Kaukė Virvelę Veido Skarelės Extender Patogus Dirželis Reguliuojamas Kaukė Laikiklis Pakaba Nežiūriu, Ausies Užsklandos, Vaikams, Suaugusiems Kaukė Virvelę Veido Skarelės Extender Patogus Dirželis Reguliuojamas Kaukė Laikiklis Pakaba Nežiūriu, Ausies Užsklandos, Vaikams, Suaugusiems Kaukė Virvelę Veido Skarelės Extender Patogus Dirželis Reguliuojamas Kaukė Laikiklis Pakaba Nežiūriu, Ausies Užsklandos, Vaikams, Suaugusiems Kaukė Virvelę Veido Skarelės Extender Patogus Dirželis Reguliuojamas Kaukė Laikiklis Pakaba Nežiūriu, Ausies Užsklandos, Vaikams, Suaugusiems Kaukė Virvelę Veido Skarelės Extender Patogus Dirželis Reguliuojamas Kaukė Laikiklis Pakaba Nežiūriu, Ausies Užsklandos, Vaikams, Suaugusiems Kaukė Virvelę Veido Skarelės Extender Patogus Dirželis Reguliuojamas Kaukė Laikiklis Pakaba Nežiūriu, Ausies Užsklandos, Vaikams, Suaugusiems

Kaukė Virvelę Veido Skarelės Extender Patogus Dirželis Reguliuojamas Kaukė Laikiklis Pakaba Nežiūriu, Ausies Užsklandos, Vaikams, Suaugusiems

€4.88 €4.49
Yra sandėlyje
w18244

  • Aprašymas:

    Naudoti kaukę virvelę, gali būti labiau atsipalaidavęs ir patogų gyvenimą, kuris tinka sportuoti, valgyti, mokytis ir kitomis progomis

    Ryškių spalvų ir gražių priedai, spalvingų, skirtingų kombinacijų skaičių, labai tinka vaikų kasdien dėvėti.

    Savybės:

    1.Patogus ir Patogi: Apsaugoti savo ausis, ir kvėpuoti lengva.Išlaikyti savo veidą valyti.Neleiskite, kad jūsų skarelės nuo purvo ir nuostolių.

    2.Kelių Tikslų: Išlaikyti savo veidą skarelės saugiai aplink jūsų kaklo, kai jo nenaudojate.Puikiai tinka Mokytis, Valgyti, Sportas.

    3.Lengva Nešti: Įrašų virvelę į elastinių juostų į savo kaukę.Pavyzdžiui, akinių laikiklis, tiesiog slydimo jį virš galvos ir nešioti kaip karoliai.bus dirbti su jūsų esama ausies užsklandos arba lankelis.

    4.Puikiai tinka Vaikams: Su virvelę, kabo Kaukė aplink kaklą leidžia vaikus į nemokamą savo rankas, žaisti, valgyti, nusnūsti, neprarandant kaukę.

    5.Komplektą Sudaro: pakuotėje yra 6 lanyards.Spalva produktas yra parodyta paveikslėliuose, ir bendras ilgis kiekvieno virvelę yra apie 62cm/24.41 colių.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: poliesterio pluoštas

    Svoris: apie 10g

    Ilgis: apie 62cm/24.41 colių

    Plotis: apie 1,5 cm/0,6 colių

    Spalva: kaip parodyta nuotraukose

    Pakavimo Sąrašas:

    6 x Virvelės

    Pastabos:

    1.Ilgio virvelę yra išmatuotas rankiniu būdu ir yra tolerancija 1cm.

    2.Dėl problemos, kurią sukelia šviesos, ten yra šiek tiek spalvų skirtumas tarp spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje, ir kad prekės gausite.

    Žymos: EARLAP, ausies kaukė extender, gelbėtojų kauke, vyras kaukė reguliuojamas dirželis, kaukės dirželis, ausies juosta, reguliuojamas laido dirželis, plastiko kaukė extender, kaukės kaukės nežiūriu, daugkartinio naudojimo nežiūriu kaukė.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai