BP anijonas nano akinius, kurių lęšiai stabdžių mėlyna-nustatyti glaukomos, medicinos ,grožio pramonei . BP anijonas nano akinius, kurių lęšiai stabdžių mėlyna-nustatyti glaukomos, medicinos ,grožio pramonei . BP anijonas nano akinius, kurių lęšiai stabdžių mėlyna-nustatyti glaukomos, medicinos ,grožio pramonei . BP anijonas nano akinius, kurių lęšiai stabdžių mėlyna-nustatyti glaukomos, medicinos ,grožio pramonei .

BP anijonas nano akinius, kurių lęšiai stabdžių mėlyna-nustatyti glaukomos, medicinos ,grožio pramonei .

€48.22 €40.98
Yra sandėlyje
w169504

Lytis: VYRAI
Lęšių Medžiaga: Polikarbonatas
Dydis: 39mm*139mm
Lęšių Optinės Požymis: UV400
Lęšio Aukštis: 39mm
Tipas: Profesinės akiniai
Prekės Pavadinimas: NE-WOLAND
Prašymas: Unisex
Stilius: Akiniai
Naudojimas: Glaukoma, medicinos ,grožio pramonei .
Sertifikavimo: ISO9001,CE,FDA
Rėmas Medžiaga: Plastikiniai
Akiniai Tipas: Akiniai nuo saulės
Lęšio Plotis: 59.5 mm
Akiniai struktūra: Rėmas
Oem: Prieinama
Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
Produkto Tipas: BP Anijonas Nano akiniai
Matoma pralaidumas: 99.9%
Gamybos Funkcija: Skatinti metabolizmą akis, Atsispirti, nuovargis, Regėjimo aiškiau
Modelio Numeris: PB-Anijonas Specifikacijos-DG-001
Elemento Tipas: Akiniai

  • BP anijonas nano akinius, kurių lęšiai stabdžių mėlyna-nustatyti glaukomos, medicinos ,grožio pramonei .

    Produkto vaizdai:

    Dydis:

    Aukštis rėmas:39mm

    Plotis rėmas:139mm

    Tarpas tarp nosies:20mm

    Kojos rėmo:133mm

    . Įpakavimas: 1piece/pak

    Atitikties ataskaita

    "CE" atitikties

    ISO9001 kokybės sistema

    Patikrinimo ataskaita

    Produkto pristatymas:

    Dauguma žmonių gali patyrę kai kurie akių problemų, per metus.Pavyzdžiui, akių nuovargį, sausų, buvo pilnas kraujo, ir skambučių, tokių kaip infekcijos arba akių niežulys ekspertai suabejojo.Šiuo metu medicina įrodė, kad akis labiausiai ligas sukelia hipoksiją (deguonies trūkumas).Kai akies deguonies ir vandens tiekimas yra mažas, lėtą medžiagų apykaitą ir detoksikacijos procesą aplink akis, sukelti pagrindinė priežastis, dėl akių liga, pvz., astigmatizmas, glaukoma, katarakta, trumparegystė, presbyopia, plaukiantys, akių sausumas pradeda gaminti.BP Anijonų kiekis tarp 1500 + į + 1700, bus srityje akys išleidimo Anijonų ir EGLĖS skatinti kraujotaką ir medžiagų apykaitą, pagerinti ir išvengti akių ligų, tuo pačiu metu, kad akių srityje pareikšti kietas ir gaivinamasis efektas.

    Kasdien,mes labai priklauso nuo kompiuteriai,nešiojamieji kompiuteriai,televizoriai,išmanieji telefonai,planšetiniai kompiuteriai ir pan, biure ir namuose, darbo ar laisvalaikio tikslais.Tiesą sakant,spinduliai sklinda iš šios elektros prietaisus, gali būti žalinga mūsų akis,sukelti skurdesnių regėjimą ir sukelti įvairių akių sąlygų.Akių sąlygas, kad žmonės dažniausiai kenčia nuo įtraukti astigrnatism,katarakta,glaukoma,trumparegystė, presbyopia,plaukiantys,sausų akių sindromas ir daugiau.Mes žinome, kad svarbu rūpintis mūsų akis,bet tai yra sunku toleruoti gyvenimo kokybė tiesiog apsaugoti mūsų akis, kad čia ateina paprastas ir veiksmingas sprendimas.Kaip tai veikia Patentuotos medžiagos ir nano technologijų išleidimo Tolimųjų Infraraudonųjų Spindulių ir Anijonų, kurie gali skatinti kraujotaką ir medžiagų apykaitą aplink akis,kurios padės užkirsti kelią ir pagerinti bendrą akių problemas.Ji taip pat padeda nuraminti akis ir sumažinti nuovargį, didinant deguonies aprūpinimą į akis.Rekomendacija ,dėvėti BP nano energijos akinius 8-10 valandų per dieną .

    Pakuotė: 1PC/OPP bag/ objektyvas audinys/black box.

    Newoland akinių serija:

    Prašymas

    Pristatymas: 1.Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas. 2.Mes atsiųsime elementus per 2-5 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą be kita ypatinga padėtis. 3.Prekės yra vežamos per tarptautinio oro paštu kinija paštu,Paprastai,mes teikiame registruotas sklypas, paslauga, prekės pristatymas,su sekimo numeriu.Įprastomis aplinkybėmis,pristatymas trunka maždaug 15-30 darbo dienų.Kartais pristatymas užtruks ilgiau, jei pakuotė yra pasirinktas muitinės tikrinimas atsitiktinės atrankos būdu.Pirkėjas mokėti už laivybos ir tvarkymo mokesčiai,kuris yra negrąžinamas.Mes laivas visame pasaulyje ir laivybos ir tvarkymo mokestis yra tas pats. 4.Pristatymo laikas visiškai priklauso nuo vartojimo muitinės ir pasiuntinių paslaugų bendrovė. 5.Tarptautinės Pirkėjai,prašome pastaba: Importo muitų ,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės vieneto kaina.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų.Mes esame atsakingi už laivybos,nes mes nesame atsakingi už muitinės formalumų atlikimo.Pirkėjai turi tvarkyti muitinės formalumus jų pačių,muitinės procedūros, dėl pvm grąžinimo nepriimami.Atsiliepimų: 1.Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums,prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos,ačiū labai. 2.Mes visada galime pasiūlyti geriausią kainos geriausius produktus ir paslaugas jums. 3.Prašome susisiekti su mumis per www.automotoplius.lt arba elektroniniu Paštu, prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių),arba neigiamas(1-2stars)atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti nuotaikos čia,ačiū

    Žymos: yanaha, atvartas sony, rėmo akiniai nano, dubleto objektyvas, derliaus dg akiniai nuo saulės, dg ming, automobilių akiniai, vyrų g akiniai, colnels akiniai nuo saulės, 2 stiklinės.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai