Ispanija 5m LED Juostelės Žibintai, 10m RGB Spalvos Lyno Šviesos Juostelės Komplektas su ir Nuotolinio Valdymo Dėžutė patalpų, Lubų, Miegamojo, Spintos Ispanija 5m LED Juostelės Žibintai, 10m RGB Spalvos Lyno Šviesos Juostelės Komplektas su ir Nuotolinio Valdymo Dėžutė patalpų, Lubų, Miegamojo, Spintos Ispanija 5m LED Juostelės Žibintai, 10m RGB Spalvos Lyno Šviesos Juostelės Komplektas su ir Nuotolinio Valdymo Dėžutė patalpų, Lubų, Miegamojo, Spintos Ispanija 5m LED Juostelės Žibintai, 10m RGB Spalvos Lyno Šviesos Juostelės Komplektas su ir Nuotolinio Valdymo Dėžutė patalpų, Lubų, Miegamojo, Spintos Ispanija 5m LED Juostelės Žibintai, 10m RGB Spalvos Lyno Šviesos Juostelės Komplektas su ir Nuotolinio Valdymo Dėžutė patalpų, Lubų, Miegamojo, Spintos Ispanija 5m LED Juostelės Žibintai, 10m RGB Spalvos Lyno Šviesos Juostelės Komplektas su ir Nuotolinio Valdymo Dėžutė patalpų, Lubų, Miegamojo, Spintos

Ispanija 5m LED Juostelės Žibintai, 10m RGB Spalvos Lyno Šviesos Juostelės Komplektas su ir Nuotolinio Valdymo Dėžutė patalpų, Lubų, Miegamojo, Spintos

€17.15
Yra sandėlyje
w181037

Energijos sąnaudos (W/m): 4W/m
Vidutinė trukmė (val.): 30000
Sertifikavimo: ROHS
LED Lustas Modelis: SMD5050
LED Lustas gamintojas: Epistar
Šviesos Diodų Skaičius/M: 30
Specifikacijas (šviesos karoliukai / m): 30
Elektros Energijos Gamybos: pasiūlymas
Maitinimo Šaltinis: AC
Elemento Tipas: Juostelės
Atsparus vandeniui: Taip
Modelio Numeris: ERSC-BT
Juostelės tipas: SMD
Yra Protingas Prietaisas: Taip
Proga: miegamasis
Kilmės: KN(Kilmės)
Spalvos Temp(K): RGB
Įtampa: 220V
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

  • 5M LED Juostelės Žibintai, 10m RGB Spalvos Lyno Šviesos Juostelės Komplektas su ir Nuotolinio Valdymo Dėžutė patalpų, Lubų, Miegamojo, Spintos, Apšvietimo su Ryškiai 5050 LED, Stiprus 3M Lipnios Pjovimo Dizainas

    5M LED Juostelės Žibintai, Įtrauktos

    10M LED Juostelės Žibintai, Įtrauktos

    Aprašymas

    Spalva Keičiasi: Į 5M / 10M led šviesos juostelės yra rodoma ne tik įrengtos, šviesios spalvos, pavyzdžiui, RGB (Raudona, žalia, mėlyna, balta ir kitų 16 spalvų, bet taip pat 6 spalvų "PASIDARYK pats" funkcijos.Sukurti romantišką, šventinę atmosferą renginiai, pavyzdžiui, Helovinas, Kalėdos, Valentino.Dvigubos Kontrolės Būdais: nuotolinio valdymo pultelis, su iki 10M kontrolės atstumas, leidžia jums kontroliuoti juostelės šviesos toli nuo jo.Praktinio valdymo dėžutė: vieną mygtuką įjungti/išjungti, reguliuoti ryškumą ir spalvą.Šviesos srautą galima reguliuoti Apšvietimo: Su reguliuojamu 6-lygio ryškumą, juostos šviesos gali būti pakeistas į šiltą arba šviesus.Ideali dekoracija TV, sienos ir gyvenamasis kambarys.Pasirinkti geriausią 5050 Led, iki 50 000 valandų tarnavimo laikas jums.Ultra-long 10M: Du 5M juostelės žibintai.Pakankamai ilgas, kad pasiektų aplink jūsų visą kambarį ir šviesos visą vietą su 300 Led.Lengvai papuošti didelės vietose, pavyzdžiui, miegamasis, lubų, virtuvės ir pan. [Non-Vandeniui atsparus] Stiprus 3M Lipnios ir Pjovimo Dizainas: juostelės šviesos gali būti lengvai pakimba ant sauso, lygaus paviršiaus, dėl 3M klijai (Prašome nuvalykite paviršių prieš montavimą). 10 paramos įrašai pasiūlė būti naudojami vienu metu geriau fiksavimas.Galite iškirpti pagal pjovimo ženklas. [BET Jums reikės įsigyti PAPILDOMAI 4-PIN JUNGTYS susijungimas]

    Bendrovė Įvadas

    Mūsų Kompanija yra savarankiškai plėtoti prekės ženklą, Priklauso Shenzhen Easeking Lighting Co,Ltd".Mes Turime mūsų pačių gamykloje,dizaino ir parengti komanda, kuri leidžia mums teikti aukštos kokybės led produktais, mūsų klientams Mes taip pat turime puikus komandinis darbas www.automotoplius.lt teikti puikus produktas ir geriausia custom paslaugos jums!Visi mūsų prodcut praėjo ETL, CE ir RoHS Autentifikavimo!

    Apie Siuntos

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai(Kai kurie nekilnojamojo nuotraukos) parodė, jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

    Grąžinimo/Retrun/Siųsti

    Mes su malonumu priimame grąžinimo/grąžinimas/keitimas per 7 dienas po to, kai produktas, gautas pagal šias sąlygas.Arba dar, grąžinimo/grąžinimas/keitimas negalėjo būti išduotas. 1.Jūs nesate patenkintas su produktu. 2.Produkto gavote yra su trūkumais. 3.Gavote neteisingą produkto. 4.Produktas nebuvo atvykti po sutartą laiką. 5.Produktas yra ne tas pats, kaip aprašyta.Prašome atkreipti dėmesį, kad siunta išlaidos bus bendrai prisiima iš abiejų pusių.Tačiau jei produktas yra sugedęs arba neveikia tinkamai, mes padengti visas siuntos kainą.Prašome susisiekti su mumis prieš išsiuntimą iš grąžos.

    Atsiliepimai

    1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! 2. Atsiliepimai yra labai svarbus mums padaryti geriau, kad kitas jūsų užsakymus. 3. Jei esate patenkinti mūsų paslaugomis ir produktais.Prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų (5stars). 4. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. 5. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!Labai ačiū ir, laimingas pirkinių!

    Klausimas Ir Atsakymas

    1. Q: Kada bus išsiųsti užsakymą?A: aš atsiųsime užsakymus per 24 valandos ( apie 48hours savaitgalis), kai patvirtinamas mokėjimo. 2. Q: aš negavau, mano, kad labai ilgai, ką man daryti?Prašome bandyti skambinti arba eiti prašyti jūsų vietos pašte, kur ji ten su savo sekimo numerį, kartais jie turi galimybę pasiimti. 3. Q: aš turiu rinkinį, o ne tai, ką aš užsisakiau viduje, ką turėčiau daryti.A: neišmeskite pakuotės maišelis ir susisiekite su manimi ne pirmas, aš atsakyti jums per 24 valandos(apie 48hours savaitgalis). 4. Q: aš gavau mano, kad, bet ji yra sugadinta, ką aš turėčiau daryti?A: Jei išorinės pakuotės yra akivaizdžiai pažeistas, prašome nufotografuoti iš karto ir atsisako pasirašyti, tada susisiekite su manimi laiku.

    Žymos: tiras led rgb valdiklis, aklas laido, hdmi sync lauke led, svajonė ekranas, led juostos, KARALIUS PAPŪGĄ, led, led rgb juostos, gledopto hdmi, harde led juostos 220v.

  • Atsiliepimai (2)

    • Abzpopov

      Beautiful!!

    • Pradocoupe

      item was never sent

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai