Seksualus korsetas Bustier Vestuvių Korsetai ir Bustiers Nėrinių Aplikacija Seksualus korset Corsage Waister Aparatūros Zip Corselet Seksualus korsetas Bustier Vestuvių Korsetai ir Bustiers Nėrinių Aplikacija Seksualus korset Corsage Waister Aparatūros Zip Corselet Seksualus korsetas Bustier Vestuvių Korsetai ir Bustiers Nėrinių Aplikacija Seksualus korset Corsage Waister Aparatūros Zip Corselet Seksualus korsetas Bustier Vestuvių Korsetai ir Bustiers Nėrinių Aplikacija Seksualus korset Corsage Waister Aparatūros Zip Corselet Seksualus korsetas Bustier Vestuvių Korsetai ir Bustiers Nėrinių Aplikacija Seksualus korset Corsage Waister Aparatūros Zip Corselet Seksualus korsetas Bustier Vestuvių Korsetai ir Bustiers Nėrinių Aplikacija Seksualus korset Corsage Waister Aparatūros Zip Corselet

Seksualus korsetas Bustier Vestuvių Korsetai ir Bustiers Nėrinių Aplikacija Seksualus korset Corsage Waister Aparatūros Zip Corselet

€32.96 €21.09
Yra sandėlyje
w171090

Prekės Pavadinimas: Beonlema
Stilius: Sexy
Medžiaga: Spandex
Nepadori Nuotrauka: No
Elemento Tipas: Bustiers & Korsetai
Kilmės: KN(Kilmės)
Apdaila: Appliques
Modelio Numeris: 1704
Seksualinio Pobūdžio: No
Lytis: MOTERIS
Modelio Tipas: Kietas
Medžiagos Sudėtis: 90% Poliesteris,10% Spandex

  • Būklė: 100% visiškai naujas

    Kartų: Šalis,Darbai,Šventės,Vestuves,Kasdien

    Paketą sudarė: 1* korsetas

    Medžiaga: 90%poliesteris,10%spandex

    Spalvos: raudona,juoda,mėlyna

    Dydis: XS/S/M/L/XL/XXL

    Pagrindinės Savybės:

    • Nėriniai, dirželis, užtrauktuko,siuvinėtos aplikacijos

    • Rankų plauti tik

    Dydis

    AU/UK

    Taurė

    Krūtinė(cm)

    Liemuo(cm)

    Ilgis (cm)

    XS

    -

    -

    76-80

    56-60

    38/32

    S

    -

    -

    80-84

    60-64

    38/32

    M

    -

    -

    84-88

    64-68

    38/32

    L

    -

    -

    88-92

    68-72

    38/32

    XL

    -

    -

    92-96

    72-76

    38/32

    2XL

    -

    -

    96-100

    76-80

    38/32

    3XL

    -

    -

    -

    -

    -

    4XL

    -

    -

    -

    -

    -

    5XL

    -

    -

    -

    -

    -

    Pristatymas:

    1. Prekė bus išsiųsta paprastai per 48 valandas po jūsų mokėjimo išvalytas, ir ji gali atidėti, kai kuriais atvejais, pavyzdžiui, savaitgalį, vietinių švenčių ar kitų ypatingų padėtį,jūsų supratimu, yra vertinama .

    2. Prekės pristatymas sekimo numerį, bus patariama, kad jūs.Prašome laikyti susisiekti su vietos paštu, kai jūsų gauti sekimo numerį.Daiktai bus išsiųsti per China Post Oro Pašto, apie 15-60 darbo dienų galite gauti elementą.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei jums nereikia gauti elemento daugiau nei 45 dienas.Ačiū už jūsų supratimą.

    3. Mes taip pat palaikome greitai siuntą "EMS" "DHL" "UPS" (turi papildomą mokestį).

    Grįžti:

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis, nes jis yra gautas.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, panaudota, tokiu atveju , mes negalime priimti grąžinimas arba mainai.

    Visos grąžinamos prekės turi būti tokios pat būklės, kaip jis yra jums, jokių įbrėžimų ar kitų pažeidimų klausimai ir originalioje pakuotėje.Prašome pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti ir savo www.automotoplius.lt ID.

    Už grąžintą, laivybos mokestis turėtų būti apmoka pirkėjas, jeigu prekės yra ne problema, bet, jeigu prekės turi būti grąžinamos arba keičiamos dėl savo kokybės problema, mes jums mokėti už laivybos mokestis .

    2. Jei kokių nors problemų, prašome manau, kad geras bendravimas gali išspręsti bet kokią problemą!Mes jums geriausias sprendimas.Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti bet kokią problemą, bet padarys ir kredito pablogėjimo!Sukelti daug nereikalingų problemų.

    Atsiliepimai:

    Mes tikime, kad jūs galite mėgautis gera pirkėjas patirtimi su mumis.Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų visų paslaugų, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5-Star". .Jei jums kyla kokių nors problemų, apie ką nors, nedvejodami atsiųsti mums užklausą ir mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą. .Jei jaučiate kokį nors insatisfaction, taip pat prašome nedvejodami leiskite mums žinoti, mums duoti antrą šansą jį ištaisyti, prieš jums nuspręsti, kad neliktų jokių neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

    Žymos: venecija korsetas bustier, bustier suknelė, korsetas korsetas, sidabro užtrauktukas korsetas, korsetas moteris, vyrai, korsetai, big sexy bustier, korsetas, korsetas sexi, vestuvių korsetas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Markovasneshka

      Wife is delighted with everything as she ordered

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai