Virtuvės Indų Laikiklis Silikono Šaukštas Mentele Stelažo Lentynos Nešiojamas Stovas Universalus Virtuvės Indų Laikiklis Silikono Šaukštas Mentele Stelažo Lentynos Nešiojamas Stovas Universalus Virtuvės Indų Laikiklis Silikono Šaukštas Mentele Stelažo Lentynos Nešiojamas Stovas Universalus Virtuvės Indų Laikiklis Silikono Šaukštas Mentele Stelažo Lentynos Nešiojamas Stovas Universalus Virtuvės Indų Laikiklis Silikono Šaukštas Mentele Stelažo Lentynos Nešiojamas Stovas Universalus Virtuvės Indų Laikiklis Silikono Šaukštas Mentele Stelažo Lentynos Nešiojamas Stovas Universalus

Virtuvės Indų Laikiklis Silikono Šaukštas Mentele Stelažo Lentynos Nešiojamas Stovas Universalus

€4.14 €2.65
Yra sandėlyje
w175702

Vienetų skaičius: 2
Medžiaga: Silikoninė Guma
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: Aihogard
Funkcija: Eco-Friendly
Tipas: Maisto Ruošimo Įrankių Rinkiniai
Modelio Numeris: Silikono Šaukštas Mentele Stovo

  • Ypatybė:

    1. SAUGO JŪSŲ stalviršių, TVARKINGAS & DRIP-NEMOKAMAI:Mūsų šaukštas kita turi paprastų linijų ir gražus dizainas, kad bus išlaikyti jūsų stalviršių, bryzg-nemokamai.Saugo jūsų stalviršių, švarus ir jūsų indai ir arti, o virimo ar kepimo.

    2. DIDELĖS TALPOS: Tai BPA-free indų poilsio telpa iki 4 šaukštai arba mentelių ir bazė skirta būti kokių nors lašų.

    3. PRIDEDA VERTĖS BET kurioje VIRTUVĖJE: Pagamintas iš maisto kokybės silikono, ji laimėjo " t slydimo arba skaidrių, o jūs esate virimo, ir kai maisto ruošimo yra baigtas, ji gali būti tiesiog tossed į indaplovės lengvas valymas.

    4. ĮDOMUS IR FUNKCIONALUS: sultys, padažai ir kiti nepatogus ingredientų, kad jūs dirbate su galų gale palieka netvarką, bet ne daugiau šios funkcinės indų poilsio.Be šių keturių tarpsnių, platus, kvadratinis kaušeliai yra suprojektuoti su lūpų būdų, kaip apeiti kraštus, kad sugauti bet lašų.Jeigu maisto gaminimas yra padaryta, tiesiog padėkite savo indų poilsio indaplovė lengva valyti.

    5. DARO VIRIMO MAŽIAU NEPATOGUS: Šios karščiui atsparios turėtojas gali būti šalia viryklės, stalviršio arba ant bet kurios sritys prep darbą arba virimas yra daroma.

    Skelbimas:

    1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

    Specifikacija:

    Tipas: šaukštas stovo

    Medžiaga: maisto kokybės silikono

    Dydis: 14*14*4cm

    Temperatūrai atsparia: -40 - 240 degC

    Taikymo Proga: virtuvės

    Paketą, įskaitant: 1 * Virtuvės Indų Turėtojas

    Žymos: didelės silikoninės šaukštas, kichen įrankis, skystu silikonu virtuvės reikmenys, te virtuvės reikmenys, virtuvės įrankis, dėl stovo, ul šaukštas rinkinys, escurreplatos cocina, virtuvės komplektas, Akmens plauti.

  • Atsiliepimai (3)

    • Mkankar Krylov

      .

    • Lachicavegetal

      Good thing, useful in the kitchen

    • Raza76 Ca

      Good quality. Fast delivery

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai