MOSKY BE5 5-in-1 Gitaros Efektų Pedalas Atidėti + Iškraipymo + Overdrive + Stiprintuvas + Buferis Full Metal su Tiesa Apeiti MOSKY BE5 5-in-1 Gitaros Efektų Pedalas Atidėti + Iškraipymo + Overdrive + Stiprintuvas + Buferis Full Metal su Tiesa Apeiti MOSKY BE5 5-in-1 Gitaros Efektų Pedalas Atidėti + Iškraipymo + Overdrive + Stiprintuvas + Buferis Full Metal su Tiesa Apeiti MOSKY BE5 5-in-1 Gitaros Efektų Pedalas Atidėti + Iškraipymo + Overdrive + Stiprintuvas + Buferis Full Metal su Tiesa Apeiti MOSKY BE5 5-in-1 Gitaros Efektų Pedalas Atidėti + Iškraipymo + Overdrive + Stiprintuvas + Buferis Full Metal su Tiesa Apeiti MOSKY BE5 5-in-1 Gitaros Efektų Pedalas Atidėti + Iškraipymo + Overdrive + Stiprintuvas + Buferis Full Metal su Tiesa Apeiti

MOSKY BE5 5-in-1 Gitaros Efektų Pedalas Atidėti + Iškraipymo + Overdrive + Stiprintuvas + Buferis Full Metal su Tiesa Apeiti

€37.61 €33.85
Yra sandėlyje
w182240

Įtampa:
Prekę?Dydis: 23?*?6.8?*?3.8 cm
Medžiaga: Metalo
Prekę?Svoris: 512G
Prekės Pavadinimas: SLADE
Punktas: gitaros efektų

  • {custom}

    Savybės:

    Bendras poveikis pedalas su 5 efektų, įskaitant trukmę, distortion, overdrive, stiprintuvas, buferis.Visi efektai yra sukurti su true bypass switch

    Delay-- Natūralaus skambėjo vėlavimo analoginis tiesioginis signalas pathes, ir palaiko sauso/šlapio signalo santykis(Mix), nedelsiant atsiliepimai(Repeat) ir vėlavimo laikas(Vėlavimas) kontrolę.

    Iškraipymo-- Pagrįstas Pro Co Žiurkės iškraipymas, ir palaiko iškraipymo, produkcijos kiekio(Apimties), dažnis(Filtras) ir iškraipymo suma(Iškraipymas) kontrolę.

    Overdrive-Suteikia jums prieigą prie šiltas ir amp-kaip overdrive, kad prisilietimams jautrus, ir palaiko produkcijos kiekio(Lygio), dažnis(Toną) ir overdrive suma(Ratai) kontrolę.

    Stiprintuvas-- tikslią poilsio originalus LPB-1 grandinę, kuri naudojama amžiaus overdrive 1968. Įdėti stiprintuvas atitinka bet kokio poveikio suteikti impulsą ir apibrėžimas, pagerinti įgyti ir susikaupimo jūsų amp.

    Buferis-- aktyvus elektroninių grandinių, kuris išlaiko savo gitara signalas stiprus ir saugo dažniai savo gitaros garso.Jei turite ilgą pleistrą laidai / krūva efektų pedalai, pedalas su silpna gamyba, buferis gali padėti gauti jūsų garso atgal į grynojo tono jūs ieškote.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Metalas

    Įtampa: DC 9V adapteris (nepridedamas)

    Prekės Dydis: 23 * 6.8 * 3.8 cm/ 9.1 * 2.7 * 1.5 į

    Prekės Svoris: 512g/ 18oz

    Pakuotės Dydis: 25.5 * 8 * 6.5 cm/ 10 * 3.1 * 2.6 į

    Pakuotės Svoris: 595g/ 21oz

    Pastaba:

    adapteris nėra įtrauktas.

    Naudokite adapterį, kurių poliškumas yra teigiamų polių ribų, ir neigiamas polius viduje.Kitu atveju produktas gali neveikti tinkamai.

    Paketų Sąrašo:

    1 * Poveikio Pedalas

    1 * Vartotojo Instrukcija(Anglų Kalba)

    {custom}

    Žymos: taisyklė nedelsiant, gitara nux, kraujagyslių parinkimo šuntavimo operacijoms endoskopinių overdrive pedalas, len iškraipymas, "toyota" delay pedalas, gitaros pedalas, mosky iškraipymas, gitara pedalboard, juoda overdrive, stiprintuvas automobilį.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai