PeriPage Foto Spausdintuvas Mini Kišenėje Nešiojami Mobile Printer Mobiliojo telefono Foto Spausdintuvas PeriPage Foto Spausdintuvas Mini Kišenėje Nešiojami Mobile Printer Mobiliojo telefono Foto Spausdintuvas PeriPage Foto Spausdintuvas Mini Kišenėje Nešiojami Mobile Printer Mobiliojo telefono Foto Spausdintuvas PeriPage Foto Spausdintuvas Mini Kišenėje Nešiojami Mobile Printer Mobiliojo telefono Foto Spausdintuvas PeriPage Foto Spausdintuvas Mini Kišenėje Nešiojami Mobile Printer Mobiliojo telefono Foto Spausdintuvas PeriPage Foto Spausdintuvas Mini Kišenėje Nešiojami Mobile Printer Mobiliojo telefono Foto Spausdintuvas

PeriPage Foto Spausdintuvas Mini Kišenėje Nešiojami Mobile Printer Mobiliojo telefono Foto Spausdintuvas "Android", " iOS " Pažymi, Etikečių Spausdintuvas

€34.44 €27.55
Yra sandėlyje
w185227

Įtampa: 100-240V
Spausdinimo Greitis: 40ppm
Po pardavimo Paslaugos: Parduotuvė Trys Garantijos
Medžiagos Tipas: terminio popieriaus
Rašalo: NEREIKIA
Dot Matrix Printer Tipas: Universalus bilietų spausdintuvas
Maksimalus Popieriaus Dydis: 58mm
Kilmės: KN(Kilmės)
Palaiko Tinklo Spausdinti: Laidinio/Belaidžio Ryšio
Dvipusis Spausdinimas: No
Sąsajos Tipas: "Bluetooth"
Modelio Numeris: GZM5804K
Palaikomos kalbos: Anglų, Ispanų, Rusų, Korėjiečių, Japonų, Tajų, Portugalų
Operacinės Sistemos: dėl "android", "ios", "windows"
Pradžios Data: 2015 m.
Prašymas: Asmens Darbo Valdymo
Spalva Spausdinimo Greitis: 0
Naudoti: Terminis Spausdintuvas
Juoda Spausdinimo Greitis: 0
Popieriaus Tipas: terminis popierius,etiketės,popierius, lipdukas, popierius
Popieriaus Tiekimo Režimas: vadovas
Prekės Pavadinimas: GZQIANJI
Svoris: 1.5kg
Tipas: Terminis Spausdintuvas
Dydis: 79*79*42mm
Maks. Rezoliucija: 203dpi
Sertifikavimo: CE
Vidinė Atmintis: NĖRA

  • Spausdinti savo geriausius prisiminimus ir jas amžinai!

    Pocketprint yra kompaktiškas spausdintuvas, specialiai sukurtas siekiant galės spausdinti nuotraukas ir tekstus su jūsų telefoną naudodami "bluetooth".Geriausia dalis?

    Jis naudoja terminio spausdinimo, kuris reiškia, kad nereikia jokio rašalo spausdinimo!Tai greičiau, lengviau, patogiau ir pigiau, nei bet kokios kitos formos spausdinimas!Atsisiųsti mūsų nemokamą programėlę, skirtą "Android" / " IOS " ir atspausdinti visas savo selfies ir nuotraukos tauriųjų momentus, paspaudus mygtuką!

    ☑️ IMMORTALIZE SAVO GERIAUSIUS MOMENTUS – Pajusti džiaugsmą prisimindamas savo geriausiais prisiminimais spausdinimas juos tiesiogiai iš savo telefono, akimirksniu!

    ☑️ BŪTI LABIAU ORGANIZUOTAS – Likti kontrolės, kai jūs dirbate, ir spausdinti jūsų pastabas, organizuoti savo klases arba etiketę viską, ko norite.

    ☑️ PORTABLE – Patogu keliaujant!Nes spausdintuvas veikia, baterija, jums nereikia ne reikia maitinimo laido, ir jūs galite imtis Pocketprint™ bet kur ir bet kada.

    ☑️ RAŠALO MAŽIAU – iš Karto spausdinti nuotraukas bet kurioje vietoje.Dėl karščio technologija, dažai nėra naudojami ir jokių nereikalingų išlaidų ir yra pridėta.

    ☑️ PRISIJUNGTI SU "BLUETOOTH" funkcija – Jungti bet kokio tipo išmanųjį telefoną lengvai ir greitai su Pocketprint™ lovio "Bluetooth" per kelias sekundes.

    Mažas dydis

    Su elegantiška, paprasta, formos ir kompaktiškas dydis, kad puikiai kišenėje ar krepšyje.Integruota baterija leidžia jį nešiotis visur, sutaupyti laiko, energijos ir pinigų.

    01- "Bluetooth 4.0" Ryšys

    Parama labiausiai "bluetooth" įrenginiai, lengviau perdavimo.

    02-Jūsų Darbalaukio Partneris

    Jis gali būti prijungtas prie kompiuterio spausdinimas.

    03-Nemokama programa ( Peripage )

    Jūs galite gauti NEMOKAMĄ PROGRAMĖLĘ, pavadintą Peripage iš "Google Play" ir "APP store"

    Tradicinis spausdintuvas užima vietos ir kainuoja kelis šimtus eurų, jau nekalbant apie brangių rašalo šerdelėmis!

    PocketPrint yra aptakus ir kompaktiškas dizainas, todėl jūs galite pasiimti jį visur, ir jūs galite spausdinti savo įrašus, nuotraukas ar net etiketes, už labai prieinamą kainą.

    Spausdinti savo nuotraukas iš savo telefono greitai, o taupyti pinigus!Naudoti naujas "Bluetooth" Mobiliojo Spausdintuvo, Kišenėje Spausdintuvą

    Tai super spausdintuvas naudoja šiluminės energijos perdavimo (nr. rašalo reikalaujama) spausdinti viską iš savo telefono.

    Nemokama PROGRAMĖLĖ immortallze savo geriausius momentus originaliu būdu spausdinti juos sekundžių, tiesiai iš savo telefono!

    Nėra rašalo, nr. juostelės ŠILUMOS tiesioginis Spausdinimas, sutaupyti šimtus eurų atnaujindama tradicinių rašalo kasetes.Palaikomų AR ORIGINALUS AR foto, tiesioginis 15 sekundžių garso ir vaizdo.

    OCR Pripažinimas Gali padėti jums nustatyti, teksto, paveikslėlių ir jos spausdinti

    "Android" & iOS & Kompiuterių SUDERINAMA su visais išmaniaisiais telefonais rinkoje!

    Nors tai yra tik 58mm pločio, ji yra lengva atlikti ir nereikia rašalo.Kitos Funkcijos Spausdinimo interneto puslapių, spausdinimo etikečių, ir tt.

    Kitą kompanionas jūsų gyvenime!Su jūsų Kišenėje Spausdintuvą, spausdinti mėgstamas nuotraukas arba užrašus originaliu būdu tiesiogiai iš savo telefono, be biuro, kur norite ir kada norite!Apie Knygą ( Karšto Pardavimo ) Į Peripage spausdintuvas naudoja principą terminis spausdinimas.Ji nereikalauja jokių rašalo paleisti.Tiesiog pirkti šilumos dokumentus.Pastaba: Jei jūs turite bylą arba popierius, jūs galite spustelėti žemiau nuotraukos įsigyti.

    Žymos: terminis etikečių spausdintuvas, mini nešiojamą bevielį spausdintuvą, portabl spausdintuvą, mini spausdintuvą, mk2100, dtf, etiketės, įranga, momentiniai spausdintuvą, rašalo lazerinis spausdintuvas, inkless kišenėje spausdintuvą.

  • Atsiliepimai (1)

    • Dandy Baby 147

      The rolls are not photo-like ticket

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai