    3. Prašome susisiekti su mumis prieš ginčus ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.dėkojame už jūsų supratimą!

    Žymos: žiedo-volframo vestuvių, PIRŠTO ŽIEDĄ, žuvų volframo, išdrožti volframo karbido žiedas, volframo karbide žiedas, išnyks volframo karbido žiedas, volframo žiedas, dome volframo karbido žiedas, juoda vyrų žiedas, žalia volframo karbido žiedas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai