BDM-3-6 metų amžiaus veido kaukė vaikui ir mergina plaunamas audinys su originaliais tuščias dizainas ir piešiniai, filtro angos. BDM-3-6 metų amžiaus veido kaukė vaikui ir mergina plaunamas audinys su originaliais tuščias dizainas ir piešiniai, filtro angos. BDM-3-6 metų amžiaus veido kaukė vaikui ir mergina plaunamas audinys su originaliais tuščias dizainas ir piešiniai, filtro angos. BDM-3-6 metų amžiaus veido kaukė vaikui ir mergina plaunamas audinys su originaliais tuščias dizainas ir piešiniai, filtro angos.

BDM-3-6 metų amžiaus veido kaukė vaikui ir mergina plaunamas audinys su originaliais tuščias dizainas ir piešiniai, filtro angos.

€4.57 €4.39
Yra sandėlyje
w175810

  • Higienos, veido kaukė ir berniukams, ir mergaitėms nuo 3 iki 6 metų.Ši kaukė yra plaunamas ir daugkartinio naudojimo, ji turi filtrą patekti į filtrą.Jūsų įdomus spalvos dizainas bus kaip mažesnių.

    Žymos: veido kaukė, kd2.5 aktyvintos anglies jojimo kaukė, vaiko laidojimo kaukė, bdm rėmelį, kn95 kaukę galima skalbti, kaukė su šilko, vaikams kaukė, gb2626, co2 dujų jutiklis, ffp2 su filtru.

  • Atsiliepimai (2)

    • Aionundead

      It's a little small but good product

    • Sanok 0707

      Too small for my son

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai