Ne-susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Ausies Termometras Kaktos Tris Režimo Jungiklis Termometras Termómetro Namo Lauko Suaugusių Šuniukų Maro Lazerinį Ginklą Ne-susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Ausies Termometras Kaktos Tris Režimo Jungiklis Termometras Termómetro Namo Lauko Suaugusių Šuniukų Maro Lazerinį Ginklą Ne-susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Ausies Termometras Kaktos Tris Režimo Jungiklis Termometras Termómetro Namo Lauko Suaugusių Šuniukų Maro Lazerinį Ginklą Ne-susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Ausies Termometras Kaktos Tris Režimo Jungiklis Termometras Termómetro Namo Lauko Suaugusių Šuniukų Maro Lazerinį Ginklą Ne-susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Ausies Termometras Kaktos Tris Režimo Jungiklis Termometras Termómetro Namo Lauko Suaugusių Šuniukų Maro Lazerinį Ginklą Ne-susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Ausies Termometras Kaktos Tris Režimo Jungiklis Termometras Termómetro Namo Lauko Suaugusių Šuniukų Maro Lazerinį Ginklą

Ne-susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Ausies Termometras Kaktos Tris Režimo Jungiklis Termometras Termómetro Namo Lauko Suaugusių Šuniukų Maro Lazerinį Ginklą

€11.85 €6.40
Yra sandėlyje
w167683

Matavimo Atstumas: 3-5cm
Maitinimo Šaltinis: 2* AAA šarminės baterijos 1,5 V(nepridedami)
Svoris: 50.5g
spalva: Balta
Santykinė drėgmė: Didesnis kaip 85%
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: Ne-susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Termometras
Darbo aplinkos temperatūra: 10~40℃
Pristatymo būdas: Dropshipping
Matavimo Laikas: <1 sekundė
Dydis: 139*38*39mm

  • Ne-susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Ausies Termometras Kaktos Tris Režimo Jungiklis Termometras Termómetro Namo Lauko Suaugusių Šuniukų Maro Lazerinį Ginklą

    Savybės:

    1. Tikslūs matavimo: produktas priima centrinis indukcijos matavimo ir matavimo duomenis, galima tiksliai rodoma per vieną sekundę, greitai ir tiksliai.

    2. Paprasta operacija: produktas gali būti įvertintas tik ir siekiama matavimo dalis, operacija yra paprasta ir patogu, neliečiant odos, tinka keliems šeimos nariams, saugesni ir labiau higieniška.

    3. Trys režimai: produktas palaiko trijų rūšių ausis, kaktą ir objekto matavimo, su trijų spalvų apšvietimas poveikis, kurį gali rodyti dabartinę sveikatos būklę laiko, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.

    Aprašymas:

    Šis produktas yra infraraudonųjų spindulių termometras, ne-kreipkitės ir saugiau, skirtas temperatūros matavimo žmogaus kūno ir daiktų, maža ir išskirtinį, greitai priemonė, patogu ir praktiška.

    Techniniai duomenys:

    Maitinimo šaltinis: 2* AAA šarminės baterijos 1,5 V(neįtraukti)

    Temperatūros matavimo diapazonas: 32~42.9℃ (žmogaus kūnas)

    5~80℉ (objektą)

    Matavimo atstumas: 3-5cm

    Dydis: 139*38*39mm

    Svoris: 50.5 g

    Matavimo laikas:

    Darbo aplinkos temperatūra: 10~40℃

    Santykinis drėgnumas: < 85%

    Spalva: Balta

    Pakuotė:

    1* Infraraudonųjų spindulių termometras

    1* Instrukcija

    Pastabos:

    1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

    Žymos: smart vandens iš čiaupo, pistoletas orbeez, skaitmeninis ir spindulių termometras laster, geo metro suzuki swift, mini gun lazeriu, seeed, pramonės pyrometer, thermomet, lazerio terapija riešo, thermometr.

  • Atsiliepimai (1)

    • Alik 02 13

      Mkelah tcherou 3lih Raho nesab Ana Dert 5 nejoum Bach yrsli derahm fi PayPal beser3a

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai