300/500 ml Nosies Švaresnis Nosies Plovimo Neti Puodą BioNase Rinitas, Sinusitas Išgydyti Nosies Masažo Prietaisas 70ml Purškimo Butelis Terapija 300/500 ml Nosies Švaresnis Nosies Plovimo Neti Puodą BioNase Rinitas, Sinusitas Išgydyti Nosies Masažo Prietaisas 70ml Purškimo Butelis Terapija 300/500 ml Nosies Švaresnis Nosies Plovimo Neti Puodą BioNase Rinitas, Sinusitas Išgydyti Nosies Masažo Prietaisas 70ml Purškimo Butelis Terapija 300/500 ml Nosies Švaresnis Nosies Plovimo Neti Puodą BioNase Rinitas, Sinusitas Išgydyti Nosies Masažo Prietaisas 70ml Purškimo Butelis Terapija 300/500 ml Nosies Švaresnis Nosies Plovimo Neti Puodą BioNase Rinitas, Sinusitas Išgydyti Nosies Masažo Prietaisas 70ml Purškimo Butelis Terapija 300/500 ml Nosies Švaresnis Nosies Plovimo Neti Puodą BioNase Rinitas, Sinusitas Išgydyti Nosies Masažo Prietaisas 70ml Purškimo Butelis Terapija

300/500 ml Nosies Švaresnis Nosies Plovimo Neti Puodą BioNase Rinitas, Sinusitas Išgydyti Nosies Masažo Prietaisas 70ml Purškimo Butelis Terapija

€4.94 €3.46
Yra sandėlyje
w16933

Naudoti 1: Nosies Plovimo Druska
Dropshipping: Paramos Dropshipping
pavadinimas 7: Skalauti nosį cleaner
Naudoti su 2: Nosies Skalavimo Sumaišykite Druska
Prašymas: nosies plovimas
Punktas: Neti Pot
pavadinimas 8: nosies valymas
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Numeris: Nosies Cleaner
pavadinimas 3: Nosies Irrigator
pavadinimas 5: Nosies Cleaner
pavadinimas 6: Sinusitas Rinito Gydymas Gydymas
pavadinimas 10: nosal sinusinio skalauti
pavadinimas 4: nosies plovimo cleaner
Prekės Pavadinimas: SALORIE
Pavadinimas 9: sinusinio cleaner

  • 300/500 ml Nosies Švaresnis Nosies Plovimo Neti Puodą BioNase Rinitas, Sinusitas Išgydyti Nosies Masažo Prietaisas 70ml Purškimo Butelis Terapija

    Aprašymas:

    100% brand new ir aukštos kokybės

    Talpa 500/300ml, gali būti naudojamas visoms šeimoms

    Standartinis plauti nosį, plauti nosį, skirti suaugusiųjų ir vaikų

    Savybės:

    Nosies plovimo yra pagrįsta žmogaus nosies vidaus fiziologinės struktūros charakteristika ir produkto dizaino, ekspertai rekomenduoja reguliariai valyti nosies ertmės per nosies ertmę, siekiant pašalinti nešvarumus, žiedadulkes, pooperacinis likučių, dulkių ir pan.turi gerą poveikį padėti, individualus kasdien nosies priežiūra ir praktinių produktas

    Pakuotė: saugos burbulas krepšys

    Kaip Naudoti:

    1. Supilkite paketo 4.5 /arba 2,7 g, nosies plovimo druskos į vandens butelį ,tada įpilama šilto vandens 500 /300ml ženklas.

    2. Prašome įsitikinkite, kad vandens temperatūra yra apie 37 ° c. Jis turi jaustis drungnu jei paliestas pirštu patarimai .Sumaišykite nosies plovimo druska thouroughly, kol visiškai ištirps ,ir tada užsukite dangtelį.

    3. Pasirinkite tinkamą antgalį :būtinai pasirinkite vaiko nosies plovimo patarimas vaikams .Vaikams negalima naudoti suaugusių patarimas.

    4. Teisinga laikysena :ar jūsų viršutinę kūno pasvirusi į priekį , žiūri ,ir su galva šiek tiek pasvirusi nr. pusėje ,Laikykite buteliuką aukštyn kojom ,ir švelniai įkiškite antgalį į vieną nosies landą .Atsipalaiduoti ,burna šiek tiek ir kvėpavimas (per burną ) .Nelaikykite savo kvėpavimą, nereikia kvėpavimas per nosį .Paspauskite vožtuvo mygtuką apačioje, vandens butelis (1 Pav.), ir sprendimas bus automatiškai srautas .NĖRA spaudimo vandens butelį .Skalavimo tirpalą patenka į nosies landą ir maudytis nosies ir sinusų ir išeiti į kitą šnervę.Kai apdailos skalbimo vieną šnervę ,atleiskite mygtuką, kad sustabdytumėte sprendimas .Pasukti plauti abi šnerves.

    Atsargumo priemonės:

    Nenaudokite vandens arba reguliariai druska vietoj nosies plovimo pardavimas

    Norėdami išvengti diskomforto ,sumaišykite nosies plovimo druskos tirpalo į tinkamos koncentracijos, griežtai laikantis nurodymų, aprašytų šiame vartotojo vadove

    Nenaudokite, jei iš vienos pusės nosies kištukai,arba kai kurių otitis media ar kitos ausies ligos

    Vaikai 8 metų ar pagal reikėtų naudoti šį produktą, vadovaujami gydytojo ir tėvų

    Skalbimo mašina throuroughly prieš ir po kiekvieno naudojimo

    Produktas turėtų būti laikomi vėsioje ,sausoje ,gerai vėdinamoje vietoje .Vengti tiesioginių saulės spindulių ir laikyti jį atokiai nuo ėsdinantis skystis ar dujos

    Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

    Paketų Sąrašo:

    1 x 300ML Nosies Plovimo Butelis

    1 x 500 ML Nosies Plovimo Butelis

    1 x 70ML Purškimo Butelis

    1 x Lazerio BioNase Mašina

    ( Mes turime keletą skirtingų kombinacijų.Prašome pasirinkti skirtingas, atsižvelgiant į jūsų poreikius)

    300/500 ml Neti Puodą:

    Priežastis nosies strictness:

    Nosies strictness ir šalto, dažnai susiję vieni su kitais.Žmonės, kurie turi šalto dažnai turi stora nosies, ir tie, su stora nosis yra linkę peršalsiu.Pagrindinė priežastis, dėl strictness nosies, kad po nosies gleivinė pažeista, ji negali išgydyti ilgą laiką.Įvairių virusų rūšių, oro augti ir vystytis, pažeistas plotas, formavimo pažeidimų!Tokiu būdu mūsų nosis dažnai jaučiasi nepatogiai, sausa nosies, užgulta nosis, nosies alergijos, nosies skausmas ir kt.Šie simptomai yra nosies sandarumą.Kai yra tikimybė, pažeidimo parengs į galvą, arba giliai į kvėpavimo takus, sukelia galvos skausmą ar šalta!

    Jei pažeistą nosies gleivinę nėra išgydyti ilgą laiką, ji taps stora nosies.

    Principas fototerapija:

    Trijų pakopų ciklas nosies strictness - lengva atsisveikinti su nosies

    Pirmas žingsnis: glotnumas nosies ertmėje, simptomai, nosies užgulimas, dingsta, kad mikrocirkuliaciją yra pagreitintas, ir kvėpavimas yra atkurta sklandžiai.

    Antras žingsnis: remontuoti pažeistą nosies gleivinę, skatina žaizdų gijimą, sumažinti gamybos išskyros, ir visiškai nužudyti įvairių patogeninių bakterijų sukelti peršalimas.

    Trečias žingsnis: išsamią sveikatos kondicionavimo ir aktyvacijos nosies ertmėje.Žalia fizioterapija koncepcija visiškai išsprendžia šalutinis poveikis, kurį sukelia ilgai vartojant nosies ertmės ir kitų defektų, tokių kaip operacijos, kurios negali būti visiškai idėja reali.Kliniškai patikrinta daugiau nei 6,300 atvejais daugiau nei 30 trys ligoninės Pekine, Šanchajuje, Uhanas ir kt.: Nosies fizioterapija yra veiksmingi, saugūs ir patikimi.

    Naudojimo instrukcijos nosies:

    Nuimkite baterijų skyrelio dangtelį (2+1).

    Įdėti 9V šarminė baterija baterijos skyriuje.

    Įkiškite kabelį į lizdą kontrolės langelį.

    Įdėkite gumos nosies įrašą į nosį, todėl įsitikinkite, kad du mikro-šviesos šaltinių, viršuje įveskite nosies 1-1,5 cm.

    Paspauskite mygtuką pradėti.

    Žalią šviesą turėtų apšviesti nuolat, o ne mirksi.

    Mirksinti lemputė rodo, veiklos nepakankamumas (mažo baterija ar laidas nėra tinkamai įtraukti į valdymo dėžutė).

    Žalia lemputė automatiškai išsijungia po gydymo. (15 minučių, o pusė).

    Kaip naudoti šį produktą:

    (1) Atidarykite dangtelį ir paspauskite +, - polių įdiegti 9V šarminės baterijos (jei akumuliatoriaus įtampa yra per maža, pakeiskite bateriją).

    (2) Sujungti lazerio vielos ir įdėti lazerio galvutė į nosies ertmę.

    Žymos: navage nosies švaresnis komercinės, nosies plovimo, nosies švaresnis komercinės, nosies purškalas, bionase lazerio terapija, cleaner nosies, nosį plauti, massag, vaikų nosies plovimo cleaner, išgydyti ir plauti.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai