Mediniai Įdomus Hoopas Mesti Žiedas Žiedas Sodo Žaidimas Baseinas Žaislas Lauko Pramogų Mesti Lyno Metimo Mediniai Įdomus Hoopas Mesti Žiedas Žiedas Sodo Žaidimas Baseinas Žaislas Lauko Pramogų Mesti Lyno Metimo Mediniai Įdomus Hoopas Mesti Žiedas Žiedas Sodo Žaidimas Baseinas Žaislas Lauko Pramogų Mesti Lyno Metimo Mediniai Įdomus Hoopas Mesti Žiedas Žiedas Sodo Žaidimas Baseinas Žaislas Lauko Pramogų Mesti Lyno Metimo Mediniai Įdomus Hoopas Mesti Žiedas Žiedas Sodo Žaidimas Baseinas Žaislas Lauko Pramogų Mesti Lyno Metimo Mediniai Įdomus Hoopas Mesti Žiedas Žiedas Sodo Žaidimas Baseinas Žaislas Lauko Pramogų Mesti Lyno Metimo

Mediniai Įdomus Hoopas Mesti Žiedas Žiedas Sodo Žaidimas Baseinas Žaislas Lauko Pramogų Mesti Lyno Metimo

€21.24 €17.84
Yra sandėlyje
w173186

Medžiaga: Kita
Išvestinių Finansinių Priemonių Serija: Derva
Pripučiami: No

  • Kulka Taškų:

    1、Lauko Žaidimų, Žaislų: Vaikams lauko žaidimo žaislai yra lengva nustatyti ir imtis žemyn nieko, kaip ir lauke, kieme žaidimų, kuriuos galima nustatyti arba supakuoti toli pažodžiui 2-3 minutes.Nieko pranoksta tradicinius lauko žaidimų už šeimos ir draugų.

    2、Klasikinis Šalis Žaidimai: Yra linksmas laiko su mūsų gimtadienio žaidimai vaikams; vejos žaidimai yra labai įdomus.Žiedas lobizmas žaidimus vaikai ar suaugusieji gali būti žaidžiamas bet kurioje vietoje; įdomus kempingas žaidimus ar paplūdimio žaidimai.

    3、Kelias Funkcijas: Nesenstantis kieme žaidimai padeda ugdyti vaikų įgūdžius ir gerinti savo vaikų akis-ranka koordinavimo, taip pat smulkiosios motorikos įgūdžius.Tai taip pat padės vaikams su jų skaičiavimo žaisdami įdomus žaidimai vaikams.

    4、Praktika Naudoti: Įdomus šeimos žaidimai vaikams ir suaugusiems.Naudoti, patvarus lynai, supimas žiedai hone savo fotografiją ir mokyti akių-rankų motorikos įgūdžius vaikams ir magistro meno lobizmas.

    5、Aukštos Kokybės Medinė Konstrukcija: 5 storio virvės supimas žiedai su svertinis spalvų žymekliai ir ilgaamžės apdailos medienos rėmo ir žinutes, kad eiti į ką nors, galite mesti į juos.

    Savybės:

    Šis žaislų rinkinys pagamintas iš kietos medienos, kuri yra netoksiškos, saugios ir bekvapis.

    Jis yra populiarus žaidimas, jūs galite žaisti bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, puikus vidaus ir lauko žaidimas, kuris tinka bet kas, bet kokio amžiaus.

    Ji yra labai lengvai ir greitai įdiegti.Žiedas lobizmas nustatyti gali būti surinkti per kelias minutes.Jokios kitos instaliacijos priemonėmis, kurių reikia.

    Žiedas toss žaidimas padeda vystyti vaiko rankų judesių koordinavimą, krypties vertinimas ir stebėjimas.

    Įdomų žaidimą tinka žaisti kartu, padėti gerinti ryšius ir stiprinti santykius tarp tėvų ir vaikų.

    Specifikacija:

    Medžiaga: mediena

    Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

    Dydis: Žiedas Rėmelį- 42*5*2cm / 16.53*1.97*0.79 į; lazdelės ilgis-16cm / 6.29 į

    Svoris: Apytiksl. 500g

    Pakavimo Sąrašas:

    1 x Žiedas Rėmelis Set

    5 x Kilpos

    Žymos: sodo ornamentu, jardin, žiedai mediniai žiedas, hawaian medžio žiedas, priedas sodas, AUGALŲ, medienos lukšto žiedas, medienos pr žiedas, medienos dozavimo žiedas, medienos n dervos žiedas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai