Karštas Filmo Karštas Filmo Karštas Filmo Karštas Filmo Karštas Filmo Karštas Filmo

Karštas Filmo "Žvaigždžių Karai" Cosplay Kostiumų Berniukams Jėga, Pažadina Audros Kariai Darth Vader Helovinas Kostiumas Vaikams šalis Suknelė

€27.44 €19.21
Yra sandėlyje
w167743

Sezonas: Pavasarį,Vasarą,Rudenį ir Žiemą
Proga: Šalis, Helovinas, Kalėdos
Lytis: VYRAI
Sudedamosios dalys: Jumpsuits & Rompers
Simbolių: žvaigždžių karai
Medžiaga: Lycra
Custom: Taip
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Šaltinio Tipas: Filmų ir TV
Šaltinis: zentai
Vaidmuo: žvaigždžių karai
Raktinis Žodis: Zentai Kostiumas
Elemento Tipas: Rinkiniai
Kilmės: KN(Kilmės)
spalva: juoda
Komponentas: vienas gabalas visiškai bodysuit

  • 1)Nauja, Rankų Darbo

    2) Atspausdinta ant 4-way ruožas spandex.

    3) Nuolatinis spalva.Niekada Išnyks.

    4) Paslėpti atgal užtrauktuką.

    5) Galima skalbimo mašina, jei ne klijuoti lęšiai ir batai yra klijuojamos.Kitaip, minkštas rankų plovimas yra siūloma.

    6) be baliklio.Ne geležies.Nugara-sausas.

    1.Mokėjimo

    Paprastai, mes priimame mokėjimo būdus: kredito kortelė arba mūsų apsaugos tik suteikia mokėjimo būdų, kaip priimti www.automotoplius.lt platforma.

    2.Vežimas

    2.1.mes teikiame visame pasaulyje vežimas, išskyrus FPO ir GOA. 2.2.Paketas bus išsiųstas 2-4 dienų, jei įsakymo nr. mokėjimo/adresas/klientai/atostogų problemos. 2.3.Daugelis laivybos metodai gali būti parenkamas pagal jūsų pageidavimus,visos laivybos metodai stebėjimo numberwhich galima stebėti internetu. 2.4.Prašome susisiekti su mumis patikrinti paketą, jei jūs ne gauti 40-60 dienų po to, kai jūs galite sekti internetu.mes prašymą laivybos kompanija patikrinti ir spręsti problemas kaip galima greičiau.

    3.Grąžinimo Politika

    Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, jūs galite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo itemand grąžinti ją per 7 dienas grąžinti visą.Prekė turi būti tos pačios būklės, kaip jis buvo pristatytas į jus.Prašome atkreipti dėmesį, kad laivybos išlaidos yra negrąžintinas.

    4.Atsiliepimai

    Jei elemento viduje sklypas buvo sudaužyti ar pavogti akivaizdu, nors jūs gaunate."Ginčas?""Blogas apžvalga"?Ne,tai nėra teisingas sprendimas, Teisė idėjos yra tokia: 1.Atidaryti parcel post office ar po vyro buvimas 2.Ji yra sugadinta arba ne tai, ką užsisakėte,paklausti pašte teikti 3.oficialus dokumentas,ypač teiginys reguliariai popieriaus(pridedama nuotrauka jūsų nuoroda)PS(UPS&DHL.prašome susisiekti su mumis laisvai prieš atsisakydama sklypas) Pastaba: 1.kai siuntinys ateina,prašome patikrinti jį veidas į veidą; 2.pasirašyti po patikrinimo.

    5.Dropshipng/Didmeniniams

    5.1.jūs galite parsisiųsti paveikslėlį iš mūsų parduotuvės parodyti savo klientams arba įkelkite į jūsų parduotuvę laisvai. 5.2.Prašome pateikti užsakymą mūsų parduotuvėje tiesiogiai, jei turite, kad iš savo klientų,tada mes išsiųsti paketą savo pirkėjams.be mūsų informacijos laivybos būdas, kurį pasirinkote. 5.3. Nuolatiniams klientams galite gauti papildomų nuolaidų,dropship ir didmeniniams yra lengva,greičiau ir viršuje conveninet jūsų verslui.

    Žymos: klonas lego, mandalorian, drrsses vaikai, kambarinės apranga, flash žaislas, vyrai mortal kombat, "lego" ninja, boba atkarpa fett šalmas, modelis star wars mandalorian, Žvaigždučių Karas.

  • Atsiliepimai (2)

    • Simpsonbart2000

      yes

    • Johnnyheel

      I don't know yet. They ordered for the new year, I'll unsubscribe later. But expensive for one fabric.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai