1400W 5.2 L Naftos laisvo Oro Fryer Sveikatos Fryer Viryklė Smart Touch 1400W 5.2 L Naftos laisvo Oro Fryer Sveikatos Fryer Viryklė Smart Touch 1400W 5.2 L Naftos laisvo Oro Fryer Sveikatos Fryer Viryklė Smart Touch 1400W 5.2 L Naftos laisvo Oro Fryer Sveikatos Fryer Viryklė Smart Touch 1400W 5.2 L Naftos laisvo Oro Fryer Sveikatos Fryer Viryklė Smart Touch 1400W 5.2 L Naftos laisvo Oro Fryer Sveikatos Fryer Viryklė Smart Touch

1400W 5.2 L Naftos laisvo Oro Fryer Sveikatos Fryer Viryklė Smart Touch " LCD Airfryer Pica Daugiafunkcinis Smart Fryer, prancūzų smaży

€76.60 €50.55
Yra sandėlyje
w185425

Kontroliuoti Režimas: skaitmeninis valdymas
Formos: ROUND
Modelio Numeris: oro fryer
Įtampa (V): 120V/220V/230V
Stilius: oro fryer
Sertifikavimo: CE
Kilmės: KN(Kilmės)
Galia (W): 1400W
Medžiaga: PP
Funkcija: Perkaitimo apsauga
Non-Stick Medžiaga: Non-stick puodą danga
Prekės Pavadinimas: becornce

  • Ypatybė:

    - SVEIKAS, KEPIMUI:

    LCD Skaitmeninis Oro Fryer naudoja ciklono greitai veidrodėliai oro maistą sveikas mažai riebalų versijos jūsų mėgstamiausia maisto produktus, naudojant šiek tiek ne naftos.

    - 200°C KARŠČIO NUSTATYMAS,MAILIUS GREITAI:

    Greitai įkaista iki 200°C ir 400°C, kuko savo maistą iki 70% greičiau nei tradicinių gaminimo būdus.

    - ORO KEPTI, 75% MAŽIAU RIEBALŲ:

    Oro fryer greitai karštas oras cirkuliuoja sistemoje, kad jūsų maisto gaminimo visomis kryptimis ir tolygiai kaitinamas su šiek tiek aliejaus, nr. aliejumi.MAŽIAU RIEBALŲ,DAUGIAU SVEIKIAU.

    - PUIKUS 7 MAISTO GAMINIMO REŽIMAI:

    Virėjas visų mėgstamų patiekalų bėdų ir vargo nemokamai, pasirenkant iš anksto nustatytas maisto gaminimo režimai, garantija puikus valgio.Tai apima Vištienos, Traškučiai, Žuvis, Kepsnys, Krevečių, Kiaulienos .

    - SKAITMENINIS SKYSTŲJŲ KRISTALŲ EKRANAS :

    Pasirinkite iš 1 6 preset maisto gaminimo režimai, nepriklausoma temperatūros kontrolę ir intuityvus gaminimo laikmačiai su paprasta naudoti, skaitmeninis displėjus.

    - NUIMAMAS plauti INDAPLOVĖJE KREPŠELĮ (5.2 L Keptuvėje su 3.6 L Krepšelio)

    Uten Oro Fryer yra įrengtas nuimamas plauti indaplovėje non-stick dengtos virimo krepšį ir pan, ir taip mygtuką apsauga nuo netyčinio pašalinimo krepšelį ir puodą.Jis yra lengvai perkelti karšto maisto į lėkštę, todėl būkite tikri, kad naudojasi jūsų maisto gaminimo laiką ir be jokių jaudintis dėl saugos.

    - COOL TOUCH RANKENA:

    Su 3.6 L nuimamas krepšys leidžia jums greitai ir lengvai pašalinti savo fryer krepšelį pasiruošę ištuštinti savo maistą ant jūsų stalo, o cool touch rankena reiškia, kad jūs galite traukti į krepšį ir fryer toli su laisvai ir nesirūpindami rankena yra per karštas liesti.

    - DAUGIAFUNKCĮ KARŠTO ORO KROSNELĖ:

    Ne tik kepti, bet grotelių, kepti, garo ir net kepti savo sudedamųjų dalių su šio Oro fryer.Tai yra puikus virtuvės pagalbininkas, kai paruošti patiekalai savo šeimos ar linksminti savo draugus.

    - LENGVA VALYTI:

    Didelis 3.6 L visiškai nuimamas šeimos dydis mailius krepšelį leidžia lengva valyti ir yra visiškai plauti indaplovėje!Taigi, galite pakepinti, grilis, kepti ir kepti sveikas aliejus, nemokamas maistas visai savo šeimai.

    - SVEIKA:

    Lašinamas dėklas sužvejotų žuvų riebalų perteklių beveik be kaltės kepti su mažiau riebalų ir mažiau kalorijų - Jokio Aliejaus nereikia.

    Specifikacija:

    Modelis:3502B

    Medžiaga: PP

    Įtampa:120V/220V/230V

    Galia: 1400W

    Valdymo Režimas: Intelligent Touch " Ekranas

    Režimo Pasirinkimo: Tiksli Temperatūros Kontrolė

    Kepti Krepšelio talpa: 3.6 L

    Puodo talpa: 5.2 L

    Taikymo scenarijus: virtuvės

    Kištukas: MUMS/KN/EU Plug

    Patarimas: FDA/EDL Atpažinimas

    Pakuotė:

    1 x Oro Fryer

    1 x Non-stick Krepšelio

    1 x Vartotojo Vadovas

    Žymos: xiomi oro fryer, airfryer xxl, gilią keptuvę, molio puodai nustatyti kepimo, 9 colių oro fryer, kawaii memo pad daug, deep fryer, frier, dehumidifi, oro fryer.

  • Atsiliepimai (4)

    • Piyush1974 In

      Everything worka fine, cery quick delivery from CZR. I recommend this product

    • Wolf 605

      The goods did not arrive, the money was returned

    • Secretnay

      This seller want charge 20usd to the order already paid, otherwise he will not send out product...After I refused to pay this extra, he made a falsely shipment, the day after he changed the status as delivered. But I have never received this product.

    • Mark Marquez21

      Seller is a thief. Gives a fake tracking number and doesnt want to send the goods. Big thief

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai