Gamtos milteliai kristalų baldai milteliai kristalų laimingas medis laimingas kristalų medžio baldai Gamtos milteliai kristalų baldai milteliai kristalų laimingas medis laimingas kristalų medžio baldai Gamtos milteliai kristalų baldai milteliai kristalų laimingas medis laimingas kristalų medžio baldai

Gamtos milteliai kristalų baldai milteliai kristalų laimingas medis laimingas kristalų medžio baldai

€12.25 €11.64
Yra sandėlyje
w171370

Regioninės Funkcija: Kinija
Medžiaga: Crystal
Natūralių kristalų grupių.: Natūralus kristalas
Stilius: feng shui
Temos: Talismanas
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: Mjzbf

  • Prekės Paaiškinti Pavadinimas Natūralių kristalų Medžiagos kristalų Svoris

    Ilgis 150mm Pločio ir mm Aukščio

    [ kūdikių įvadas]: 1 iš Brazilijos gamtos kristalų, akmenų, kristalų energijos stiprus, paprastai žinomas kaip akmuo gerovės, kristalų turės įtakos medžiagos, gyvenimo ir likimo, todėl, crystal susitarimą su namų ar biuro turto pozicijos, gali labai sustiprinti finansų transportu. 2, arkliukas Qian Shu - legendinis magic tree.Tai yra esmė visatos esmė visatą, jos filialai gali gaminti begalinis magija pinigų, po gavyba, taip pat atsinaujinančių išteklių, neišsenkantis, neišsenkantis.Jis yra Dievas, medis Kinija.Be to, namą, tuo pačiu metu gali sustiprinti magnetinio lauko, todėl, kad jūsų palaiminimo, turtas, populiarumas, viskas pilnas begalinį gyvybingumą. 3, magijos galia medis: Crystal "pinigų medis", keletas daugiau nei keletas mažų magnetinio rezonanso, vėjas iš debesų - kaip plaukiojantis magnetinis ratas, visai tinka, dujų srauto.Namų ar biuro, turto medžio turės magišką poveikį.Natūralių kristalų turi daugiau nei kelis šimtus milijonų metų Žemės Dvasia, ir turi skirtingas magnetinis laukas ir veikti dėl dydžio ir spalvos ir blizgesio.Ji gali apšviesti protą, proto, dvasios, ir ypatingą energiją.Jis gali išvalyti kūną, o gydymo efektas ir retransport; jis bus labiau turtingas, exorcise blogio ir saugus, todėl, kad sveikatos ir laimės santuokoje yra pilnas.Jis yra vienas iš labiausiai tiktų dovanos šeimoms nustatyti namai ir pagerinti geomanticheskih dovanas artimiesiems ir draugams. 4, medžiaga, iš rankdarbių: visa medžiaga medis yra natūrali medžiaga, turtinga medžių baseino ir medžio kamieno yra pagaminti iš liejimo ekologinių derva, jokio kvapo ir jokios taršos, filialai yra grynos geltonos spalvos vario viela, svarbiausias ir labiausiai būdinga lapų, naudojimo, gamtos kristalas unshaped skaldą, vadovo parengimas! 5, savybes Choi Choi medis: ji yra mūsų patentuotas produktas, iš kurių daugelis yra unikali ir mums.Modeliavimas yra savitas ir nuostabus, žmonėms suteikiant natūralaus grožio. 6, pasirinkimas ir išdėstymas pinigų medis: vieta turtus medžio įdėti poziciją, veranda ir namuose yra geriausi.Gyvenimo namuose, mes paprastai imtis įstrižainės įstrižainės kiekvieno namo, ir pinigų medis gali būti pateikiami kaip bendras rankdarbių, pvz., lange, pertvara, lovos, stalas, staliukas, arbatos staliukas, TV spintelė, Palaukite, kol bus tinkama pozicija.Crystal medžio modeliavimo Aprašymas: krištolo medis, pristatymo pakuotės vario viela ir krištolo lapai yra susiraitęs valstybės, gavęs prekes, pagal paveikslėlį forma, išdėstymas, tas kūdikis gali sutvarkyti įvairių formų, bet taip pat nemokamai žaisti vaizduotės dizainas, ir kūdikis bei "šimtą kaitos modeliavimas".Siūloma, kad kiekviena maža klasteris " crystal būti atidaromos į žiedlapis formą, todėl, kad visai atrodo daugiau prabangų.

    Dėmesio: Dydis gali būti šiek tiek netikslūs, nes skirtingų partijų produktų, arba ranka, matavimo, ačiū už jūsų supratimą!

    Apmokėjimas:

    * Mokėjimas per 7 darbo dienas po konkurso.Prašome įsitikinkite, kad "Laivas" adresą į savo DEPOZITINĘ sąskaitą yra teisinga.

    * Tarptautinių Pirkėjų atkreipkite dėmesį, importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

    Laivybos Ir Tvarkymo:

    * Prekės bus išsiųstos iš Kinijos Paštu Standartinis Pristatymas (su sekimo numeriu).

    * I laivas per 3 darbo dieną po apmokėjimo gavimo.Ji paprastai atvyksta per 30 darbo dienų.Jei jums reikia EMS pristatymas, pls nedvejodami kreipkitės į mane.

    Mes siūlome kelis laivybos galimybių, kaip laikytis:

    1. SAL pristatymas (SAL pristatymas apie 18-30 dienų.pigiau ir greičiau)

    2. Oro pristatymas (Oro laivybos apie 15-20 dienų,greitesnis, bet brangesnis)

    3. EMS pristatymas (EMS apie 6-10 dienų.greičiausias, bet labai brangus)

    4. Jūra, laivybos (Jūra, laivybos trunka apie 45-60 dienų, jūs geriau ne pasirinkti nuotolių laivybos jei neturite kantrybės laukti taip ilgai laiko apie 2 mėnesius.pigiausias, tačiau labai lėtai)

    Kartu Pristatymas

    * Esu laimingas, kad sujungti laivybos elementus laimėjo/įsigijo per 7 dienas.

    * Jūs galite gauti 15% nuolaidą pristatymas.

    * Kartu laivybos nuolaida yra prieinamas tik tada, jei jums padaryti vieną bendrą mokėjimo.Prašome palaukti, kol visi aukcionai baigėsi.Po padaryta, pls e-mail me kartu faktūrą, jei aš nepadarė.

    Grąžinimo Politika:

    * Jei nesate visiškai patenkinti, pls susisiekti su manimi nedelsiant.Prekės gali būti grąžintos per 7 dienas po gavimo 100% grąžinimo. * Grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir išsiųsti kaip sąlygomis, o ne dėvėti, ar pakeista.

    Sąlygos:

    Prekės yra vežamos per 3 darbo dienas nuo mokėjimo gavimo.

    Jei prekė yra pažeista, paštu, galiu grąžinti siuntimo išlaidas ir atlyginti jums šiek tiek pinigų.

    Aš išsiųsti paketai su Kinija Paštu.Jei paketas prarado paštą, aš galiu pakartotinai paketą arba siųsti visas pinigų grąžinimo.

    Aš atsakyti į laiškus, 7 dienas per savaitę.Jei jūs negalite gauti atsakymą iš manęs per 2 dienas, tai reiškia, kad mes negalime gauti savo elektroninio pašto adresą.Prašome įsitikinti, kad jūs nusiųsti laišką į teisingą el. pašto adresą.

    Žymos: kvarcas, medis, ivy kambarys, akmuo kristalas, feng shui medis, dekoro feng shui, feng shui, pinigų medis, medis akmuo, natūralių kristalų urvas, didelis augalas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Ricky Corrales1

      5 Star; Super well packed; Very fast delivery; Stock all good; No damage.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai