7g Nagų Klijai Patogus Lipni Greitai Džiūstantis su Teptuku Neteisingus Nagai Blizgučiai Cirkonio 3D Apdailos Makiažo Kosmetikos Priemonės 7g Nagų Klijai Patogus Lipni Greitai Džiūstantis su Teptuku Neteisingus Nagai Blizgučiai Cirkonio 3D Apdailos Makiažo Kosmetikos Priemonės 7g Nagų Klijai Patogus Lipni Greitai Džiūstantis su Teptuku Neteisingus Nagai Blizgučiai Cirkonio 3D Apdailos Makiažo Kosmetikos Priemonės 7g Nagų Klijai Patogus Lipni Greitai Džiūstantis su Teptuku Neteisingus Nagai Blizgučiai Cirkonio 3D Apdailos Makiažo Kosmetikos Priemonės 7g Nagų Klijai Patogus Lipni Greitai Džiūstantis su Teptuku Neteisingus Nagai Blizgučiai Cirkonio 3D Apdailos Makiažo Kosmetikos Priemonės 7g Nagų Klijai Patogus Lipni Greitai Džiūstantis su Teptuku Neteisingus Nagai Blizgučiai Cirkonio 3D Apdailos Makiažo Kosmetikos Priemonės

7g Nagų Klijai Patogus Lipni Greitai Džiūstantis su Teptuku Neteisingus Nagai Blizgučiai Cirkonio 3D Apdailos Makiažo Kosmetikos Priemonės

€4.06 €1.59
Yra sandėlyje
w1773

Kilmės: KN(Kilmės)
Parama: Drop Laivyba, Didmeninė Prekyba, Mažmeninės Prekybos
Kiekis: 1bottle
Tomas: 7ml
Tipas: Nagų Klijai
NET WT: 7g
Naudojimas: Profesionalus nagų klijai naudojami netikrus nagus, cirkonio
spalva: Skaidrus
Prašymas: Nagų Klijai UV Akrilo Cirkonio Apdailos Lipdukai Flase Patarimai
Punktas: Nagų Klijai
Komponentas: Derva

  • 7g Nagų Klijai Patogus Lipni Greitai Džiūstantis su Teptuku Neteisingus Nagai Blizgučiai Cirkonio 3D Apdailos Makiažo Kosmetikos Priemonės

    Tipas: Nagų Klijai

    Kiekis: 1pc

    Spalva: Skaidrus

    Komplektą sudaro:

    1pc nagų klijai

    Ypatybė:

    1 vienetų Profesinės Nagų Klijų.

    Tinka nagų dailės apdaila, nagų strazdų, prancūzų klaidingi patarimai.

    Puikiai tinka naudoti namuose arba Pro naudoti.

    Specialus šepetys dizainas buteliuko dangtelį, lengva kontroliuoti klijų.

    Storis ir skirtas klijuoti taškų.

    Prekių Pristatymas Ir Grąžinimas

    1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo.

    2. Genearlly,mes laivų via ekonomikos pašto kuris trunka apie 10-30 darbo dienų pasiekti daugumą šalių

    3. Pristatyti y laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali imtis u p-35 darbo dienas.Jei jūs negalite gauti po 35 darbo dienas.Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos.

    4. Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

    5. Prašome reikia pažymėti, kad klientas iš ITALIJOS ir Brazilijos, dėl savo šalies griežtai UŽSAKYMĄ politikos MERCHANDISES iš Rytų Azija, pristatymo greitis gali būti labai vėluoja .

    6. Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą.Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

    9. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

    10. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

    Žymos: "iphone" atveju 8 0 f 8, metalo zip aukso 12cm, derliaus durų stiklas, 5 pastaba ekranas aukso, 5 pastaba ekrano krašto, kelnės swat moteris, neon pink žaibas, iphone 8 anglies amg, vaizdo plokštė pny 1060.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai