100 Vnt /Dėžutėje Dantų Aplikatorius Baltymus Disaposable Vieną Galvos Dupont Šerių Dantų Šepetėliu Tamponu Lankstus Vadovas Odontologas Produkto Raudona Mėlyna 100 Vnt /Dėžutėje Dantų Aplikatorius Baltymus Disaposable Vieną Galvos Dupont Šerių Dantų Šepetėliu Tamponu Lankstus Vadovas Odontologas Produkto Raudona Mėlyna 100 Vnt /Dėžutėje Dantų Aplikatorius Baltymus Disaposable Vieną Galvos Dupont Šerių Dantų Šepetėliu Tamponu Lankstus Vadovas Odontologas Produkto Raudona Mėlyna 100 Vnt /Dėžutėje Dantų Aplikatorius Baltymus Disaposable Vieną Galvos Dupont Šerių Dantų Šepetėliu Tamponu Lankstus Vadovas Odontologas Produkto Raudona Mėlyna 100 Vnt /Dėžutėje Dantų Aplikatorius Baltymus Disaposable Vieną Galvos Dupont Šerių Dantų Šepetėliu Tamponu Lankstus Vadovas Odontologas Produkto Raudona Mėlyna 100 Vnt /Dėžutėje Dantų Aplikatorius Baltymus Disaposable Vieną Galvos Dupont Šerių Dantų Šepetėliu Tamponu Lankstus Vadovas Odontologas Produkto Raudona Mėlyna

100 Vnt /Dėžutėje Dantų Aplikatorius Baltymus Disaposable Vieną Galvos Dupont Šerių Dantų Šepetėliu Tamponu Lankstus Vadovas Odontologas Produkto Raudona Mėlyna

€4.08
Yra sandėlyje
w175928

Bendable ar ne: Lankstus
Modelio Numeris: Dantų Aplikatorių
Komponentas: PP+Dupont Šerių
Teptuko ilgis: 9-10mm
Prekės Pavadinimas: yunchi
Funkcijos: Medicinos Applicating
Elemento Tipas: Dantų Balinimas
spalva: bule raudona
Saugojimas: Normalios temperatūros langelyje
Dydis: 50*110mm
tarnavimo laikas: Vienkartiniai
NET WT: 90g

  • 33171 Produkto aprašymas Spalva: Mėlyna ir Rožinė

    Vienkartiniai Micro aplikatorius baltymus Odontologinės medžiagos Micro Šepetys

    Micro teptuku funkcijos tikslumas patarimas idealiai tinka įvairiai paskirčiai, dėl grožio, sveikatos ir higienos.

    Kai kurie naudoja apima: derinimas, taikant ir pašalinimas iš įvairių kosmetikos įskaitant blakstienų priauginimas, klijai, tepalai ir alyvos.,BR> Lengva vienkartiniai ir valymas

    Nepūkuotu ir ne lašeline, vienkartiniai ir lengva naudoti

    Jie gali būti sulenkta ir traukti į daug įvairių formų ir ilgių, kad būtų pasiekti labai tiksliai programą.

    Teptuku vadovai yra chemiškai atsparios ir atsistoti, net sintetines medžiagas, naudojamas dantų darbą.

    Medžiaga:PP+Dupont Šerių

    Dydis:50*110mm

    Šepetėlių Ilgis:9-10mm

    Spalva: Mėlyna raudona

    Pakuotė:100 vnt./Dėžė

    1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.automotoplius.lt yra suderinta su jūsų pristatymo Adresą prieš jums mokėti.

    2. Kaip ir kai kurie prancūzų pirkėjų, kuriems nepatinka tai puikus pašto paslaugų sistema, prašome kreiptis į savo vietos pašto tarnyba su sekimo numerį, jei jums nereikia gauti sklypas ilgą laiką.

    3. Rusijos Pirkėjai, prašome palikti mums savo visą pavadinimas anglų kalba (daugiausia apima 3 žodžiai), kuris yra labai svarbus.

    1. Visi produktai yra standartizuotos pakuotės, tiesiog taip:

    2. Mes atidžiai patikrinti jūsų užsakymų paketą, įsitikinkite, kad viskas yra geros būklės, prieš siunčiant jį.

    3. Paketai gali būti šiek tiek nukentėjo per ilgą laiką transportu, bet tai neturi jokios įtakos poveikį mūsų produktus.Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema, ar buvo sugadintas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes išsiųsti arba grąžinti už jus.

    4. Jei norite, produktai supakuoti, puikiai (pavyzdžiui, dovanos ir t.t.), prašome susisiekti su mumis pirmą, mes galime išsiųsti siuntinį su specialiųjų paketą, kad būtų išvengta žalos, tačiau jums reikia mokėti papildomą mokestį.

    Prašome spausti čia norėdami sumokėti krovinių vežimo arba papildomas mokestis.Ačiū!

    1. Mes bus išsiųsti užsakymą 2-5 darbo dienas, laivybos statusą, nebus atnaujinti, taip greitai, Tai reikia nuo 5 iki 10 dienų atnaujinti,ačiū už jūsų supratimą!

    2. Ji paprastai turi apie 30-60 dienų daugiau ar mažiau į savo šalį, rusijos Federacijos gal reikia daugiau nei 60 dienų; ir Brazilija kartais reikia daugiau nei 90 dienų.Jei negalite gavo jį laiko, prašome susisiekti su mumis.Jei negalite gavo jį laiko, prašome susisiekti su mumis.

    Žymos: medvilnės dantų, dantų balinimas, odontologijos įrankis, didelio dantų balinimas, dantų priemonė, ilgai mop, ženkliukai saugojimo dėžutė, dupont balta, 3 gabalas vonios rinkinys, odontologija už.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai