AZQUEEN Yaki Tiesūs plaukai surišti į uodegą Plėtinius Juoda Moterų Sintetinių Šviesos plaukai surišti į uodegą Hairpiece Magija Pasta plaukai surišti į uodegą žmogaus hai AZQUEEN Yaki Tiesūs plaukai surišti į uodegą Plėtinius Juoda Moterų Sintetinių Šviesos plaukai surišti į uodegą Hairpiece Magija Pasta plaukai surišti į uodegą žmogaus hai AZQUEEN Yaki Tiesūs plaukai surišti į uodegą Plėtinius Juoda Moterų Sintetinių Šviesos plaukai surišti į uodegą Hairpiece Magija Pasta plaukai surišti į uodegą žmogaus hai AZQUEEN Yaki Tiesūs plaukai surišti į uodegą Plėtinius Juoda Moterų Sintetinių Šviesos plaukai surišti į uodegą Hairpiece Magija Pasta plaukai surišti į uodegą žmogaus hai AZQUEEN Yaki Tiesūs plaukai surišti į uodegą Plėtinius Juoda Moterų Sintetinių Šviesos plaukai surišti į uodegą Hairpiece Magija Pasta plaukai surišti į uodegą žmogaus hai AZQUEEN Yaki Tiesūs plaukai surišti į uodegą Plėtinius Juoda Moterų Sintetinių Šviesos plaukai surišti į uodegą Hairpiece Magija Pasta plaukai surišti į uodegą žmogaus hai

AZQUEEN Yaki Tiesūs plaukai surišti į uodegą Plėtinius Juoda Moterų Sintetinių Šviesos plaukai surišti į uodegą Hairpiece Magija Pasta plaukai surišti į uodegą žmogaus hai

€10.62 €5.31
Yra sandėlyje
w176639

Vieneto Svoris: 100 g/vnt.
Prekės Pavadinimas: AZQUEEN
Šukuosena: purus, nėra lengva mazgas
Areštas: Clip-In
Medžiagos Klasė: Aukštos Temperatūros Pluošto
Spalva Tipas: Gryna Spalva
Ilgis: 24 colių
Gali Būti Permed: Taip
Elementų Pakuotėje: 1 Gabalas, Tik
Tekstūra: Yaki Tiesiai
Kilmės: KN(Kilmės)

  • 1.Šią vasarą pakeisti savo išvaizdą, pasirinkdami nauja šukuosena.Visos juodosios grožį ten, tai didelis ponis šukuosena gali dirbti stebuklai įsigyti, kad sexy atrodo.Puikuotis tai garsiai pagal poravimo jį su ilgai pajamų ir subtilus makiažas.Šlovintų jūsų išvaizdą su šia įspūdinga šukuosena. 2.Pagrindinė Informacija: Spalva: Off JUODA, Ilgis: 24inch, Svoris: 110g+_5g/pack, jis yra labai minkštas ir labai lengva įdiegti.Fiziniai ir Stilingas & ilgalaikis. 3 Stilius: ilgi keistą striaght raišteliu plaukai surišti į uodegą, pluoštas yra yaki garbanoti plaukai, naudoti karščiui atsparus pluoštas, jūs galite padaryti jį į visišką tiesiai stiliaus! 4.Kasdien Naudoti:Madingas ir stilingas ilgi plaukai atrodo natūralus, tikras, labai gražus ir moteriškas, minkštas liesti.Jūs galite dėvėti ją šalys, helovinas, cosplay, kostiumai. (Šiltas Patarimai: Visos Mašinos, Pagaminti Sintetinių Perukai Atsitikti, kad Minimalus Praliejimo ir Tangling, Kurie yra Normalu,Prašome nesijaudinkite)

    Žymos: plaukų žmogaus plaukai surišti į uodegą, plaukai surišti į uodegą, bandelė netikrą plaukų, plaukai surišti į uodegą yaki, brazilijos žmonių plaukų ponio uodega, žili plaukai surišti į arklio, garbanoti plaukai surišti į uodegą haor, šviesos yaki plaukų įrašą ins, plaukai surišti į uodegą stilius, afro plaukai surišti į uodegą hairpieces.

  • Atsiliepimai (2)

    • Borislava87

      Trop beau!

    • Mazay1967

      It's perfect! Hair long, thick very, fastened well! I'm very happy with my purchase, take it, do not regret it))) to my color came up perfectly, and the delivery is very fast, a couple of weeks)))

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai