Stiprus Gyvis Vonios Kambarys Stalčiuko Kampe Lentynos Rūšiavimo Stovas Prie Sienos Tvirtinamas, Šampūnas, Losjonas Krepšelį Stovo Stiprus Gyvis Vonios Kambarys Stalčiuko Kampe Lentynos Rūšiavimo Stovas Prie Sienos Tvirtinamas, Šampūnas, Losjonas Krepšelį Stovo

Stiprus Gyvis Vonios Kambarys Stalčiuko Kampe Lentynos Rūšiavimo Stovas Prie Sienos Tvirtinamas, Šampūnas, Losjonas Krepšelį Stovo

€7.59
Yra sandėlyje
w168408

Diegimo Tipas: Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Pakuotė: Ordiary
Modelio Numeris: Z1036
Nėra. Pakopų: Vieną
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

  • Vonios Lentyna Dušo Caddy su Stipri Siurbimo Taures Nerūdijantį plieną, Laikymo Krepšelis Vonios kambarys Trikampio

    Produkto aprašymas

    medžiaga:nerūdijantis plienas

    spalva:sidabrinė

    dydis:peržiūrėti nuotraukas,

    paketą sudaro:1 vnt Trikampio siurbimo vonios lentyna

    Patogus:

    Šis krepšys yra puikus sprendimas laikyti jūsų padriki daiktai tvarkingai ir dailiai.

    Kaip Įdiegti

    Mūsų siurbimo vonios lentynos yra skirta įrenginio metodai (siurbtuką ).jis gali būti lengvai įdiegtas ant bet kokių paviršių,

    Siurbtukas dėl lygaus paviršiaus.

    Naujoviškas pasukite ir užrakinkite siurbimo technologija leidžia šį produktą montuoti ant sienos saugiai be varžtų ar vinių.

    Šiltas Priminti

    1.Siurbtukas veikia geriausiai, ant keraminių plytelių, stiklo, veidrodžio, granito, nerūdijančio plieno, akrilo, laminatas ir visus neakytojo paviršiaus su blizgančiu.

    Siurbtukas neveiks ant akmens, medienos, šlifuota arba nešlifuota, sujungta plytelių, porceliano, marmuro & kokio nors paviršiaus, kuris yra nelygus, akytas arba matinis baigtas.

    2. Galia siurbtukas priklauso nuo oro išleidimas iš gyvis taurės.Taigi, paviršiaus turi nebūti įgaubtas išgaubtos, skyles,skysti ar dar ką nors,

    Produkto Istoriją

    Mūsų namų ūkio produktų, siekiama, kad jūsų gyvenimas paprastas, bet gražus.Didelį dėmesį į kiekvieną detalę.Mes stengiamės maksimaliai funkcijas kiekvieno produkto.

    Mūsų Paslaugos

    Jūs galite bendrauti su mumis už bet kokius klausimus per TradeManager, mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, Jei mes ne internetu, prašome elektroniniu paštu mums, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

    Mokėjimo

    Sąlyginio deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės, Visa, Paypal.Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis el. paštu arba internetu

    TradeManager.

    Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.

    Pristatymas

    Jei jums, kad yra labai skubus, pls pasirinkti express, tokių kaip DHL, EMS, "FEDEX" ir tt.

    Po jus, kad, kai produtcss yra sandelyje, tiesiog don\ \ 't nerimauti, mes informuosime jus ne pirmą kartą.mes tikimės jūsų supratimo, ačiū, brangusis.

    Laivybos būdas/Pristatymo Laiko

    www.automotoplius.lt Standartinis Pristatymas/15-60 darbo dienas

    Kinija post/15-60 darbo dienas

    DHL/3-8 darbo dienos

    EMS/8-25 darbo dienas

    "Fedex" /5-15 darbo dienų

    Epacked/20-25 Woking Dienų

    Pastaba:jei jūs don\ \ 't gauti savo sklypo, į kurį laiko bus daugiau, kreipkitės į mus pratęsti laiką, ačiū.

    Grįžti & Keistis

    Dėl skirtingų matavimo metodų.1-5cm paklaida leidžiama

    kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

    Atsiliepimai

    1. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų teikėjas.pls palikti mums teigiamų atsiliepimų "5 žvaigždės", tai yra mūsų pasiūlymas padaryti geriau už jus.ir mes gradly daryti tą patį už jus.

    2. Jokių problemų, apie mūsų produktus, prašome don\ \ 't palikti mums "1/2/3 star" atsiliepimų kol susisiekti su mumis.tiesiog susisiekite su mumis, mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.labai ačiū.

    Žymos: savininkas klavišą sienos, vonios kampe lentynos, kampe vazonas, virtuvės storag, kampe gėlių stovas, sukimosi kampas lentynos, vonios lentyna, liesas kampe lentynos, kampe lentynos, stalviršio kriaukle.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai