18 18 18 18 18 18

18" shell karoliai moterų raudonos vandens lašas pakabučiai stiklo kristalų grandinės vyrų karoliai boho papuošalai classic

€3.89 €2.61
Yra sandėlyje
w18143

Elemento Tipas: Karoliai
Prekės Pavadinimas: JONAS MIN PREKYBA
Prekės Stilius: Karoliai Padaryti "PASIDARYK pats"
Suderinamumas: Viskas Suderinama
Karoliai Medžiaga: Stiklo Kristalų Grandinės
Kilmės: KN(Kilmės)
Pakabukas Su (Taip/Ne): Taip
Formos\modelis: GEOMETRINIO
Bauda ar Mados: Mados
Karoliai kabliuko tipas: Magnetas sagtis
Metalų Tipas: Vario
Modelio Numeris: SMT-XL0010
Kostiumas Minios: Moteris ar Mergina, ar Unisex
Grandinės Tipas: Kryptis
Lytis: MOTERIS
Karoliai Tipas: Kaklo Pakabukas
Stilius: Madinga
Karoliai dydis: 46cm/18in
Didmeninė Prekyba (Taip/Ne): Taip
Medžiaga: Metalo
Prekės Svoris: apie 16g
Pakabukas Medžiaga: Vario+Shell karoliukai
Pakabukas Dydis: L35.7mm*W15.2mm

  • Mūsų produktai yra 100% brand new ir aukštos kokybės, sveiki atvykę konsultuotis bičiulio Prašome atkreipti dėmesį prieš perkant Apie Spalva: Kiekviena nuotrauka rankiniu būdu, nes skiriasi ekranai bus parodyti įvairių spalvų, prašome suprasti, kad produktus, kuriuos gauti gali būti šiek tiek klaidų, susijusių su nuotraukų.Apie dydis: matavimo duomenis apie kiekvieną produktą parduotuvėje yra išmatuotas rankiniu būdu, todėl 0.03 yra laikomas normaliu.Apie stilių: produktas sukurtas pagal save, todėl kiekvienas jų forma ir dydis bus šiek tiek nukrypimas, prašome suprasti, Apie brangakmenių, jei produktai jums pasirinkti yra gamtos brangakmenių, nes grūdai, dydžiai ir kryptys fiziniai brangakmenių yra natūraliai susiformavo ir yra ne tas pats, ten bus skirtumus.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes jums tarnauti į pirmąją vietą.Galiausiai, kviečiame įsigyti mūsų produktus ir linkime jums malonaus apsipirkimo.

    Žymos: vyrai shell karoliai, suknelė raudona, boho papuošalai, juoda ausis, šalys kūdikių mergaičių vaikai galvos apdangalai, apvalus raudonas pakabukas, nigerijos papuošalai vyrams, vyrai necklac, pakabukas akmens, stendas shell papuošalai.

  • Atsiliepimai (2)

    • Beliy0993

      I order from the seller not for the first time always everything is clear in quantity, and in quality. Happy. The decorations are beautiful.

    • Alexa95 05

      Beautiful necklace! Second time I buy from this seller, its products are of excellent quality ****

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai