Pažangi Prieigos Kontrolės Užraktas Smartfon APP Pažangi Prieigos Kontrolės Užraktas Smartfon APP Pažangi Prieigos Kontrolės Užraktas Smartfon APP Pažangi Prieigos Kontrolės Užraktas Smartfon APP Pažangi Prieigos Kontrolės Užraktas Smartfon APP Pažangi Prieigos Kontrolės Užraktas Smartfon APP

Pažangi Prieigos Kontrolės Užraktas Smartfon APP "Bluetooth" Stiklo Durys Prieigos Kontrolės Lankomumo Smart Durų Užraktas Fechadura Skaitmeninis

€49.91 €30.95
Yra sandėlyje
w166003

Prekės Pavadinimas: YOUTHINK
Tipas 2: smart Lock
9 tipą: cerradura electronica
3 tipas: fechadura skaitmeninis
Modelio Numeris: "Bluetooth" Smart Lock
Tipo 10: Elektroninis Durų Užraktas
6 tipas: fechadura eletronica
Tipas 1: durų spynos
Tipas 4: smart durų užraktas
Tipas 8: cerradura puerta
7 tipas: skaitmeninis durų Užraktas
Sertifikavimo: NĖRA
Tipas 5: cerradura inteligente
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Pasekėjų

    Jei jums patinka mūsų produktų ir paslaugų, kad jūs įspūdingas ,prašome spausti sekti ir tapo mūsų pasekėjų ,ten bus kai counpons arba diskonto ypač mūsų pasekėjų, kai jums, kad vėl mūsų parduotuvėje.

    Labai ačiū už jūsų susidomėjimą mūsų daiktų ir linkime jums malonaus pirkimo.Jei turite klausimų apie mūsų daiktų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes visada čia, su jumis.

    Pažangi Prieigos Kontrolės Užraktas Smartfon APP "Bluetooth" Stiklo Durys Prieigos Kontrolės Lankomumo Smart Durų Užraktas Fechadura Skaitmeninis

    PASTABA:programa gali valdyti prieigos kontrolės, siųsti slaptažodį ir durų atidarymo įrašą galima peržiūrėti per "Bluetooth" range, ir susirinkusieji taip pat gali būti patikrinta.Įjungimo laikas gali būti pritaikyti, ir APP bus tik ekrano atrakinimo rekordą.

    Savybės:

    Pagamintas iš cinko lydinio, tvirtas ir patvarus.

    Debesis atsarginės kopijos paslauga.Kai įvyko avarija atsitinka, nėra reikalo nerimauti, kad durys gali būti atidaromos ir duomenys yra saugūs.

    Pass word apsaugoti pareigos.Galite įvesti daug skaitmenų prieš ir po savo kodą, atidarykite duris, pavyzdžiui, jūsų kodas yra 666666, galite įvesti 12352+666666+98658 norėdami atidaryti duris į advoid slaptažodis yra krekingo.

    "Bluetooth" APP " mobiliojo telefono atrakinimas, daugiau saugus nei WiFi išlaisvinti.Patogiau, nereikia nerimauti dėl trūksta klavišų.

    Pažangi lankomumas.Darbuotojų dalyvavimas informacija perduodama valdymo užkulisių realiu laiku.Kai darbuotojas palieka tarnyba, svarbiausia yra išbraukta per vieną sekundę.

    Slaptažodį pasidalijimo.Administratoriai gali pasidalinti pagrindinius kodus, draugų ir giminaičių per kelis socialinės programinės įrangos.

    Pažangi nuotolinio valdymo pultu.Paramos atidaryti duris ir siųsti slaptažodį ir laiką slaptažodį per mobilųjį telefoną bet kuriuo metu.

    Kelis būdus, kaip išlaisvinti jūsų pasirinkimo: mobilusis telefonas, slaptažodį ir TF kortelę.

    Techniniai duomenys:

    Medžiagos: Cinko Lydinys

    Durų Atidarymo Režimas: Mobilusis Telefonas / Slaptažodį / Prieigos Kortelė

    Saugumas: Nuotolinio Duomenų Šifravimas

    Duomenų Saugojimas: Cloud Server, Šifruotas Saugojimas

    Formoje: Du Kartus Atidaryti / Bendroji Atvira

    Prisitaikymo Režimas: Varžtas / Magnetine Jėga

    Išėjimo Galia: 220V galia

    Dydis: 11.5*7.5*2.2 cm/4.5*3.0*0.9 į

    Pakuotės Svoris: 155g/5.5 oz

    Paketų Sąrašo:

    1 * Bluetooth Prieigos Valdymo Užraktas (Baterijos Neįtrauktos)

    1 * Conecting Linija

    Žymos: šerlokas smart lock, durų spynos, užrakto smart wifi, "bluetooth" užrakinti, durų kodas, "bluetooth" auksas, pažangus skaitmeninio durų užraktas alexa, secur durų užraktas, elektriniai durų užrakto cilindras, alaus Lašinamas Dėklas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Good People1

      I did not receive my item, AliExpress just lost it

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai