TIANJIE Atrakinta 300Mbps Router Wireless Wifi 3G 4G GSM Lte Mezon Mobilųjį telefoną Su Lan Prievadas Paramos Sim Kortelės Lizdas TIANJIE Atrakinta 300Mbps Router Wireless Wifi 3G 4G GSM Lte Mezon Mobilųjį telefoną Su Lan Prievadas Paramos Sim Kortelės Lizdas TIANJIE Atrakinta 300Mbps Router Wireless Wifi 3G 4G GSM Lte Mezon Mobilųjį telefoną Su Lan Prievadas Paramos Sim Kortelės Lizdas TIANJIE Atrakinta 300Mbps Router Wireless Wifi 3G 4G GSM Lte Mezon Mobilųjį telefoną Su Lan Prievadas Paramos Sim Kortelės Lizdas TIANJIE Atrakinta 300Mbps Router Wireless Wifi 3G 4G GSM Lte Mezon Mobilųjį telefoną Su Lan Prievadas Paramos Sim Kortelės Lizdas TIANJIE Atrakinta 300Mbps Router Wireless Wifi 3G 4G GSM Lte Mezon Mobilųjį telefoną Su Lan Prievadas Paramos Sim Kortelės Lizdas

TIANJIE Atrakinta 300Mbps Router Wireless Wifi 3G 4G GSM Lte Mezon Mobilųjį telefoną Su Lan Prievadas Paramos Sim Kortelės Lizdas

€54.47 €31.59
Yra sandėlyje
w178551

Prekės Pavadinimas: TIANJIE
WAN Prievadus: 1 x10/100Mbps
Funkcija: Užkarda
Palaiko WPS: Taip
LAN Prievadai: 1
Laidinio Perdavimo Sparta: 150 Mbps
Tipas: Belaidžio
Modelio Numeris: LTE-MEZON
Sertifikavimo: CE
Kilmės: KN(Kilmės)
Skaičių USB Sąsajos: 1 x USB
Prašymas: Kelių tarnyba
Maks. LAN Duomenų perdavimo Sparta: 300Mbps
Standartai Ir Protokolai: Wi-Fi 802.11 g
2.4 G, Wi-Fi Perdavimo Sparta: 300 Mbps
Palaiko WDS: No
Pakuotė: Taip
5G " Wi-Fi Perdavimo Sparta: NĖRA
"Wi-Fi" Palaikomas Dažnis: 2.4 G
Su Modemo Funkcija: Taip
Wi-Fi Perdavimo Standartas: 802.11 b

  • Susiję Produktai:

    Mes gamyklos, sveiki atvykę į klausti kainos birių ir OEM kad, palikite pranešimą, mes susisieksime su jumis artimiausiu metu.

    Prašome nesuteikia mums 1 star skubėti pirma.Prašome perskaityti žemiau patarimai prieš užsakymą.

    1, Tvirtino, piko greitis 100 ar 150Mps bandomas laboratorijoje, jūs niekada gauti šių greičiu kasdien naudojant.Tai yra, nes signalas ISP. 2, Jei jums nereikia gauti prekes perkate ar pakuotės yra atidėtas, prašome nesuteikia mums 1 žvaigždė.Nes pasaulio COVID-19 epidemijos tarptautinė laivybos nėra stabilus ir lėtas.Mes taip pat ligonis, kaip tarptautinės pardavėjas.Prašome susisiekti su mumis pirma, mes padėsime išspręsti problemą.Ačiū už maloniai supratimą. 3, Kai gausite prekę, jei rasite, jis daro netinkamai, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime išspręsti.Daugelis problemų gali būti sloved su mūsų vadovavimu. 4 dalį,siekiant gauti geresnį įspūdį, kai jums naudoti maršrutizatorių.Siūlome įsigyti aukščiausios versija, jei jūs esate iš Europos, Azijos, Afrikos ar Brazilijos. 5, nereikia lyginti greitis mūsų maršrutizatorius su mobiliųjų telefonų aisiais.Mūsų gaminiai yra daug pigiau, nei mobilusis telefonas, jis sukurtas su lėtesniu greičiu nei mobiliųjų telefonų.

    Savybės:

    - 4G-WiFi maršrutizatorius užtikrina belaidį perdavimo greitis iki 300Mbps - Gaminti 2.4 GHz WFi hotspot su galinga 300 kvadratinių metrų WiFi aprėpties - Interneto ryšio naudojimas pasiekia 32 WiFi vartotojai - Aukštas įgijo antena, pasirenkami 4G / 3G signalas - Stilingas ir plonas dizainas puikiai dera su jūsų namų - Su LED indikatoriaus ekranas, pamatyti statusą lengvai

    Tinklo Dažnis:

    Prašome pasirinkti tinkamą versiją, kaip nurodyta žemiau juostos po pasitikrinti intervalai į savo šalį iš operatorių.CP106-3: Dažnis: 4G FDD(B1/B3/B7/B8/B20), TDD(B38/B39/B40/B41), 3G WCDMA(B1/B8) Taikoma Europoje, Afrikoje, Azijoje, visose šalyse ir regionuose, pavyzdžiui, Rusija, Izraelis, Pietų Korėja, Ispanija, Brazilija, Ukraina, Prancūzija, Italija, Nyderlandai, Indijoje, Nigerijoje, Šveicarijoje, Kazachstane, Lenkijoje, Ganos ir kt.

    CP100-3: Dažnis: 4G FDD(B1/B3/B5/B7/B8/B20), TDD(B38/B39/B40/B41), 3G WCDMA(B1/B8) Taikoma Europoje, Afrikoje, Azijoje, visose šalyse ir regionuose, pavyzdžiui, Rusija, Izraelis, Pietų Korėja, Ispanija, Brazilija, Ukraina, Prancūzija, Italija, Nyderlandai, Indijoje, Nigerijoje, Šveicarijoje, Kazachstane, Lenkijoje, Ganos ir kt.

    LM321-3: Dažnis: 4G FDD(B1/B3/B7/B8/B20), 3G WCDMA(B1/B8) Taikoma Europoje, Afrikoje, Azijoje, visose šalyse ir regionuose, pavyzdžiui, Rusija, Izraelis, Pietų Korėja, Ispanija, Brazilija, Ukraina, Prancūzija, Italija, Nyderlandai, Indijoje, Nigerijoje, Šveicarijoje, Kazachstane, Lenkijoje, Ganos ir kt.

    LC116-3: Dažnis: 4G FDD (B1/B3/B7/B8/B20), 3G WCDMA(B1/B8) Taikoma Europoje, Afrikoje, Azijoje, visose šalyse ir regionuose, pavyzdžiui, Rusija, Izraelis, Pietų Korėja, Ispanija, Brazilija, Ukraina, Prancūzija, Italija, Nyderlandai, Indijoje, Nigerijoje, Šveicarijoje, Kazachstane, Lenkijoje, Ganos ir kt.1 variantas: Dažnis: 4G FDD(B1/B3), 3G WCDMA(B1) Taikoma kai kuriose šalyse, Pietryčių Azijoje, pvz., Tailandas, Singapūras, Indonezija, Kambodža, Mianmaras, Filipinai ir kt.2 versija: Dažnis: 4G FDD(B1/B3/B5/B8),TDD(B38/B39/B40/B41), 3G WCDMA(B1/B8) Taikoma daugelyje Azijos šalių, tokių kaip Izraelis, Pietų Korėja, Indija, Kazachstanas, Šri Lanka, Tailandas, Japonija, Singapūras, Indonezija ir kt.3 versija: Dažnis: 4G FDD(B1/B3/B5/B7/B8/B20), TDD(B38/B39/B40/B41), 3G WCDMA(B1/B8) Taikoma Europoje, Afrikoje, Azijoje, visose šalyse ir regionuose, pavyzdžiui, Rusija, Izraelis, Pietų Korėja, Ispanija, Brazilija, Ukraina, Prancūzija, Italija, Nyderlandai, Indijoje, Nigerijoje, Šveicarijoje, Kazachstane, Lenkijoje, Ganos ir kt.

    Pastaba:

    1. Atkurti numatytąjį nustatymą, kad prietaisas bus ištrinti visus ankstesnius nustatymus.Kai prietaisas yra įjungtas, paspauskite reset mygtuką ir palaikykite apie 8s atkurti įrenginių numatytuosius nustatymus. 2. Norėdami išvengti trukdžiai radijo signalus, prietaisą padėkite bent 1 metro atstumu nuo telefono ir kitų elektros prietaisų. 3. Siekiant užkirsti kelią neteisėtos šalys nuo prisijungę prie savo WiFi tinklo, tai yra rekomenduojama, kad jums pakeisti SSID ir WiFi slaptažodį laikas nuo laiko. 4. Paramos Micro SIM Kortelę, tačiau nėra įtraukti,jums reikia, kad pirkti iš jūsų vietos.

    Komplektą sudaro:

    1 x MEZON 4G LTE, 1 x RJ45 Kabelis, 1 x Įkroviklis Adapteris, 1 x anglų Vartotojo Vadovas

    Aprašymai:

    Nuotraukos D921:

    Pictuers iš CP100-3

    Dažnių Juostose:

    Pastabos: Šis maršrutizatorius yra atrakinta.Tačiau skirtingų operatorių yra skirtingų dažnių juostų, įvairių šalių.Prašome patikrinti maršrutizatorius, ar dirbti su jūsų operatorius ar ne nuorodą žemiau pokalbių.Jei jūsų šalies, jei ne ji, prašome skambinti savo operatoriaus gauti dažnių juostose jis veikia ar patikrinimo žemiau interneto svetainėje.https://lt.vikipedija.org/wiki/List_of_LTE_networks

    Žymos: namų smart, pritaikyti wifi, 4g maršrutizatorius, 4g telefonas, 220v maršrutizatorius, modemas, fi wi maršrutizatorius, vmi se x8, xiaomi mi, managable 4g wi-fi " maršrutizatorių.

  • Atsiliepimai (3)

    • Kellykfrag

      Work together is well established. The producer did not communicate, the goods came quite quickly.

    • Dkim Hbarb0789ge

      Received perfectly packaged via the French post office in less than ten days. Everything is in accordance with the description. I have not tried yet but I will give a later opinion. I recommend this diligent seller.

    • Zhenek Al

      Come, with MTS made friends, wi-Fi Internet distributes the only thing I can not go to the SMS section on the router. .. Maybe because of the broken. .. Asked a question, waiting for answers.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai