8 8 8 8 8 8

8"/200mm Elektriko Peilis Kabelis Viela Striptizo Peilis Sulankstomas Peilis Buitinių Išpardavimas Kaučiukas, PVC Kabelių Elektriko Įrankiai

€19.60 €9.60
Yra sandėlyje
w179480

Svoris: 150g
Pakuotė: Lizdinė Pakuotė
Ašmenų Medžiaga: PLIENO
PANAUDOTA: Wire Stripper
Tipas: Electrican Peilis
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
sąlyga: Nauja
Ašmenų Plotis: 20mm
Kietumas: hrc55
Disko Storis: 1mm
Modelio Numeris: YT-244001
Prekės Pavadinimas: HARK UODEGA
Rankenos Medžiaga: Mediena
Ilgis: 8"/200mm

  • Savybės:

    √ Kietas, fiksuoto tiesūs ašmenys,lenkti ašmenys .

    √ Su disko apsauga, integruota į nelaisvėje rankenėlę .

    √ Redwood rankena , patogi rankena .

    √ Taikomų elektros energijos ir susijusių pramonės laidų ir kabelių darbą .

    Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

    Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

    Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų.Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

    Žymos: peilis lovocoo, tuščiaviduriai rankena peilis, knive, knygos, medžioti sulankstomas peilis, damaske mini peiliukas, asus edc peilis, aukštos kokybės medžioklės peilius, sulenkite peilis, rėmas peilis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai