Kabinti Skalbinių Krepšys Duris, Už Skalbimo Saugojimo Krepšys Sulankstomas Sienos Organizatorius Žaislas Drabužių Skalbimo Trukdo Su 2vnt Kablys Kabinti Skalbinių Krepšys Duris, Už Skalbimo Saugojimo Krepšys Sulankstomas Sienos Organizatorius Žaislas Drabužių Skalbimo Trukdo Su 2vnt Kablys Kabinti Skalbinių Krepšys Duris, Už Skalbimo Saugojimo Krepšys Sulankstomas Sienos Organizatorius Žaislas Drabužių Skalbimo Trukdo Su 2vnt Kablys Kabinti Skalbinių Krepšys Duris, Už Skalbimo Saugojimo Krepšys Sulankstomas Sienos Organizatorius Žaislas Drabužių Skalbimo Trukdo Su 2vnt Kablys Kabinti Skalbinių Krepšys Duris, Už Skalbimo Saugojimo Krepšys Sulankstomas Sienos Organizatorius Žaislas Drabužių Skalbimo Trukdo Su 2vnt Kablys Kabinti Skalbinių Krepšys Duris, Už Skalbimo Saugojimo Krepšys Sulankstomas Sienos Organizatorius Žaislas Drabužių Skalbimo Trukdo Su 2vnt Kablys

Kabinti Skalbinių Krepšys Duris, Už Skalbimo Saugojimo Krepšys Sulankstomas Sienos Organizatorius Žaislas Drabužių Skalbimo Trukdo Su 2vnt Kablys

€11.71 €7.03
Yra sandėlyje
w181763

Kilmės: KN(Kilmės)
Stilius: Pritaikymas asmeniniams poreikiams

  • Produkto Pavadinimas: Sandėliavimas Namuose Kabo Krepšys

    Produkto svoris: 200g

    Medžiaga: Oxford medžiaga

    Sandėliavimo scena: vonios kambarys saugojimas

    Stilius: Japonų

    Taikoma scena: balkonas sieniniai, vonios sieniniai, drabužių, kabančių, prie sienos tvirtinamų, durų ir langų kabo, virtuvės sienos montuojamas

    Taikymo sritis: apatiniai, nešvariais drabužiais, drabužių, liemenėlė

    Stilius: trimatę

    Spalva: balta, mėlyna, rožinė, ruda, tamsiai pilka

    Specifikacijos: Didelis

    produkto savybės:

    1. Pagamintas iš aukštos kokybės Oksfordas, patvarus, plečiama, atsparus vandeniui ir lengvai valomas.Dviguba adata užtikrins tai, kad visi drabužiai.

    2. 76 x 51 x 5CM / 30" x 20" x skirti 1,96" ekstra didelės apimties leidžia sutalpinti pakankamai vidurkis plauti tūris, idealiai tinka gyvenamųjų namų ir bendrabučių.

    3. Ateina su 2 nerūdijančio plieno kabliai ir 2 siurbtukas kabliukai.Naudoti nerūdijančio plieno kabliukas pakabinti už durų, arba naudoti siurbtukas kablio pakabinti ant plytelių, siekiant sutaupyti vietos.

    4. Puikus skalbinių krepšį, mažoms patalpoms, apartamentai, mažųjų miegamieji, vonios kambarys, bendrabutyje ar viešbučių kambarius.

    5. Atgal zip apačioje leidžia greičiau ir lengviau tuščias nešvarių drabužių ar kitų daiktų, kad reikia valyti.

    Pakuotė:

    1 x skalbimo maišelis

    2 x siurbtukas kablys

    2 x nerūdijančio plieno kabliukai

    Žymos: skalbinių krepšį, izgara, vilkite voopoo, mod, geek marškinėliai, durys skydas, puošnios kabinti krepšelio, metalo squonk, skalbimo trukdo krepšelį bambuko, kampe bambuko skalbimo trukdo, zakka skalbimo maišelis.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai