R Blizga Anglis Pilka Smokingas Užsakymą Pagaminti Vestuvių Jaunikis Kostiumą Blizga ,pagal Užsakymą, Blizgus Pilkas Keturių dalių Kostiumą R Blizga Anglis Pilka Smokingas Užsakymą Pagaminti Vestuvių Jaunikis Kostiumą Blizga ,pagal Užsakymą, Blizgus Pilkas Keturių dalių Kostiumą R Blizga Anglis Pilka Smokingas Užsakymą Pagaminti Vestuvių Jaunikis Kostiumą Blizga ,pagal Užsakymą, Blizgus Pilkas Keturių dalių Kostiumą R Blizga Anglis Pilka Smokingas Užsakymą Pagaminti Vestuvių Jaunikis Kostiumą Blizga ,pagal Užsakymą, Blizgus Pilkas Keturių dalių Kostiumą R Blizga Anglis Pilka Smokingas Užsakymą Pagaminti Vestuvių Jaunikis Kostiumą Blizga ,pagal Užsakymą, Blizgus Pilkas Keturių dalių Kostiumą R Blizga Anglis Pilka Smokingas Užsakymą Pagaminti Vestuvių Jaunikis Kostiumą Blizga ,pagal Užsakymą, Blizgus Pilkas Keturių dalių Kostiumą

R Blizga Anglis Pilka Smokingas Užsakymą Pagaminti Vestuvių Jaunikis Kostiumą Blizga ,pagal Užsakymą, Blizgus Pilkas Keturių dalių Kostiumą

€76.56
Yra sandėlyje
w17377

Priekiniai Stilius: Butas
styles10: veston paillette pour homme
Elemento Tipas: Kostiumai.
Ziajać Uždarymo Tipas: Užtrauktukas Skristi
Lytis: VYRAI
Styles1: slim fit kostiumas
Tinka Tipas: Laisvas
Styles6: kostiumas 3 gabalus hommes
Medžiaga: Vilna
Styles4: Mens kostiumai, vestuvių jaunikis
Uždaryti Tipas: Viena Breasted
styles7: vyrų kostiumas slim fit
Styles3: tiktų žmogui vestuvių
Drabužių Ilgis: Trumpas
Styles2: vyriški kostiumai
Styles5: mens kostiumai
Modelio Numeris: OEM062
styles9: kostiumas mariage homme
styles8: traje de novio de boda hombre

  • Sveiki atvykę į mano parduotuvę

    Pastaba:

    .Paprastai lygiosios arba bowtie ir pocketsquare bus siunčiami su savo tinka kaip dovana.Jūs galite tiesiog sumokėti 20 usd gauti marškinius po to, kai jums pateikti užsakymo, jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kalbėtis su manimi, ar palikti man žinutę.

    Kodėl Užsakymą pagaminti Vestuvių Kostiumai Iš Tailorsun?Mūsų Pjaustymo Įgūdžius Ir įpročius Oringate Iš Savile Row , Forma yra gerai ir Patogiai Jaustis .Mes taip pat turime 10 metų darbo Patirtį Pritaikyti ` s Komanda.ir Mes sutelkti dėmesį M en s užsakymą pagaminti drabužiai ir mes ir toliau siūlome geriausias klientams visame pasaulyje ilgą laiką.

    G potvynio Kokybės audinio

    Mes naudojame Geros Kokybės Vilna, Maišyti vyrų kostiumas

    3 gabalas slim fit kostiumas

    tiktų žmogui vestuvių

    kostiumas užsakymą

    3 delig heren kostuum kostiumas 3 gabalus hommes aksomo smokingas striukė traje de novio de boda hombre kostiumas mariage homme

    trajes derliaus hombre

    Nėra pigūs cheminio pluošto vyrams kostiumu,jei norite gauti aukščiausios Kokybės Audinio, Prašome Susisiekti su mumis.

    Pritaikyta Smokingas S olution :

    mes siūlome UŽSAKYMĄ PAGAMINTI KOSTIUMAI f arba mūsų klientams: ne tik matuoti montavimo kostiumai, bet taip pat paramą asmeniniams poreikiams projekto (stilių, audinių, spalvų, stiklą), siuvinėjimo ir t.t.

    Professiona l

    Mes taip pat turime 10 metų darbo Patirtį Pritaikyti ` s Komanda,ir mes mūsų modelių ir Dizaino Oringate iš Savile row,ir turi daugiau nei 5 metų darbo patirtis.ir mes turime pasitiki daugiau nei 100 šalių klientams.Ypač jų vestuvių.gimtadienio ir daug kitų formalių kartų.

    Greitas Pristatymas

    Paprastai, mes turime apie 2~ 3 savaites jums gauti elementą.Jei jums reikia kostiumas, skubiai, prašome mums žinoma,mes galima daug greičiau.

    Visas kostiumas yra mūsų mokytojai, pagaminti pagal užsakymą,todėl pls pasakykite man savo detalė, dydis ir spalva ( numatytasis vaizdas spalvotas), kai užsisakote

    Mieli pirkėjai, kai jūsų užsakymo prašome nuolat aišku, komunikacijos, atkreipti dėmesį į savo elektroninio pašto adresą ir ali elektroninio pašto ir užsisakyti pranešimą,Parduotuvės, patogus mums bendrauti su jumis laiku

    Mes atsiųsime kaklaraištis ar peteliškė, kaip dovana, spalvos kaklaraištis yra atsitiktiniai, nėra jokios garantijos, kad yra tokia pat kaip nuotraukoje!!!

    Galime atlikti bet kokios spalvos, jei norėsite keisti spalvą,prašome el. pašto laišką mums pasakyti

    Kaip vartoti priemonė(kūno dydį)

    ar mums standartas Tinka dydis: ( prašome pasirinkti tinkamą dydį accoridng į savo atveju dėl vyrų kostiumas dydžio diagramos,

    o tai yra labai svarbu mums, kad tinka jums.

    atkreipkite dėmesį, kad šie dydis drabužių dydis)

    Kostiumas audinio spalvų

    Liemenė ir Kaklaraištis Spalva Diagramoje:

    kiti stiliai tinka,jei norite juos ,jūs galite atsiųsti mums elektroniniu paštu arba diagramos internete.

    Tik, įskaitant vieną jų Pavyzdžiu opp krepšys

    Mokėjimo klausimais: Kai jūs nežinote, kaip mokėti, ar mokėti kyla problemų, apsilankykite: http://help.www.automotoplius.lt/payment_faq.htm Jei sugeneruotas tarifai ir importo muitus , pirkėjas padengia mokėjimo.Atsiprašome, mes nepristatyti adresai nebus vežamos .Jei grįžti adresas klaida sukelia prekes turime mokestis už pristatymas, prašome susisiekti su mumis po savo vieta užsakymą mūsų parduotuvėje ,Mes patvirtinti visas detales su jumis.

    Kiekvieną užsakymą pagaminti kostiumą paprastai trunka 7-10 dienų, kad jums tinka,ir po to, mes patvirtiname, kad viskas GERAI,mes išsiųsti jūsų kostiumai,paprastai jums bus gauti savo kostiumus 7-10days,po to, kai mes laivą iš savo pavyzdžiu.

    Drop laivyba:

    Mes galime drop laivyba.atsiųskite man savo kliento pristatymo adresą, kai užsakymą.

    Pristatymas:

    Mes pristatymas elementų EMS (3-7days),jei jums reikia greitai gauti produktą,galite pasirinkti UPS arba DHL ir kitų pristatymas.Galite patikrinti Sekimo numerį šią nuorodą, EMS Svetainėje.

    Importo muitai:

    mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

    Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš neigiamų atsiliepimų, mes stengsimės išspręsti problemą, kol būsite patenkinti.Geras bendravimas yra visada geriausias būdas išspręsti problemą.

    Remiantis asmeninės higienos priemonės, siekiant apsaugoti vartotojus, seksualus apatinis trikotažas, priklausančių, įprastomis aplinkybėmis nepriimkite grįžta, tik kai kokybė yra ne žmogus-padaryta žala.

    Grįžta priimti per septynias dienas po prekių gavimo, nuolat prekės ir pakuotės nepažeistos, krovinių padengia pardavėjas.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, prieš jums grąžinti.

    Kokių nors Klausimų ar Reikia,nedvejodami Kreipkitės į Mus.Mes padarysime viską, Kad Tarnauti Jums!

    Žymos: violetinė pagal užsakymą, tiktų, vyrų kostiumas wed, moteris raudona kostiumai lady kostiumas, anglis pilka kostiumas, vyrų kostiumas wed, blizgus kostiumas, vyrai blizgus kostiumas, žmogus pagal užsakymą, tiktų, pagal užsakymą, tiktų, rąstinio vyrai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai