Vario Viela, Nuėmimo Mašinos Laužo Perdirbimas Įrankis Rankinis Kabelio Lengvųjų Frakcijų Pašalinimo Įrenginio Vario Viela, Nuėmimo Mašinos Laužo Perdirbimas Įrankis Rankinis Kabelio Lengvųjų Frakcijų Pašalinimo Įrenginio Vario Viela, Nuėmimo Mašinos Laužo Perdirbimas Įrankis Rankinis Kabelio Lengvųjų Frakcijų Pašalinimo Įrenginio Vario Viela, Nuėmimo Mašinos Laužo Perdirbimas Įrankis Rankinis Kabelio Lengvųjų Frakcijų Pašalinimo Įrenginio Vario Viela, Nuėmimo Mašinos Laužo Perdirbimas Įrankis Rankinis Kabelio Lengvųjų Frakcijų Pašalinimo Įrenginio Vario Viela, Nuėmimo Mašinos Laužo Perdirbimas Įrankis Rankinis Kabelio Lengvųjų Frakcijų Pašalinimo Įrenginio

Vario Viela, Nuėmimo Mašinos Laužo Perdirbimas Įrankis Rankinis Kabelio Lengvųjų Frakcijų Pašalinimo Įrenginio

€56.39 €48.49
Yra sandėlyje
w180574

Dėl Nuosėdų Pjovimo Ilgis:
Kilmės: KN(Kilmės)
Vielos vėžės diapazonas:
Modelio Numeris: SD-25BXQ000000001V0
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
Modelis:
Sertifikavimo: CE
Prekės Pavadinimas: VEVOR
Maksimalus Pjovimo Linijos Ilgis:

  • Produkto Aprašymas

    Ši mašina yra automatinis Laido Nuėmimo Mašina, Kuri naudoja gręžimo arba rankena juostelės laužas, vario laidų.Ši mašina yra automatinis ir vielos svyruoja iki 25mm.Tai lengva dirbti su ranka skriejikas ar gręžimo važiuoti, nešiojamų ir patogu, energijos taupymo, gražią išvaizdą.Jūs galite gauti varinės vielos, po vieną išpardavimas.Jūs galite naudoti savo varinės vielos, iš neizoliuotų gryno vario viela.Aliuminio Konstrukcijos Saugus Cutter Blade Lengva Naudoti Vertus-švaistiklio Varoma

    Savybės Ir Informacija

    【ALIUMINIO KONSTRUKCIJOS】- Aliuminio lydinio, medžiagos-rankinis wire Stripper su aukštos kokybės lengvų konstrukcijų pagamintas iš patvaraus aliuminio lydinio, skirta ilgą tarnavimo laiką. 【SAUGUS CUTTER BLADE】- Pagamintas iš tvirtos medžiagos, kuris išsilaiko daug ilgiau nei tradicinės ašmenys, mašina buvo visiškai apsaugoti, kad užtikrinti visišką saugumą.Ašmenys ir veleno pasiekti aukštą darbo efektyvumą. 【LENGVA NAUDOTI】- yra reguliuojamas peilis, maitinimo skydelis, ir riešutų kabelio laidus nuėmimo mašina, sklandžiai ir tinka bet kokių formų kabelis.Galite pritvirtinti lengvai, bet suolas ar darbo stotis. 【VERTUS-ŠVAISTIKLIO VAROMA】- Ji yra paprasta naudoti su ranka skriejikas ar gręžimo lemia, nešiojamų ir patogu, energijos taupymo, gražią išvaizdą.Taip pat, šis įrenginys gali prisijungti prie elektros audra automatinis laido išpardavimas. 【PLATUS】- Ši mašina yra automatinis ir vielos diapazonas yra iki 25mm, plačiai naudojamas elektros instaliacijos tvarkymo, orlaivių ir erdvėlaivių vielos apdorojimo, garso ir duomenų eilutė apdirbimas, viela perdirbimo išmontavimo ir kitose pramonės šakose.Kai jums naudoti šį aparatą juostos, vielos, kurios skersmuo yra mažesnis nei 3mm, prašome įdėti vielos skylutę apačioje.

    Specifikacijos

    Modelis: SD-025 Vielos Vėžės Ribos: 1,5 mm - 25mm, Kad Nuosėdų Pjovimo Ilgis: 10 (mm) Maksimalus Pjovimo Linijos Ilgis: 1000000000000000000 (mm) Tūris Dydis: 15cm x 13cm x 31cm(L*W*H) Svoris Neto / Bruto Svoris: 5.5 kg / 6.5 KG Pakuotės Dydis: 36*17.5*17.5 cm

    Pagrindinės Savybės

    Patvari Medžiaga Su aukštos kokybės lengvų konstrukcijų, vadovas wire stripper yra pagamintas iš patvaraus aliuminio lydinio.Geležtės buvo visiškai apsaugoti, kad užtikrinti visišką saugumą.

    Keičiamų ir Kokybės Peilis Greitas Peiliukų Keitimas: Stumti iš koto ir ašmenų atsiklijuoja.Kokybės peilis pasiekiamas didelis efektyvumas.

    Reguliuojamas Šėrimo Skydelis Tinka pašalinti plastiko ir gumos izoliacija nuo nepažeista laužas viela.Jūs galite naudoti savo varinės vielos, naudos iš neizoliuotų gryno vario viela.Turime įvairių dydžių pašarų skyles.

    Reguliavimo Veržlė, reguliavimo veržlė leidžia reguliuoti atstumą tarp mentės ir veleno, kaip dirbti reikia.

    Efektyvių Rankomis Skriejiko velenai Su ranka suku, šis vadovas vielos nuėmimo mašina yra lengva valdyti; mašina galima prijungti prie elektros ieskoti automatinis laido išpardavimas.

    null

    null

    Platus Ši mašina yra automatinis ir vielos diapazonas yra iki 25mm,plačiai naudojamas elektros instaliacijos tvarkymas, vielos perdirbimo išmontavimo, ir kitose pramonės šakose.

    Pakuotė

    1 x Vielos Nuėmimo Mašina Su Rankena 1 x Šėrimo Pultas 2 x Veržliaraktis 6 x Varžtai 1 x Vartotojo Vadovas

    Nuotrauka

    Žymos: laužas, vario laidų nuėmimo įrankis, catsuit, kabelio laužas, užrašų knygelė įrankis, metalo perdirbimo mašinos, vario viela, lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio mašina, laužas wire stripper, vario viela, vario kabelių lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio, tekinimo vevor.

  • Atsiliepimai (5)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai