X3005 Fotografavimo Greitį Metrų Kamuolys Greitis Energijos Matavimas Fotografavimo Chronograph Kulkos Greitis Testeris su Backlight LCD X3005 Fotografavimo Greitį Metrų Kamuolys Greitis Energijos Matavimas Fotografavimo Chronograph Kulkos Greitis Testeris su Backlight LCD X3005 Fotografavimo Greitį Metrų Kamuolys Greitis Energijos Matavimas Fotografavimo Chronograph Kulkos Greitis Testeris su Backlight LCD X3005 Fotografavimo Greitį Metrų Kamuolys Greitis Energijos Matavimas Fotografavimo Chronograph Kulkos Greitis Testeris su Backlight LCD X3005 Fotografavimo Greitį Metrų Kamuolys Greitis Energijos Matavimas Fotografavimo Chronograph Kulkos Greitis Testeris su Backlight LCD X3005 Fotografavimo Greitį Metrų Kamuolys Greitis Energijos Matavimas Fotografavimo Chronograph Kulkos Greitis Testeris su Backlight LCD

X3005 Fotografavimo Greitį Metrų Kamuolys Greitis Energijos Matavimas Fotografavimo Chronograph Kulkos Greitis Testeris su Backlight LCD

€28.47 €19.93
Yra sandėlyje
w174482

Modelio Numeris: X3005 Extreme Edition
Duomenų bazėje: 160 rinkinių duomenų
Kalbos: Kinų ir anglų kalbomis
Matavimo greičio diapazonas: 1-999m/s
Naudojimo Laikas: 10 valandą
Tipas: Anemometras
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: habotest
Sertifikavimo: CE
Usb Įkrovimo Laikas: 1 Valanda

  • Atkreipkite dėmesį: kad mūsų HT-X3005 buvo modernizuotos, kad 2021 versija, kūnas yra išsiplėtusios, bandymas kanalas buvo padidinta nuo 16mm iki 24mm, ir greitis gali būti matuojamas be rėmelio.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

    Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų HT-X3005 buvo modernizuotos, kad 2021 versija, kūnas yra išsiplėtusios, bandymas kanalas buvo padidinta nuo 16mm iki 24mm, ir greitis gali būti matuojamas be rėmelio.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

    Chronografas Fotografavimo Daugiausia naudojamas mokymosi ir patirti didelio greičio duomenų apdorojimo galimybę vieno lusto microcmputer ir matavimo skrydžio greičio įvairių dalykų.

    Savybės:

    Šis produktas, daugiausia naudojamas daiktas, pagreičio ir greičio matavimas.Individualūs vartotojai gali būti naudojamas matuoti projektinis greitis visų rūšių šaudymo žaislais.

    Mini dydžio, lengva nešiotis.Paprasta ir lengva operacija.

    Kišeninis tipo greičio matavimo prietaisas, su didelio tikslumo matavimo, 160 grupių duomenys bus įrašyti.

    Matavimo greičio intervalas: 1-999m/s.

    Metalo paviršiaus ir visiškai uždarytos, tai greičio matavimo priemonė neturės įtakos saulė ir oro srovė.

    Didelis tikslumas, su tikslūs matavimo duomenų.

    Žmogiškas dizaino vienetų konvertavimo funkcija.

    Kaip Naudoti:

    LCD apšvietimas nustatymas galite nustatyti, pastovios šviesos ar ilgai out.Jei jums nustatytas kaip automatinis, ekrane bus šviesa iš po 10 sekundžių be operacijos.

    Su automatinio išjungimo funkcija.

    Įkrovimas naudojant USB linija, įkrovimo laikas yra maždaug 1 valanda, tada jūs galite panaudoti daugiau kaip 10 valandų, kai visiškai įkrautas.Raudonos šviesos ryškios apmokėjimo ir mėlyna šviesa ryškiai visiškai įkrauti.

    Built-in viršijimo apsaugoti, overdischarge apsaugoti, trumpo jungimo apsauga, ir kt.

    Su laikikliais ir pinboard paketą.Nenaudojant pinboard, naudojant vamzdžio skersmuo diapazonas yra 20-31mm, mažiau kaip 20mm jūs galite pridėti pinboard arba tie, ant vamzdžių.Naudojant pinboard, naudojant vamzdžio skersmuo diapazonas yra 16-43mm, mažiau nei 16mm jūs galite pridėti pinboard arba tie, ant vamzdžių.

    Įtraukti trys raktai, pirma, yra raktelis taip pat yra patvirtinimas, raktas, antra, yra pagrindinės, trečioji-žemyn klavišą.

    Su Kinų ir anglų kalbomis perjungimo funkcija.Jūs galite pakeisti kalbą, sau, paspauskite žemyn pereiti nuo pradžios, ir rasti kalbą eilutę ir paspauskite patvirtinimo mygtuką.

    Naudojant semipermeable pusė-atspindintį LCD ekraną, kuriame galite aiškiai matyti, tamsoje ar stiprią šviesą.

    Techniniai duomenys:

    Darbo Įtampa: 5V

    Matavimo Vamzdžio Kalibras: 10mm

    Tikslumas: testas klaida mažesnė arba lygi 0,5 proc.

    Matavimo Greičio Intervalas: 1-999m/s

    Ląstelių(built-in): 1 * 5V 300mAh Ląstelių Ličio

    Prekės Dydis: 73 * 44 * 33mm / 2.9 * 1.7 * 1.3 į

    Pakuotės Dydis: 100 * 60 * 50mm / 3.9 * 2.4 * 2.0 į

    Prekės Svoris: 85g / 3.0 unciją

    Pakuotės Svoris: 174g / 6.1 unciją

    Pastabos:

    Prašome leisti 1-30mm klaida dėl rankinis matavimas.

    Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

    Paketų Sąrašo:

    1 * Greičio Matavimo Priemonės

    Žymos: tv160, vilkite 2 mod, chronografas šaudyti, chronograph žiūrėti, weatherflow windmeter, testeris, ht206d, kanalų vėjo greičio jutiklis, v fotografavimo, rpm.

  • Atsiliepimai (4)

    • Axrtocarpaceae 82

      Fast delivery, Great thing.

    • Llbarr77

      The parcel went long, but here apparently the wine of the logistic company, otherwise everything is fine, the goods are well packed.

    • Dialog2206

      The item arrived quite quickly, but some parts are missing ie no instruction manual, and no adapter plate.

    • Carrotty8

      Works shows, does not compare.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai