Pimio 917 Prabangūs Juodos ir Sidabro Įrašą Roller šratinukas su 0,7 mm, Juodos spalvos Rašalo Papildymo Originalių Dovanų Dėžutė Ballpoint Dovana, Rašikliai Pimio 917 Prabangūs Juodos ir Sidabro Įrašą Roller šratinukas su 0,7 mm, Juodos spalvos Rašalo Papildymo Originalių Dovanų Dėžutė Ballpoint Dovana, Rašikliai Pimio 917 Prabangūs Juodos ir Sidabro Įrašą Roller šratinukas su 0,7 mm, Juodos spalvos Rašalo Papildymo Originalių Dovanų Dėžutė Ballpoint Dovana, Rašikliai Pimio 917 Prabangūs Juodos ir Sidabro Įrašą Roller šratinukas su 0,7 mm, Juodos spalvos Rašalo Papildymo Originalių Dovanų Dėžutė Ballpoint Dovana, Rašikliai Pimio 917 Prabangūs Juodos ir Sidabro Įrašą Roller šratinukas su 0,7 mm, Juodos spalvos Rašalo Papildymo Originalių Dovanų Dėžutė Ballpoint Dovana, Rašikliai Pimio 917 Prabangūs Juodos ir Sidabro Įrašą Roller šratinukas su 0,7 mm, Juodos spalvos Rašalo Papildymo Originalių Dovanų Dėžutė Ballpoint Dovana, Rašikliai

Pimio 917 Prabangūs Juodos ir Sidabro Įrašą Roller šratinukas su 0,7 mm, Juodos spalvos Rašalo Papildymo Originalių Dovanų Dėžutė Ballpoint Dovana, Rašikliai

€21.08 €19.40
Yra sandėlyje
w181584

Modelio Numeris: 917
Rašyti Taškas: 0,7 mm
Medžiaga: Metalo
Prekės Pavadinimas: jinhao
Tipas: tušinukas
Trinamą Ar Ne: No
Naudoti: Biurų Ir Mokyklų Pen
Naujovė: No

  • Pimio 917 Prabangūs Juodos ir Sidabro Įrašą Roller šratinukas su 0,7 mm, Juodos spalvos Rašalo Papildymo Originalių Dovanų Dėžutė Ballpoint Dovana, Rašikliai

    Pastaba: Dėl tam tikrų priežasčių gamintojų partijos,kartais originalių dovanų dėžutėje yra ne tas pats, kaip nuotraukoje,bet mes tikrai jis taip pat yra prabangos originalių dovanų dėžutėje!

    Tipas:Roller ball pen (jei reikia fontanas pen,prašome palikti pranešimą mums pranešti)

    Prekės Pavadinimas:Pimio

    Medžiaga:Metalas

    Pakuotė:Dovanų Dėžutė

    Plunksnų Tipas:Standartinis

    Rašyti Taškas:0,7 mm

    Modelio Numeris:917

    Spalva: Aukso įrašą ir sidabro įrašą

    Paketas apima:

    1 x Pen

    1 x Originalus dovanų dėžutėje

    Sveiki didmeninė bendradarbiavimo,jokių problemų,prašome palikti mums žinutę,arba susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo internetu!

    Klientų Pasitenkinimas

    Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

    Mokėjimo

    Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.automotoplius.lt pavyzdžiui, sąlyginio Deponavimo sąskaitos,kreditinės kortelės, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.automotoplius.lt, ir nebus išleistas, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

    Pristatymas

    1.Prekės yra paprastai išsiunčiama iš karto po to, kai mokėjimas buvo tikrinamas (Šeštadienis. & Saulės.neįskaičiuojami.)

    2.Prekės bus vežamos Honkongo Oro Pašto Paslaugos.Paprastai, jums tai užtruks apie 10-25 darbo dienomis (pašalinti šeštadienis & sekmadienis, valstybinės Šventės) gauti savo daiktus.

    3.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 4-8 savaites.žiūrėkite, kaip išsamiai belowe.Šalies Val.Pristatymo Laikas Jungtinės amerikos valstijos, Jungtinė Karalystė, Australija ir Kanada 10-25 darbo dienų Brazilija / Pietų Amerika gali užtrukti iki 4-8 savaites, dėl griežtų Pasirinktinį Patikrinimą Italija / Prancūzija / Ispanija / Vokietija / Rytų Europa gali užtrukti iki 4-8 savaites, dėl griežtų Pasirinktinį Patikrinimą

    Grąžinimo Politika

    Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

    Atsiliepimai

    Dėkojame už jūsų įsigyti mūsų produktus,mes suteiksime mūsų teigiamą grįžtamąjį ryšį su tavimi , ir tuo pat metu tikiuosi, kad jums galėtų palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 Žvaigždučių per daug , Ačiū!

    Jei yra kokių nors problemų, per jūsų pirkinių prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau,mes stengiamės jas išspręsti jums!

    Prašome pasirinkti, baudos žvaigždės,labai jums ačiū!!!

    Profesinės Kanceliarinės prekės Tiekėjas , Kviečiame didmeninės !

    Visos prekės yra tikrinamos, gamybos metu ir iki pakuočių.Mes taip pat vertybinių popierių pilna atsarginių dalių asortimentą.Mes galime ir mielai suteikti jums su popardaviminių paslaugą, jūs to vertos.

    Mūsų reputaciją puikus klientų aptarnavimas teikiant didelę vertę ir paramą visiems mūsų klientams.

    Mes visada siekiame aukščiausios kokybės produktų, kuris yra, kodėl mes galime užtikrintai stovi mūsų pažadas: "grynos kokybės, grynas dizainas.

    Darbo laikas : AM 9:00 - PM 11:00 , pirmadienis - šeštadienis

    Žymos: juoda gelio rašiklis, ballpoint metalinis tušinukas, fontanas pen jinhao, jinhao pen rollerball, mount pen, crystal atmintinę, juoda mont pen, hp plunksna, jinhao, parker.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai