Už Geely Coolray Pabėgti 2018-2020 Automobilių salono Prietaisų skydelis membrana LCD ekranas TPU apsauginė plėvelė Anti-scratch Už Geely Coolray Pabėgti 2018-2020 Automobilių salono Prietaisų skydelis membrana LCD ekranas TPU apsauginė plėvelė Anti-scratch Už Geely Coolray Pabėgti 2018-2020 Automobilių salono Prietaisų skydelis membrana LCD ekranas TPU apsauginė plėvelė Anti-scratch Už Geely Coolray Pabėgti 2018-2020 Automobilių salono Prietaisų skydelis membrana LCD ekranas TPU apsauginė plėvelė Anti-scratch Už Geely Coolray Pabėgti 2018-2020 Automobilių salono Prietaisų skydelis membrana LCD ekranas TPU apsauginė plėvelė Anti-scratch Už Geely Coolray Pabėgti 2018-2020 Automobilių salono Prietaisų skydelis membrana LCD ekranas TPU apsauginė plėvelė Anti-scratch

Už Geely Coolray Pabėgti 2018-2020 Automobilių salono Prietaisų skydelis membrana LCD ekranas TPU apsauginė plėvelė Anti-scratch

€14.82 €8.16
Yra sandėlyje
w166601

Pavadinimas: LCD Ekranas TPU Raštas
Modelio Pavadinimas: Už Geely Coolray Pabėgti
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Įmontuoti 1: Už Geely Coolray Pabėgti Prietaisų skydelis membrana
Metų: 2018 2019 2020
Medžiagos Tipas: TPU
Elemento Tipas: Interjero Juostelės
Pakuotė: 1 x TPU Screen Protector

  • Svarbus Priminimas: Apie TPU Minkšta Plėvelė: 1. Į TPU minkštas filmas yra plaunamas ir gali būti įdiegta per kelis kartus. 2. Purkšti vandeniu ar plovikliu vandens dėl filmo ir ekrano pagalba išspausti burbuliukų. 3. Minkšta plėvelė gali būti įdiegta daug kartų, be žalos.Jei įdiegti nepavyko, tiesiog pašalinama, ir įdiegti jį dar kartą, kol jis bus sėkmingas.Monitorius turi būti išvalyti prieš montavimas ir užtikrinti, kad nebūtų dulkių.Siųsti laišką į leiskite mums žinoti ne pirmą kartą, Jei jums gauti skaldytų produkto(neteisingą produkto), arba trūksta kai kurių gabalas, tada mes pasirūpinsime, siuntimas jums naują nemokamai.

    Už Geely Coolray Pabėgti 2018-2020 Prietaisų skydelyje, TPU membrana Prašome patvirtinti jūsų ekrano dydis yra suderinama su mūsų prekės prieš pirkimą pagal paveikslėlį ir tekstą aprašymas.Įmontuoti: Už Geely Coolray Pabėgti 2018-2020 Medžiaga:TPU ar jūs kada nors patyrėte tokių bėdų?Originalus automobilinis aparatas navigacijos / center jutiklinis ekranas nėra apsaugotas, lengva subraižyti.atsparus įbrėžimams,veiksmingai atsispirti susidūrimo kietus objektus ir trinties daugiau anti-scratch rezultatus.taigi screen protector gali jums suteikti didžiausią apsaugą jūsų mylimasis carrsquos ekraną.HD Skaidrus, 99% Spalvų atkūrimą atkurti tikrąją spalvą, pareikšti aiški ir teisinga, navigacijos naudojant patirtis,didelės raiškos ir puikus ilgaamžiškumas.Sklandžiai Liesti Jausmas Danga gali veiksmingai sumažinti pirštų atspaudų ir naftos, hidrofobinės, taip pat burbulas nemokamai; -ultra plonas , geriau sklandžiai ir touch jausmas.

    Žymos: coolray, cleaner ultrason, "android" geely, sx11, jeely coolray, geely x3, geely coolray sx11 stogo bagažinės, automobilių belaidžio x6, geely ck1 ck2 ck3, auto panelės.

  • Atsiliepimai (4)

    • Valek 666

      Corresponds to the description

    • Jeko 520

      Bad Quality and Not Fit The Screen Size

    • Valeragridin

      The seller sent the wrong goods a second time.

    • Ddabrowskisdb

      The size is smaller than the dashboard

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai