Ilgą Koridorių, Kilimų Ir Kiliminių Už Koridorius, Gyvenamasis Kambarys Laiptai, Neslidžia Raudonas Kilimas Viešbutis Namų Mall Prieškambaryje Kanalo Słomianka Ilgą Koridorių, Kilimų Ir Kiliminių Už Koridorius, Gyvenamasis Kambarys Laiptai, Neslidžia Raudonas Kilimas Viešbutis Namų Mall Prieškambaryje Kanalo Słomianka Ilgą Koridorių, Kilimų Ir Kiliminių Už Koridorius, Gyvenamasis Kambarys Laiptai, Neslidžia Raudonas Kilimas Viešbutis Namų Mall Prieškambaryje Kanalo Słomianka Ilgą Koridorių, Kilimų Ir Kiliminių Už Koridorius, Gyvenamasis Kambarys Laiptai, Neslidžia Raudonas Kilimas Viešbutis Namų Mall Prieškambaryje Kanalo Słomianka Ilgą Koridorių, Kilimų Ir Kiliminių Už Koridorius, Gyvenamasis Kambarys Laiptai, Neslidžia Raudonas Kilimas Viešbutis Namų Mall Prieškambaryje Kanalo Słomianka Ilgą Koridorių, Kilimų Ir Kiliminių Už Koridorius, Gyvenamasis Kambarys Laiptai, Neslidžia Raudonas Kilimas Viešbutis Namų Mall Prieškambaryje Kanalo Słomianka

Ilgą Koridorių, Kilimų Ir Kiliminių Už Koridorius, Gyvenamasis Kambarys Laiptai, Neslidžia Raudonas Kilimas Viešbutis Namų Mall Prieškambaryje Kanalo Słomianka

€29.89 €17.93
Yra sandėlyje
w174343

modelis: Europos
procesas: Mašina Austi
Kilmės: KN(Kilmės)
Dizainas: Kita
Modelio Numeris: Kilimas
Modelio Tipas: Kita
Apdailos Stilius: Modernus Stilius
Transporto pardavimas: Mažmeninė
Vieta: Salonas
Formos: Stačiakampis
Audinio Pagrindinė Sudedamoji Dalis Turinys: 81% (Imtinai)-90% (Imtinai)
Nuotrauka: Runner Kilimas
Stilius: Europos klasikinės
Naudoti: Komercinės
Plauti Stilius: Plauti Rankomis
Medžiaga: Poliesterio Pluošto (poliesterio)
Technics: Mašina Padarė
Prekės Pavadinimas: LARATH

  • pastaba:

    1. Dėl ilgio apribojimas logistikos įmonė, didesnių kilimai bus supakuotas sulankstyti taip, kad ten bus raukšles.Bet būkite tikri, jūs galite vaikščioti arba naudoti sunkius daiktus, o ir raukšlėtis išnyks laikui bėgant.

    2. Dėl to, kad produktas nuorodą paveikslėlis yra rafinuotas nuotraukos, spalvos kilimas bus pakeisti dėl fotografavimo kampo ir aplinkinių šviesos, ir ten bus šiek tiek spalvų skirtumas su faktine kilimas.Prašome suprasti, ačiū!

    3. Dėl vadovo matavimo, dydis gali turėti klaida 1-3 cm.

    Jei kilimas yra defektų, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Mes atsiųsime jums naują el. paštu arba grąžinti pinigus.Prašome suprasti, ačiū!

    Žymos: europos kilimėliai, v kilimas, kilimas, słomianka, kiliminė danga miegamajame, viešbučio rankšluostį, vaiskiai raudonas kilimas, azijos słomianka, 3d kilimas, miegamajame kambaryje kiliminė danga.

  • Atsiliepimai (1)

    • Firstcam

      Good quality. Eye for example if you order 3 in quantity, that is a carpet three meters long, they send you 3 small carpets one meter long each.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai